Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ay canım çok sevindim. 9. güne göre gayet iyi sonuç bence. sağlıkla ilerlesin. Benim de 4. Gün embriyosu yarın 8. gün idrar yapsam çıkar mı ki ya :/

Ay canım çok sevindim. 9. güne göre gayet iyi sonuç bence. sağlıkla ilerlesin. Benim de 4. Gün embriyosu yarın 8. gün idrar yapsam çıkar mı ki ya :/
Teşekkür ederim canım ben aslında çok erken test yapmaya başladım 5.gün çift çizgi çıktı ve hCG 14.6 çıktı katlayarak devam etti çok şükür. Muhtemelen seninde çıkar ama kötü örnek olmak istemem gününü beklemek aslında en iyisi sonrası çok stres. Dilerim pozitif görürsün inşallah

Canım benim taze transfer diye test yapmadım ovitrelle etkisinden dolayı ama 13 gün oldu ovitrelleyi yapalı artık yalancı pozitif çıkarmaz heralde ya negatiften korktuğum için yapamıyorum test aslında ama yarın bi yapıcam galiba negatif çıkarsa da test günümde kan veririm artık ne yapayım :/

Haklısın canım özellikle bende kafamı dağıtacak şeyler ile uğraştım yatmadım öyle yemek yaptım dışarı çıktım. Bol su içiyorum protein ağrılıklı beslendim transfer öncesi bile hazırlık yaptım kış ayından beri yediğim içtiğim herşeye dikkat ettim. Bu arada idrar testlerini gördüm harika tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallah sanırım yarın kan testi vericen bize de haber vermeyi unutma canım

Lekelenmen ne oldu peki canım tamamen bitti mi? Benim de sadece bi kaç saat oldu geçti şuan hiçbir şey yok bakalım.

Canım geçmiştir artık ovitrelle etkisi 13 gün olmuşyarın güzel haberlerini alırız inşallah. Dilerim yarın bol pozitif haber aldığımız bir gün olur

Umarım umarım her şey yolunda gider o güzel sonucu alırım size de çok teşekkür ederim hep birlikte güzel haberlere inşaallah

Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edemiyorum hiç sevmiyorum et, su falan da içmiyorum sadece susayınca azıcık su içebiliyorum bilmiyorum Bi eksik hissettim ya. O kadar ilaç iğne falan kullanıyorum onların da hiç yan etkisini yaşamıyorum acaba tutmadı mı diye düşünmeye başladım artık

Ya o da çok zor ki çünkü koca gün sıkılıyorum yani telefonsuz duramam bir şeyler izliyorum telefonla zaman geçiririm yoksa insan sürekli düşünür çoğunlukla evdeyim bu sıcakta dışarı çıkılmıyor Bence en önemli şey stressiz olmak ve ben günlük yaşamdan çok şey degistirmedim sadece sağlıklı ve düzenli besleniyorum yürüyüş yapıyorum ve ilaçlarım. Bir de transferin ikinci günü kendimi iyi hissetmek için makyaj yaptım o zaman otel deydik eşimle plaja falan indim sonra aradan zaman geçti iki defa daha kendimi iyi hissetmek için makyaj yaptım moralim daha çok düzeldi tabi her gün değil ama

Canım bizim ilaçlarımız çok fazla bnm diğer transferde dikkat etmediğim için karaciğer enzimlerim tavan yaptı doktor ilaçlara buldu ve hepsini bir anda kesti bir hafta sonra da kaybettim ilaçların bu yan etkilerine maruz kalmamak için su içmek şart ihmal etme

Canım benimde 12 Temmuz transfer yarın test günüm 10. Gün çok heyecanlıyım. Daha önce idrar testi yaptın mı nasıl çıktı
Hadi bakalım canım bugün senin için büyük gün pozitif göreceksin inşallah bize de haber et ben 5. Gün çift çizgiyi gördüm biraz erken yaptım çok çok silik bir çizgi vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…