Tek değilmişimAyy sus sus hatırlama hayatım da en büyük gerizekalılığım olabilirpeki benim eşime daha korunmayı bırakmadan şu ay deneyelim şu burç olur demelerim
Şimdi çözdüm sen erken yumurtlamışsın 8. 9. Gün falan mı yumurtladın öne çekmiş o seni ben adetten itibaren 13. Gün yumurtlama gördümEvet aynıydık o yüzden bende şaşırdım. Ben 12 haziranda regl oldum. 26 27 günde bi oluyorum işte ayın 7 sinde yine olmam gerekiyor
Benim allahtan doğum kontrol kullanmamışım diyorum bide ilacın 3 ile 6 ay koruyuculuğu devam etme süresi var diyo tıp ordan bide aklımda acaba hapın koruyuculuğu daha gecmedimi şüphesi olucaktı bide iyi ki kullanmamışımTek değilmişim
Biraz uzaklaştır çok yakından bakma kuzu belirgin va
Dediğin şekilde birdaha bakayım bakim canımBiraz uzaklaştır çok yakından bakma kuzu belirgin var
Bende kullanmadım bu kadar cahillik yeter bana, bide üstüne onu eklememişim iyi kiBenim allahtan doğum kontrol kullanmamışım diyorum bide ilacın 3 ile 6 ay koruyuculuğu devam etme süresi var diyo tıp ordan bide aklımda acaba hapın koruyuculuğu daha gecmedimi şüphesi olucaktı bide iyi ki kullanmamışım
Aynen öyle kuzum benim de 13 ay doldu bu ay artık yıldım sayılırErken canım aynen. Ama merak yenik düşüyoruz. Yani valla bi akıntım var filan, işte kasık ağrısı başladı bugün. Ne biliim çok bişi iade eden belirtiler değil işte
Aynen hadi bakalım hayırlısı canım
Sigaradan ilk tiksinişim hamilelik belirtisi olursa efsane olur benim için
Öyle canım.. Aylardır uğraşınca hepimiz bi yıldık. Bilmiyorum bende bu ay relaxım diyordum ama bir hafta kalınca ne biliim yine bi gerildim ya. Bunlar hep çok istemekten
Açmışlar bn şimdiden eylülü açıp garantileyeyim bariAğustosu da biri açsın da listemizi yapmaya başlayalım litfenağustoscular birikmeye başladı M mavili_yeshll
Baktım canım var ile yok arası gibi birşey yinede hakkında hayırlısı olsun.Biraz uzaklaştır çok yakından bakma kuzu belirgin var
Hemen hızlıca tahlil yapmıyorlar sira bekleme onu diyorsunuz dimiBekleyebilirsen devlette hallet boşuna para verme ben kan sulandirici igne kullanmam gerektigi icin bekleme şansim olmuyo yoksa devlet hastanesinde hallederdim bi cok şeyi
Ne oldu sanki bugün regl olmuş gibi konuşmaBen mor pik gördümde ne oldu
bi regl olayım da kuzuu her şeyi yapıcam her şeyiiii Z zahrada savaşa hazırlık gibi hazırlicak beniAa senin kesin olur onumuzdeki ay ben sandim bu ayda denedin ovulasyon benim yumurtam tam oluşmadı sanirim tam koyu bir renk göremedim yumurtlama masaji yapıyorum sende yap
ayy inşş aslında hiç umudum yok sanki çok uzun aylar sürücekmiş gibi gelmeye başladıSenin tutar sen daha 2.aysin
Ben Eylüle nasiplendim hadi bakalımHahahhaha kızzzz ağustosu açmışlarr yandıkkk
Benim regl 4 gün sürüyor. Bat başlangıçları 18 mayıs 12 haziran, 7 temmuz. Benim yumurtlama 12 günde pozitif oluyordu 13 de çatlama oluyorduŞimdi çözdüm sen erken yumurtlamışsın 8. 9. Gün falan mı yumurtladın öne çekmiş o seni ben adetten itibaren 13. Gün yumurtlama gördüm
Listeyi nasıl yapıyorsun cnm bana taktik verirmsn bi de bunu denemem lazımKiz nerde ağustos goremiom
Kuzum test benim değilBaktım canım var ile yok arası gibi birşey yinede hakkında hayırlısı olsun.
Tablolardan sag tusta aşağı satır ekle diye diye gidiyorum tabloyu bulacaksın önce ama telden olmuyor aslaListeyi nasıl yapıyorsun cnm bana taktik verirmsn bi de bunu denemem lazım
Tamam canım normal o zaman benim 6 gün sürüyor adet bide benim 13 gün yumurtlama oldu ama çatlama 16si. Uzun sürünce yumurtlama adette gecikiyor 1 2 gün sürünce hemen geliyo adetBenim regl 4 gün sürüyor. Bat başlangıçları 18 mayıs 12 haziran, 7 temmuz. Benim yumurtlama 12 günde pozitif oluyordu 13 de çatlama oluyordu
Devlet hastanesini diyosan randevu al test yaptircan tarihe kadin doğumdan o zaman, aynı gun icinde alirsin sonucu randevu olayı sıkintı biraz biliyosun devlet hastanelerinde istediğin tarihe bulamazsan diye dedimHemen hızlıca tahlil yapmıyorlar sira bekleme onu diyorsunuz dimi
Bidahaki ay yazdirmicam tabloyu ad falan belki öyle tutarKiz nerde ağustos goremiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?