Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin oğluşun kaç yaşında yaş 23 yazıyo çok şaşırdım baya minnoş bi annesin hemde 2. Yi beklysn biz mi geç kaldık bian yaşlılık kompleksine girdim
Herşey zamanında güzel şahsen ben 17 yaşında anne oldum hiçbişey anlamadım tecrubesizlik bi yandan zaten ben çocuktum onun için hic o komplekse girmeyin bence daha bilinçli bi şekilde bebek sahibi olmak daha iyi

Ay hadi İnşallah bende pazartesi tekrar vereceğim inşallah sağlıkli bir şekilde yükseliş gosteris ,ikimizinde
Inşallah %55 60 mi ne artmış olması gerekiyormus 2 günde bir. Nette yazıyor değer aralığı zaten bakarsınız. 5. Haftada kese 6. Haftada kalp arısı duyuluyormus o zamanlarda gidersiniz siz de doktora.

Inşallah %55 60 mi ne artmış olması gerekiyormus 2 günde bir. Nette yazıyor değer aralığı zaten bakarsınız. 5. Haftada kese 6. Haftada kalp arısı duyuluyormus o zamanlarda gidersiniz siz de doktora.
Evet evet onları takip ediyorum..onları bekliuorim inşallah

Yerleşmedir bendede olmuştu ertesi gun testtede cok silik gozukuyodu

Herşey zamanında güzel şahsen ben 17 yaşında anne oldum hiçbişey anlamadım tecrubesizlik bi yandan zaten ben çocuktum onun için hic o komplekse girmeyin bence daha bilinçli bi şekilde bebek sahibi olmak daha iyi
İnşallah vakitlice gelirde yaşlı anne olmamsaol cnm inşallah biz de tadarız o duyguyu

Bende öyle yapıyorum 2 hafta yatılı misafirlerim gelecek wcye pet bardakla gidemem dedim öyle başladım, test ambalajını hafif kenarından yırtarak genişletiyorum tamam

Selam kızlar bat bugündü ama gelen giden yok kaset test yaptım negatif büyük bir ihtimalle bugün yumurtam çatladı diye düşünüyorum. Belirtiler o yönde ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok..

Beklcm cnm aslında beklemek istemiyodum ama bugün kızlar bekle diyince bekleme kararı aldım regl olursam da bi kez yaşamış olurum üzüntüyü negatifle ayrı reglle ayrı üzülmem
Ben her zamanki gibi iki gün kala yapacam

Aynı haldeyim kafam hep sorular ve endiselerle dolu. Ne kadar doğruymuş

Selam kızlar bat bugündü ama gelen giden yok kaset test yaptım negatif büyük bir ihtimalle bugün yumurtam çatladı diye düşünüyorum. Belirtiler o yönde ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok..
Bir iki gün daha bekleyip erken gebelik yapabilirsiniz daha net olur

Sizin ne kadarlık?gözükür mu bilmiyorum işte. Tatil olcak ya sakin olur hem diye 15inde gideyim dedim evlilik yıldonumumuz hem de bakalım
Sat a göre 4 haftalık ama yumurtlamaya göre 2 buçuk haftalıktir diye düşünüyorum. Doktorum dün kan verince iyi olduğunu söyledi 1 hafta sonra gel belki keseyi de görme şansımız olur dedi dün beta hcg 130du mini minnacık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…