Herşey zamanında güzel şahsen ben 17 yaşında anne oldum hiçbişey anlamadım tecrubesizlik bi yandan zaten ben çocuktum onun için hic o komplekse girmeyin bence daha bilinçli bi şekilde bebek sahibi olmak daha iyiCanım senin oğluşun kaç yaşında yaş 23 yazıyo çok şaşırdım baya minnoş bi annesin hemde 2. Yi beklysn biz mi geç kaldıkbian yaşlılık kompleksine girdim
Inşallah %55 60 mi ne artmış olması gerekiyormus 2 günde bir. Nette yazıyor değer aralığı zaten bakarsınız. 5. Haftada kese 6. Haftada kalp arısı duyuluyormus o zamanlarda gidersiniz siz de doktora.Ay hadi İnşallah bende pazartesi tekrar vereceğim inşallah sağlıkli bir şekilde yükseliş gosteris ,ikimizinde
Evet evet onları takip ediyorum..onları bekliuorim inşallahInşallah %55 60 mi ne artmış olması gerekiyormus 2 günde bir. Nette yazıyor değer aralığı zaten bakarsınız. 5. Haftada kese 6. Haftada kalp arısı duyuluyormus o zamanlarda gidersiniz siz de doktora.
Misafir yarında var gece yine test yapıyım ona göre karar veririm . Artık çok bunaldık değerlendirmeye güç kalmadı. Bu testler strese soktu her koyu gördüğümüzde değerlendirdikYarın yap misafirim yoksa hem çatlar daha iyi olur
Yerleşmedir bendede olmuştu ertesi gun testtede cok silik gozukuyoduKızlar bugünüde sayarsam reglime 5 gün var normalde ara sıra en fazla1 yada 2 gün erken olurum.2 saat kadar önce wc ye gittim silerken peçeteye leke geldi regli oluyorumdur dedim ama devamı gelmedi. Yerleşme kanaması olma ihtimali varmıdır sizce.
İnşallah vakitlice gelirde yaşlı anne olmamHerşey zamanında güzel şahsen ben 17 yaşında anne oldum hiçbişey anlamadım tecrubesizlik bi yandan zaten ben çocuktum onun için hic o komplekse girmeyin bence daha bilinçli bi şekilde bebek sahibi olmak daha iyi
İnşallah canımİnşallah vakitlice gelirde yaşlı anne olmamsaol cnm inşallah biz de tadarız o duyguyu
Bende öyle yapıyorum 2 hafta yatılı misafirlerim gelecek wcye pet bardakla gidemem dedim öyle başladım, test ambalajını hafif kenarından yırtarak genişletiyorum tamamKızlaar tünaydın regl sonrası 2. Gün atmıştım buraya yumurtlama mı diyodum ama galiba asıl yumurtlama bugünanında ilk T çizgisi çıktı dünki silikti atamıyorum misafirlikteyim burda test yaptım @zahrada senden mi görmüştüm testin kabına işeme taktiği için teşekkürler bebeğim
İnşaAllah öyledir canım teşekkür ederimYerleşmedir bendede olmuştu ertesi gun testtede cok silik gozukuyodu
Amin canımAmin cümlemizden inşallah sizlere de yaşatsın Bu duyguyu rabbim
Ben her zamanki gibi iki gün kala yapacamBeklcm cnm aslında beklemek istemiyodum ama bugün kızlar bekle diyince bekleme kararı aldım regl olursam da bi kez yaşamış olurum üzüntüyü negatifle ayrı reglle ayrı üzülmem
Aynı haldeyim kafam hep sorular ve endiselerle dolu. Ne kadar doğruymuşRica ederim sizi çok iyi anlıyorum bir hafta olmadı daha benim aynı tedirginliği yaşıyordum
şimdi de tutunacak mi bebek diye düşünüyorum. annem annelik hep bir telaş hep bir endişe derdi. Şimdiden başladık. Allahım sizlere de nasip etsin insallah
Ben de inşallah 15inde kese için gideceğimYaa ne güzel hemen hemen aynı olucak bizimbenim 6 temmuzdu 6 sında verdim 199 cıktı. 8 temmuzda verdim 591 çıktı. Işte 15 inde gidicem 1500 u geçmişse keseye baktırcam.
Bir iki gün daha bekleyip erken gebelik yapabilirsiniz daha net olurSelam kızlar bat bugündü ama gelen giden yok kaset test yaptım negatif büyük bir ihtimalle bugün yumurtam çatladı diye düşünüyorum. Belirtiler o yönde ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok..
Pazartesiye kadar olmazsa kan testi yaparim artık..Bir iki gün daha bekleyip erken gebelik yapabilirsiniz daha net olur
Bnde hiç belirti yok ama ya sende var mı kiBen her zamanki gibi iki gün kala yapacam
Sizin ne kadarlık?gözükür mu bilmiyorum işte. Tatil olcak ya sakin olur hem diye 15inde gideyim dedim evlilik yıldonumumuz hem de bakalımBen de inşallah 15inde kese için gideceğim
Sat a göre 4 haftalık ama yumurtlamaya göre 2 buçuk haftalıktir diye düşünüyorum. Doktorum dün kan verince iyi olduğunu söyledi 1 hafta sonra gel belki keseyi de görme şansımız olur dediSizin ne kadarlık?gözükür mu bilmiyorum işte. Tatil olcak ya sakin olur hem diye 15inde gideyim dedim evlilik yıldonumumuz hem de bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?