Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aynıydık o yüzden bende şaşırdım. Ben 12 haziranda regl oldum. 26 27 günde bi oluyorum işte ayın 7 sinde yine olmam gerekiyor
Şimdi çözdüm sen erken yumurtlamışsın 8. 9. Gün falan mı yumurtladın öne çekmiş o seni ben adetten itibaren 13. Gün yumurtlama gördüm

Tek değilmişim
Benim allahtan doğum kontrol kullanmamışım diyorum bide ilacın 3 ile 6 ay koruyuculuğu devam etme süresi var diyo tıp ordan bide aklımda acaba hapın koruyuculuğu daha gecmedimi şüphesi olucaktı bide iyi ki kullanmamışım

Bende kullanmadım bu kadar cahillik yeter bana, bide üstüne onu eklememişim iyi ki

Aynen öyle kuzum benim de 13 ay doldu bu ay artık yıldım sayılır

Bekleyebilirsen devlette hallet boşuna para verme ben kan sulandirici igne kullanmam gerektigi icin bekleme şansim olmuyo yoksa devlet hastanesinde hallederdim bi cok şeyi
Hemen hızlıca tahlil yapmıyorlar sira bekleme onu diyorsunuz dimi

Ben mor pik gördümde ne oldu
Ne oldu sanki bugün regl olmuş gibi konuşma
Aa senin kesin olur onumuzdeki ay ben sandim bu ayda denedin ovulasyon benim yumurtam tam oluşmadı sanirim tam koyu bir renk göremedim yumurtlama masaji yapıyorum sende yap
bi regl olayım da kuzuu her şeyi yapıcam her şeyiiii Z zahrada savaşa hazırlık gibi hazırlicak beni
Senin tutar sen daha 2.aysin
ayy inşş aslında hiç umudum yok sanki çok uzun aylar sürücekmiş gibi gelmeye başladı

Şimdi çözdüm sen erken yumurtlamışsın 8. 9. Gün falan mı yumurtladın öne çekmiş o seni ben adetten itibaren 13. Gün yumurtlama gördüm
Benim regl 4 gün sürüyor. Bat başlangıçları 18 mayıs 12 haziran, 7 temmuz. Benim yumurtlama 12 günde pozitif oluyordu 13 de çatlama oluyordu

Insallah canim hadi bakalim

Listeyi nasıl yapıyorsun cnm bana taktik verirmsn bi de bunu denemem lazım
Tablolardan sag tusta aşağı satır ekle diye diye gidiyorum tabloyu bulacaksın önce ama telden olmuyor asla

Benim regl 4 gün sürüyor. Bat başlangıçları 18 mayıs 12 haziran, 7 temmuz. Benim yumurtlama 12 günde pozitif oluyordu 13 de çatlama oluyordu
Tamam canım normal o zaman benim 6 gün sürüyor adet bide benim 13 gün yumurtlama oldu ama çatlama 16si. Uzun sürünce yumurtlama adette gecikiyor 1 2 gün sürünce hemen geliyo adet

Hemen hızlıca tahlil yapmıyorlar sira bekleme onu diyorsunuz dimi
Devlet hastanesini diyosan randevu al test yaptircan tarihe kadin doğumdan o zaman, aynı gun icinde alirsin sonucu randevu olayı sıkintı biraz biliyosun devlet hastanelerinde istediğin tarihe bulamazsan diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…