Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.İyi geceler kızlar.. Benim bugün transferim var saat 7 de çağırdılar ama beni uyku tutmadı malesef.. Dualarınıza ihtiyacım var![]()
Bol şanslar canım tam tarihini anlamadım bugün oldu mu transfer yoksa pazartesi sabah mi olacakİyi geceler kızlar.. Benim bugün transferim var saat 7 de çağırdılar ama beni uyku tutmadı malesef.. Dualarınıza ihtiyacım var![]()
Teşekkür ederim dün oldum transferimi aldım bebişlerimi yatıyorum şimdiBol şanslar canım tam tarihini anlamadım bugün oldu mu transfer yoksa pazartesi sabah mi olacak
Hayırlı olsun inşallah bebislerini kucağına almayı da nasip etsin Allah'ımTeşekkür ederim dün oldum transferimi aldım bebişlerimi yatıyorum şimdi![]()
Amin çok teşekkür ederim.. Sizin ne zaman?Hayırlı olsun inşallah bebislerini kucağına almayı da nasip etsin Allah'ım![]()
Evet az kalmış inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınızBenim geçen pazartesi oldu bugün 7.günüm az kaldı teste![]()
Amin inşallahEvet az kalmış inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınız
Dondurulmuşmuydu? Kaçıncı gün embriyosuydu?
Memnun musunuz acaba bende bugün duydum doktrn adını ama çok pahalı dendi ?Medical Park Funda Göde![]()
Rabbim yardımcın olsun bol şansBende bu ay transfer olacağım nasipse . 2 Temmuz itibari ile ilaçlara başladım . Embriyolar 3. Gün orta kalite . Dua edin lütfen
D DUYGUSAHIN86 sizdemi ırenbe de oldunuz ümit hanım mi doktorunuz.benimde ırenbe ümit hanım 9temmuz transfer günüm dü donmuş 3.gün emriosuydu 3adet ama mağlesef değer lerim sürekli düştü kimyasala benziyor dedi hocam ki öyle görünüyor salı tekrar test günüm sabah evde test yaptım 2.çizgim tamamen kaybolmuş bileMerhaba İzmir'de hangi doktora gidiyorsunuz
Şöyle ki güler yüzlü ve ilgili bir doktor ama bir negatifim var funda hanımla rahim güzel hemen tekrar deneyelim dedi ara vermeden ilk adetle tekrar başladık hazırlığa bu nasıl sonuçlanıcak bilmiyorum kaliteleri pek iyi değil. Biz rapor çıkarttık eşimin değerleri düşük olduğu için opu transfer içinde 6500 çözdürme için sadece ayrı ücret ödedik 1100 tl bumlar ilaçlar hariç tabi diğer yerlerde daha pahalıya duydum siz ne kadara yaptırdınızMemnun musunuz acaba bende bugün duydum doktrn adını ama çok pahalı dendi ?
Merhaba bende transferimi İrenbede oldum ama dokturum dışarıdan Hüseyin İvit, Alsancakta muayenehanesi. Benim 2. denememdi 2 embriyo transfer edildi 12.gün (14 temmuz) kan değerim 1003 çıktı ikisi de tutunmuştu 21. günde 13000 olmuştu ama o gün kanamam oldu çok fazla ve öğrendik ki gelişimleri durmuş, kendilerinin düşmelerini bekliyorum şimdi maalesef, devamı gelmedi. Şimdi 2 adet daha dondurulmuş embriyom var eylül gibi tekrar deneyeceğim. İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınızD DUYGUSAHIN86 sizdemi ırenbe de oldunuz ümit hanım mi doktorunuz.benimde ırenbe ümit hanım 9temmuz transfer günüm dü donmuş 3.gün emriosuydu 3adet ama mağlesef değer lerim sürekli düştü kimyasala benziyor dedi hocam ki öyle görünüyor salı tekrar test günüm sabah evde test yaptım 2.çizgim tamamen kaybolmuş bile![]()
Merhaba canım geçmiş olsun çok lafın bittiği yerMerhaba bende transferimi İrenbede oldum ama dokturum dışarıdan Hüseyin İvit, Alsancakta muayenehanesi. Benim 2. denememdi 2 embriyo transfer edildi 12.gün (14 temmuz) kan değerim 1003 çıktı ikisi de tutunmuştu 21. günde 13000 olmuştu ama o gün kanamam oldu çok fazla ve öğrendik ki gelişimleri durmuş, kendilerinin düşmelerini bekliyorum şimdi maalesef, devamı gelmedi. Şimdi 2 adet daha dondurulmuş embriyom var eylül gibi tekrar deneyeceğim. İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız
Teşekkür ederim takdiri ilahi, demek ki sağlıklı değillermiş deyip avutuyorum kendimi, ilaçlarınıza devam edin bence de değerler yükselebilir belki, hayırlısı olsun her zaman hakkımızdaMerhaba canım geçmiş olsun çok lafın bittiği yerama en azında bir sansın daha var hazırda bende oda yok Allah büyük inşallah yerini daha hayırlısıyla saglillisiyla doldurur
Bende bugün kan verdim 4gun önce 48 di bugün 141 oldu benimkide normal ilerlemiyor kafam iyice karıştı.doktorum 4gun once kimyasal olabilir demişti bugün değer artınca ilaçlara devam 2gun sonra tekrar test dedi.Hüseyin ivit i çoktan duymuştum ama nasip olmadı ona gitmek
AminTeşekkür ederim takdiri ilahi, demek ki sağlıklı değillermiş deyip avutuyorum kendimi, ilaçlarınıza devam edin bence de değerler yükselebilir belki, hayırlısı olsun her zaman hakkımızda
Hayırlısı olsun inşallah herşey gönlüne göre ilerlesinMerhaba hanimlar, sizin sonuclari merak ettim. Iyimisiniz ? Bende insallah bülent hocada bu ay ikinci yumurta toplama işlemi yapilcak insallah. Transfer oluştumu sizlerde?
Merhaba merak ettim gebesinizdir inşallah tutunmuştur bebişlerinizsizeEvet az kalmış inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınız
Dondurulmuşmuydu? Kaçıncı gün embriyosuydu?