Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen değişik hesaplamaları var. Son adet tarihime göre benim de 4 hafta üç günlük. Ama yumurtlamaya göre başka. Yakınız hemen hemen aynı. Insallah sağlıkla kavuşuruz

Yani ilk ayda umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama acaba dedim kilomdan dolayı mı
Ilk ayda zor hamile kalmak zaten oranı her sey yolunda olsa bile %25 falandı belki daha az. Gidip bi değerlerinize batırabilirsiniz adetin 3. Gününde yumurtlama hacmine falan hormonlara bakıyorlar kist vs var mi diye görünebilirsiniz.

Aynen değişik hesaplamaları var. Son adet tarihime göre benim de 4 hafta üç günlük. Ama yumurtlamaya göre başka. Yakınız hemen hemen aynı. Insallah sağlıkla kavuşuruz
İnşallah

Ay hadi hayırlısı benim de hemen hemen aynı zamanlar,. Hcg bejimde ayın 7 inde yaptım 106 çıktı.bende 15 inde doktora gideceğim

Baktım ama devlette görünmüyor özel de biraz cep yapar bide ben alttan muayene olmak istemiyorum

Folik asite başladım diyete de başladım İnşallah veririm

Baktım ama devlette görünmüyor özel de biraz cep yapar bide ben alttan muayene olmak istemiyorum
Alttan muayene değil. Şimdi bayram var diye 15 gün ya randevular yoktur. Siz bayramda bakın tekrar randevu olayına. Karından da bakılıyor kist vs. Tüm tahliller de sigortaniz varsa ucretsiz yapılıyor.

Alttan muayene değil. Şimdi bayram var diye 15 gün ya randevular yoktur. Siz bayramda bakın tekrar randevu olayına. Karından da bakılıyor kist vs. Tüm tahliller de sigortaniz varsa ucretsiz yapılıyor.
O zaman 3. Gün ben özele giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…