Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canım sag olasin=))) uzulmucem napim Allah buyuk o ne zaman derse hayirlisi

Ahahaha bizdeki lükse bak olduda ay begenmiyormuşuz

Arkadaşlarıma vereceğim en güzel hediye onlara korunmamalarını önermektir ah harcadır bizi ahhh

Kızlar bende yazlıktayım komşu teyzeye gittik ne derse beğenirsiniz yok mu bebiş demez mi artık bende katıldım bebek yok mu diye soru soran teyzelerin maruz kalanları kervanına

Ahahaha bizdeki lükse bak olduda ay begenmiyormuşuz
Gerçektennn bi de bana diyolardı sen şimdiden başla o tutana kadaaaar. Ben de kendimden çoook emin olur ya nolcak falan diyodum ayyy rezilliğe bakar mısın neyse ki şuanda kimse düşündüğümüzü, denediğimizi falan bilmiyo

Arkadaşlarıma vereceğim en güzel hediye onlara korunmamalarını önermektir ah harcadır bizi ahhh
Valla benim sadece 1 arkadasimin 2 yıldır falan olmuyor onun disinda butun arkadasim evlendi ilk ay 2.ay hamile kaldılar dedim bu kadar kolaysa benimde olur herhalde sonra kendimi hergun ovulasyon yaparken buldum

Ayy evet söylemedim iyiki bende dırdırdır habire sorarlardı ya

6 gün süren adetim 3.gün sabah kesildi. Neden olabilir acaba kızlar? Sol sırt kaburgama da bir ağrı girmiş ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum çok kötü

Ayy senlede yaşıtmışız kız bende düşünmüyorum diyorum etrafa ne diyeyim başka ay cok çektim bu yil ya ben basima gelmeyen kalmadı yinede buna şükür tabide bu ayda bir seye hevesim kalmadi bakalım ne olacak ovulasyonlar bana bakiyor bende onlara

Ayy sus sus hatırlama hayatım da en büyük gerizekalılığım olabilir peki benim eşime daha korunmayı bırakmadan şu ay deneyelim şu burç olur demelerim
Ben de dedim ki gel çin takviminde bu ay kız gösteriyo deneyelim sonraki aylar hep erkek cortttt 2. Ay oldu hala bekliyoruz
balım deki daha gencizzz tatil yapcaz karışmayın no noo heves kırmak yok bu ay full motivasyon ovulasyon yapıcaz. Ben ilk kez yapcam gerçi heyecanlıyım
Ayy evet söylemedim iyiki bende dırdırdır habire sorarlardı ya
evet evettt daha çok stres

Kuzu sen ne oldun var mı bi belirti??? Benim bata 10 gün kaldı yok bişey hala artık kafadan adet bekler oldum ben yaaa
Benim bat çarşamba günü gözüküyor. Ara ara kasıkta belde ağrı olması dışında pek bir şey yok. Bende hep kafadan adeti bekleyip ümitlenmeyenlerdenim. Senin bata nasıl 10 gün var. Döngün kaç günde bir geliyor

Bi de hemen olcak sanıp korunmamiz
Valla canım hemen de olabilirdi . Korunduk boşuna diye düşünme bak ben tek korunmasız ilişkide hamile kaldım .aslında çalışmalara bu ay baslicaktik . İlk baharda doğsun Nisan Mayıs diyodum . Hiç aklimizda yokken oldu . İnsallah size de bir sürpriz yapar bekletmeden kendi gelir

Aa senin kesin olur onumuzdeki ay ben sandim bu ayda denedin ovulasyon benim yumurtam tam oluşmadı sanirim tam koyu bir renk göremedim yumurtlama masaji yapıyorum sende yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…