TEMMUZ 2021 💎 Transfer Olacaklar 🦸‍♀️

Ben de kontrole gittim salı günü,bir sorun yok.intralipid serum aldım aynı gün.simdi CMT öğlende iki adet 3.gun embriyosu transfer edilecek 🤗

Bende o iğneden vurulduğunda dogum kontrol hapı kullandım 2 gun sonra estrofeme başlıcam 28 temmuz kontrol sonra transfer dediler sizde acıbademde misiniz
Merhaba benim de 28 temmuzda kontrolüm var.Estrofeme 8 temmuzda başladım.Sizin de mi genetik taramalı tüp bebek.Benim transferim geç yapılıcak tekrar hasta olurum diye korkuyorum

Merhaba benim de 28 temmuzda kontrolüm var.Estrofeme 8 temmuzda başladım.Sizin de mi genetik taramalı tüp bebek.Benim transferim geç yapılıcak tekrar hasta olurum diye korkuyorum
Yok genetik taramalı değil canım normalde benimde adet olmam gerekiyor ama ben geçenay lucrin iğne oldum olmazsın dedi doktor şuan estrofem kullanıyorum

Yok genetik taramalı değil canım normalde benimde adet olmam gerekiyor ama ben geçenay lucrin iğne oldum olmazsın dedi doktor şuan estrofem kullanıyorum
Ben de geçen ay yaptırdım lucrin iğne ama çok korkuyorum transfer bu kadar gecikirse tekrar adet olursam diye.Senin transfer ne zaman canım belli mi

Ben de geçen ay yaptırdım lucrin iğne ama çok korkuyorum transfer bu kadar gecikirse tekrar adet olursam diye.Senin transfer ne zaman canım belli mi
Merhaba kızlar ben 1 temmuzda transfer oldum sizin gibi önceki ayında lucrin vurulmuştum adetim 30 hazirandı ama adet olmadım transferim yapıldı

Merhaba kızlar ben 1 temmuzda transfer oldum sizin gibi önceki ayında lucrin vurulmuştum adetim 30 hazirandı ama adet olmadım transferim yapıldı
Çok sevindim ya içim rahatladı.Hadi hayırlı olsun transferiniz.İnşallah burdan güzel haberlerinizi de alırız 🤗

Amin inş canım hepimiz için hayırlısı olsun🤲 yarın test günüm ak koyun kara koyun belli olur🤭
Hayırlısı olsun canım.Ne olursa olsun pes etmek yok.Bak benim 5.transferim olucak evet diğerlerinde çok ağladım yıprandım ama en azından sağlıklı embriyo bulunana kadar çabaladık. Olsun olsun diye diretip hasta bebeklerimiz olmasındansa Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Hayırlısı olsun canım.Ne olursa olsun pes etmek yok.Bak benim 5.transferim olucak evet diğerlerinde çok ağladım yıprandım ama en azından sağlıklı embriyo bulunana kadar çabaladık. Olsun olsun diye diretip hasta bebeklerimiz olmasındansa Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aminn aminn tabiki herzaman hayırlısını istiyorum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş 🤲

Bende korkuyordum hatta hemşireye söyledim iğneden dolayı adet olmazsınız dedi 28 temmuz kontrolüm rahim kalınlığı uygunsa 5 gun içinde transfer olcak şuan estrofem kullanıyorum sadece 28 inde kontrolüm var banada uzun geliyor bu süreç ama bilemedim

Bende korkuyordum hatta hemşireye söyledim iğneden dolayı adet olmazsınız dedi 28 temmuz kontrolüm rahim kalınlığı uygunsa 5 gun içinde transfer olcak şuan estrofem kullanıyorum sadece 28 inde kontrolüm var banada uzun geliyor bu süreç ama bilemedim
İnşallah herşey yolunda gider desene aynı zamanlarda transferimiz.Benim diğerleri hep 21.gün yapıldı.İlk defa böyle gecikecek.Demek ki senin de benim de doktorumuz böyle uygun görmüş.Önce Allah'a sonra doktora güvenicez,sabredicez canım.

5 haziranda transfer olmuştu biliyorsunuz ara ara adet olmuşum gibi sancılarım vardı 11/12 ye bağlayan gece doktorumun sekreteri acile gitmemi söyledi acil tek yapacağı bthcg bakmaktı yanı neredeyse 7. Gün oluyor kan değerim 0.100mlU/mL maalesef adet olmuşum gibi sancılar devam. Progestan ftil günde 3 duphaston3 estrofem 3 folikasit 1 ve 5gün iğne oldum şimdi iğneye tekrar başla dedi hemşire. Benim gibi 7. Gün değeri böyle olupta olumlu sonuçlanan varmı ?

İnşallah herşey yolunda gider desene aynı zamanlarda transferimiz.Benim diğerleri hep 21.gün yapıldı.İlk defa böyle gecikecek.Demek ki senin de benim de doktorumuz böyle uygun görmüş.Önce Allah'a sonra doktora güvenicez,sabredicez canım.
Aynen canım Allah eziyetimizin emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde almamızı nasip etsin. Benim ilk olcak heycan ve korkuda var hakkımızda hayırlısı olsun bekliycez güvencez yapcak bisey yok ❤

Merhaba, benim rahim kalınlaşması inceydi o yüzden biraz fazlalaştırdı sizin de 11-12 si gibi büyük ihtimal transfer olue güzel haberler vermeniz dileğiyle.. Transfer sürecinizi de merak ediyorum 😌
MERhaba sizin rahim kalınlığınız kaçtı. Bugün adetimin 3. Günü endometrium 2,5 çıktı. Estrofem verdi . Kalınlaşır mı acaba transfere kadar

Back
X