Ayyy halicimmm kıyamamNegatf
Insallah canım sag olasin=))) uzulmucem napim Allah buyuk o ne zaman derse hayirlisiAyyy halicimmm kıyamambence de kimyasal oldu yoksa o çizgi neden çıksın bi de değer 2 nin altı demiş bak benim bugünki 0.100 den küçük diye sonuç geldi. Lütfen üzülmee Umutlar son gaz devam bi dahaki aya inşallah
Ahahaha bizdeki lükse bak olduda ay begenmiyormuşuzÖfff ben de çok severim nisanı hem doğum günüm hem evlilik falan ama çocuk da oraya girerse allaahhhO yüzden nisan pek istemiyodum ama şmdi o bile olcak mı meçhulll (ne kadar prensesmişiz yarebbi şimdi okuyunca bi gülme geldi )
Arkadaşlarıma vereceğim en güzel hediye onlara korunmamalarını önermektirÖfff ben de çok severim nisanı hem doğum günüm hem evlilik falan ama çocuk da oraya girerse allaahhhO yüzden nisan pek istemiyodum ama şmdi o bile olcak mı meçhulll (ne kadar prensesmişiz yarebbi şimdi okuyunca bi gülme geldi )
Gerçektennn bi de bana diyolardı sen şimdiden başla o tutana kadaaaar. Ben de kendimden çoook emin olur ya nolcak falan diyodum ayyy rezilliğe bakar mısınAhahaha bizdeki lükse bak olduda ay begenmiyormuşuz
Valla benim sadece 1 arkadasimin 2 yıldır falan olmuyor onun disinda butun arkadasim evlendi ilk ay 2.ay hamile kaldılarArkadaşlarıma vereceğim en güzel hediye onlara korunmamalarını önermektirah harcadır bizi ahhh
Ayy evet söylemedim iyiki bende dırdırdır habire sorarlardı yaGerçektennn bi de bana diyolardı sen şimdiden başla o tutana kadaaaar. Ben de kendimden çoook emin olur ya nolcak falan diyodum ayyy rezilliğe bakar mısınneyse ki şuanda kimse düşündüğümüzü, denediğimizi falan bilmiyo
Ayy sus sus hatırlama hayatım da en büyük gerizekalılığım olabilirBi de hemen olcak sanıp korunmamiz
Ayy senlede yaşıtmışız kızGerçektennn bi de bana diyolardı sen şimdiden başla o tutana kadaaaar. Ben de kendimden çoook emin olur ya nolcak falan diyodum ayyy rezilliğe bakar mısınneyse ki şuanda kimse düşündüğümüzü, denediğimizi falan bilmiyo
Ben de dedim ki gel çin takviminde bu ay kız gösteriyo deneyelim sonraki aylar hep erkekAyy sus sus hatırlama hayatım da en büyük gerizekalılığım olabilirpeki benim eşime daha korunmayı bırakmadan şu ay deneyelim şu burç olur demelerim
balım deki daha gencizzz tatil yapcaz karışmayınAyy senlede yaşıtmışız kızbende düşünmüyorum diyorum etrafa ne diyeyim başka ay cok çektim bu yil ya ben basima gelmeyen kalmadı yinede buna şükür tabide bu ayda bir seye hevesim kalmadi bakalım ne olacak ovulasyonlar bana bakiyor bende onlara
evet evettt daha çok stresAyy evet söylemedim iyiki bende dırdırdır habire sorarlardı ya
Benim bat çarşamba günü gözüküyor. Ara ara kasıkta belde ağrı olması dışında pek bir şey yok. Bende hep kafadan adeti bekleyip ümitlenmeyenlerdenim. Senin bata nasıl 10 gün var. Döngün kaç günde bir geliyorKuzu sen ne oldun var mı bi belirti??? Benim bata 10 gün kaldı yok bişey halaartık kafadan adet bekler oldum ben yaaa
Valla canım hemen de olabilirdi . Korunduk boşuna diye düşünme bak ben tek korunmasız ilişkide hamile kaldım .aslında çalışmalara bu ay baslicaktik . İlk baharda doğsun Nisan Mayıs diyodum . Hiç aklimizda yokken oldu . İnsallah size de bir sürpriz yapar bekletmeden kendi gelirBi de hemen olcak sanıp korunmamiz
Aa senin kesin olur onumuzdeki ay ben sandim bu ayda denedin ovulasyon benim yumurtam tam oluşmadı sanirim tam koyu bir renk göremedim yumurtlama masaji yapıyorum sende yapBen de dedim ki gel çin takviminde bu ay kız gösteriyo deneyelim sonraki aylar hep erkekcortttt 2. Ay oldu hala bekliyoruz
balım deki daha gencizzz tatil yapcaz karışmayınno noo heves kırmak yok bu ay full motivasyon ovulasyon yapıcaz. Ben ilk kez yapcam gerçi heyecanlıyım
evet evettt daha çok stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?