Aynen değişik hesaplamaları var. Son adet tarihime göre benim de 4 hafta üç günlük. Ama yumurtlamaya göre başka. Yakınız hemen hemen aynı. Insallah sağlıkla kavuşuruzSat a göre 4 haftalık ama yumurtlamaya göre 2 buçuk haftalıktir diye düşünüyorum. Doktorum dün kan verince iyi olduğunu söyledi 1 hafta sonra gel belki keseyi de görme şansımız olur dedidün beta hcg 130du mini minnacık daha
Fazla kilo hormonal dengeyi bozuyor. Kesinlikle önermiyorlar. Ama bir zayıfın hamile kalmakta zorlandığını hiç duymadım.Kızlar sizce hamiş kalmanın kiloyla da alakası olabilir mi
Yani ilk ayda umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama acaba dedim kilomdan dolayı mıFazla kilo hormonal dengeyi bozuyor. Kesinlikle önermiyorlar. Ama bir zayıfın hamile kalmakta zorlandığını hiç duymadım.
Ilk ayda zor hamile kalmak zaten oranı her sey yolunda olsa bile %25 falandı belki daha az. Gidip bi değerlerinize batırabilirsiniz adetin 3. Gününde yumurtlama hacmine falan hormonlara bakıyorlar kist vs var mi diye görünebilirsiniz.Yani ilk ayda umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama acaba dedim kilomdan dolayı mı
İnşallahAynen değişik hesaplamaları var. Son adet tarihime göre benim de 4 hafta üç günlük. Ama yumurtlamaya göre başka. Yakınız hemen hemen aynı. Insallah sağlıkla kavuşuruz
Ay hadi hayırlısı benim de hemen hemen aynı zamanlar,. Hcg bejimde ayın 7 inde yaptım 106 çıktı.bende 15 inde doktora gideceğimSat a göre 4 haftalık ama yumurtlamaya göre 2 buçuk haftalıktir diye düşünüyorum. Doktorum dün kan verince iyi olduğunu söyledi 1 hafta sonra gel belki keseyi de görme şansımız olur dedidün beta hcg 130du mini minnacık daha
Baktım ama devlette görünmüyor özel de biraz cep yapar bide ben alttan muayene olmak istemiyorumIlk ayda zor hamile kalmak zaten oranı her sey yolunda olsa bile %25 falandı belki daha az. Gidip bi değerlerinize batırabilirsiniz adetin 3. Gününde yumurtlama hacmine falan hormonlara bakıyorlar kist vs var mi diye görünebilirsiniz.
Boyunuzu bilmiyorum ama fazla sanirim. Gebelikte de kilo alinyor cok onermiyorlar aslinda. 2 ay falan perhiz spor yapınsanız 70 e düşseniz en azından. O sırada folik asit kullanırsınız. 3 ay öncesinden başlayın diyorlar çünkü.79 kiloyum bu arada
İnşallah güzel haberler alırız o günAy hadi hayırlısı benim de hemen hemen aynı zamanlar,. Hcg bejimde ayın 7 inde yaptım 106 çıktı.bende 15 inde doktora gideceğim
Folik asite başladım diyete de başladımBoyunuzu bilmiyorum ama fazla sanirim. Gebelikte de kilo alinyor cok onermiyorlar aslinda. 2 ay falan perhiz spor yapınsanız 70 e düşseniz en azından. O sırada folik asit kullanırsınız. 3 ay öncesinden başlayın diyorlar çünkü.
Aminn inşallah canmİnşallah güzel haberler alırız o gün
Alttan muayene değil. Şimdi bayram var diye 15 gün ya randevular yoktur. Siz bayramda bakın tekrar randevu olayına. Karından da bakılıyor kist vs. Tüm tahliller de sigortaniz varsa ucretsiz yapılıyor.Baktım ama devlette görünmüyor özel de biraz cep yapar bide ben alttan muayene olmak istemiyorum
Bencr verisiniz boy kaç, o da orantida önemli.bende o kilodayımFolik asite başladım diyete de başladımİnşallah veririm
O zaman 3. Gün ben özele giderimAlttan muayene değil. Şimdi bayram var diye 15 gün ya randevular yoktur. Siz bayramda bakın tekrar randevu olayına. Karından da bakılıyor kist vs. Tüm tahliller de sigortaniz varsa ucretsiz yapılıyor.
Yine de belki hamile kalırsınız falan yeşil çay içmeyin ne bileyim öyle limonlu su falan içmeyin.Folik asite başladım diyete de başladımİnşallah veririm
1.64Bencr verisiniz boy kaç, o da orantida önemli.bende o kilodayım
Yani siz bence öncesinde doktora gidin rutin kontrol diyin doktor size zamanını söyler belki herkeste farklıdır. Bana rezervlerime bakmak için adetin 3. Günü gel demişti kan tahlilinde.O zaman 3. Gün ben özele giderim
Aynen korkarım zaten :))Yine de belki hamile kalırsınız falan yeşil çay içmeyin ne bileyim öyle limonlu su falan içmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?