- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Ben varım 45 kiloyum ve hamile kalamyrm pko yoksa kiloyla Alakası yok bnceFazla kilo hormonal dengeyi bozuyor. Kesinlikle önermiyorlar. Ama bir zayıfın hamile kalmakta zorlandığını hiç duymadım.
Beni ve burdaki bir çok arkadaşı regl 2. Veya 3. Günü alttan muayene ettiler. Daha iyi görünüyormuş her şeyAlttan muayene değil. Şimdi bayram var diye 15 gün ya randevular yoktur. Siz bayramda bakın tekrar randevu olayına. Karından da bakılıyor kist vs. Tüm tahliller de sigortaniz varsa ucretsiz yapılıyor.
Ben bekarken gitmiştim evlenmeden önce bir sorun var mı baktirayim nolur nolmaz diye sanirim o yuzden alttan muayene yapmadılar bana. Ben de hiç olmadimBeni ve burdaki bir çok arkadaşı regl 2. Veya 3. Günü alttan muayene ettiler. Daha iyi görünüyormuş her şeykivircikkuala bence kendini alıştırmaya çalış kadın hastalıklarının her yolu alttan muayeneden geçiyor malesef hiçbirimiz sevmiyoruz ama mecbur :)
Bilmiyorum ilk defa duydum. bence siz zayifsiniz diye nazar degiyordur o yüzden olmuyordur. Benim gözüm kalıyor valla zayıflarda diyorum ki hamburgerin pidenin kuyruk yağının olduğu bir dünyada nasıl zayıf kalinirBen varım 45 kiloyum ve hamile kalamyrm pko yoksa kiloyla Alakası yok bnce
Hayırlı olsun kuzum sağlıklı bir gebelik geçir inşBen battan 3 gün önce test yaptığımda negatifti. Adetim 4 gün gecikip bir de cok çok az pembemsi kan gelince şüphelenip test yaptım pozitif çıktısonra zaten kan testiyle tastikledik ben keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan tam hamileyim diyemiyorum (geçen ay kimyasal geçirdim) ama şu an resmi olarak gebeyim gerçekten Allah'tan ümit kesilmez kendinizi uzup canınızı sıkmayın
Amiinn inşallah isteyen herkesle beraberHayırlı olsun kuzum sağlıklı bir gebelik geçir inş
Benim geçen ay kistten dolayı hep sol kaşığımda agrı ve bacağımda çekilme oldu su anda sadece onlar varBnde hiç belirti yok ama ya sende var mı ki
Biz sülalece zayıfızBilmiyorum ilk defa duydum. bence siz zayifsiniz diye nazar degiyordur o yüzden olmuyordur. Benim gözüm kalıyor valla zayıflarda diyorum ki hamburgerin pidenin kuyruk yağının olduğu bir dünyada nasıl zayıf kalinir
Ayyy en sinir olduğumBiz sülalece zayıfızhepsini yiyip kilo alamayan tayfadayım ben
Bnde şuan hiç bişey yok dümdüz regle ilerliyorum gibi geliyo olmazsa da kendi topiğim de hamiş kalırım belki diye kendimi teselli ediyorumBenim geçen ay kistten dolayı hep sol kaşığımda agrı ve bacağımda çekilme oldu su anda sadece onlar varbaşka da bişi yok. Zaten ben çatlamayı kaçırdım eşim yoktu on gün. Kistim yeni çatladı o yüzden ikinci çatlama mıydı yoksa kist agrısı mıydı bilemedim değerlendirdim bakalım. Sen de var mı farklı bişi. Benim ilk hamileliğimde aşırı şeffaf akıntö vardı şimdi yok maalesef
Kesinlikle önce sağlıkAyyy en sinir olduğumsaka bi yana sağlığınız keyfiniz yerinde olsun.
Aaa evet kesin o yüzdenBen bekarken gitmiştim evlenmeden önce bir sorun var mı baktirayim nolur nolmaz diye sanirim o yuzden alttan muayene yapmadılar bana. Ben de hiç olmadim
Benim bir sıkıntım yoktu. Ama eşimi ikna etmek çok zor oldu. Ve şuan hiç mutlu değil. Hâlâ belli değil belki dış gebeliktir kimyasaldır falan diyorAaa evet kesin o yüzdenbiz hepimiz evlendikten sonra sırf hamilelik için gittiğimizden bizi direk meşhur koltuğa
Bende bu ay hiç test yapmadan bekledim, adet 4 gün gecikince de baya ümitlendim ama yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldum. O da üzdü bayaBeklcm cnm aslında beklemek istemiyodum ama bugün kızlar bekle diyince bekleme kararı aldım regl olursam da bi kez yaşamış olurum üzüntüyü negatifle ayrı reglle ayrı üzülmem
Taşınan hamile kalıyorTesekkur ettiiim.. Bi tek bugunu degerlendirebiliyorum malesef tasinma isleri cikti basima nasip artik
Bekarlara alttan muayene yapılmıyor. Ben düzenli olarak gidiyordum hep karnımdan rahime bakıp yolunda veya değil diyorlar. Zaten bekarlarda rahim ağzı kanseri olmadığı için smear de almaya gerek kalmıyor. Şimdi gittiğinizde böyle olmayacaktır. Malum koltuğa oturtuyorlar. Bol Etek ile ya da uzun gömlek ile giderseniz daha rahat edersinizBen bekarken gitmiştim evlenmeden önce bir sorun var mı baktirayim nolur nolmaz diye sanirim o yuzden alttan muayene yapmadılar bana. Ben de hiç olmadim
Aynen ben de taşınıyorum 17 sinde toplanmaya başladım şansıma pat.Taşınan hamile kalıyorsizde o kervana katılırsınız inşallah
Şimdiden aç bari oraya da geçelimBnde şuan hiç bişey yok dümdüz regle ilerliyorum gibi geliyo olmazsa da kendi topiğim de hamiş kalırım belki diye kendimi teselli ediyorum
Biliyorum saglikciyim ben de. Teşekkür ediyorum yine de.Bekarlara alttan muayene yapılmıyor. Ben düzenli olarak gidiyordum hep karnımdan rahime bakıp yolunda veya değil diyorlar. Zaten bekarlarda rahim ağzı kanseri olmadığı için smear de almaya gerek kalmıyor. Şimdi gittiğinizde böyle olmayacaktır. Malum koltuğa oturtuyorlar. Bol Etek ile ya da uzun gömlek ile giderseniz daha rahat edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?