Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alttan muayene değil. Şimdi bayram var diye 15 gün ya randevular yoktur. Siz bayramda bakın tekrar randevu olayına. Karından da bakılıyor kist vs. Tüm tahliller de sigortaniz varsa ucretsiz yapılıyor.
Beni ve burdaki bir çok arkadaşı regl 2. Veya 3. Günü alttan muayene ettiler. Daha iyi görünüyormuş her şey kivircikkuala bence kendini alıştırmaya çalış kadın hastalıklarının her yolu alttan muayeneden geçiyor malesef hiçbirimiz sevmiyoruz ama mecbur :)

Ben bekarken gitmiştim evlenmeden önce bir sorun var mı baktirayim nolur nolmaz diye sanirim o yuzden alttan muayene yapmadılar bana. Ben de hiç olmadim

Ben varım 45 kiloyum ve hamile kalamyrm pko yoksa kiloyla Alakası yok bnce
Bilmiyorum ilk defa duydum. bence siz zayifsiniz diye nazar degiyordur o yüzden olmuyordur. Benim gözüm kalıyor valla zayıflarda diyorum ki hamburgerin pidenin kuyruk yağının olduğu bir dünyada nasıl zayıf kalinir

Hayırlı olsun kuzum sağlıklı bir gebelik geçir inş

Bnde hiç belirti yok ama ya sende var mı ki
Benim geçen ay kistten dolayı hep sol kaşığımda agrı ve bacağımda çekilme oldu su anda sadece onlar var başka da bişi yok. Zaten ben çatlamayı kaçırdım eşim yoktu on gün. Kistim yeni çatladı o yüzden ikinci çatlama mıydı yoksa kist agrısı mıydı bilemedim değerlendirdim bakalım. Sen de var mı farklı bişi. Benim ilk hamileliğimde aşırı şeffaf akıntö vardı şimdi yok maalesef

Bilmiyorum ilk defa duydum. bence siz zayifsiniz diye nazar degiyordur o yüzden olmuyordur. Benim gözüm kalıyor valla zayıflarda diyorum ki hamburgerin pidenin kuyruk yağının olduğu bir dünyada nasıl zayıf kalinir
Biz sülalece zayıfız hepsini yiyip kilo alamayan tayfadayım ben

Bnde şuan hiç bişey yok dümdüz regle ilerliyorum gibi geliyo olmazsa da kendi topiğim de hamiş kalırım belki diye kendimi teselli ediyorum

Kızlar polikistik over belirtisi en net adet düzensizliği midir? Benim göğüslerimde çok tüylenme olmaya başladı internetten baktım menopoz belirtisi falan diyor kafayı yerim öyle bişey varsa

Ben bekarken gitmiştim evlenmeden önce bir sorun var mı baktirayim nolur nolmaz diye sanirim o yuzden alttan muayene yapmadılar bana. Ben de hiç olmadim
Aaa evet kesin o yüzden biz hepimiz evlendikten sonra sırf hamilelik için gittiğimizden bizi direk meşhur koltuğa

Aaa evet kesin o yüzden biz hepimiz evlendikten sonra sırf hamilelik için gittiğimizden bizi direk meşhur koltuğa
Benim bir sıkıntım yoktu. Ama eşimi ikna etmek çok zor oldu. Ve şuan hiç mutlu değil. Hâlâ belli değil belki dış gebeliktir kimyasaldır falan diyor

Beklcm cnm aslında beklemek istemiyodum ama bugün kızlar bekle diyince bekleme kararı aldım regl olursam da bi kez yaşamış olurum üzüntüyü negatifle ayrı reglle ayrı üzülmem
Bende bu ay hiç test yapmadan bekledim, adet 4 gün gecikince de baya ümitlendim ama yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldum. O da üzdü baya

Bekarlara alttan muayene yapılmıyor. Ben düzenli olarak gidiyordum hep karnımdan rahime bakıp yolunda veya değil diyorlar. Zaten bekarlarda rahim ağzı kanseri olmadığı için smear de almaya gerek kalmıyor. Şimdi gittiğinizde böyle olmayacaktır. Malum koltuğa oturtuyorlar. Bol Etek ile ya da uzun gömlek ile giderseniz daha rahat edersiniz

Biliyorum saglikciyim ben de. Teşekkür ediyorum yine de. isim düşmediği için hakim değilim ama öğrenicez bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…