- 10 Ağustos 2023
- 1.614
- 563
- 53
- 32
Ay canım çok sevindim. 9. güne göre gayet iyi sonuç bence.İnşallah size de faydası olurBugün 9. Günüm ve sonucum 120 çıktı dilerim herkesin pozitif çıkar da emeklerimiz boşa gitmez. Hem canımız hem paramız gidiyor bu yolda maddi manevi sıkıntı stres ama olsun kucağımıza almayı nasip etsin de Rabbim inşallah hepsi unutulur.
Teşekkür ederim canımAy canım çok sevindim. 9. güne göre gayet iyi sonuç bence.sağlıkla ilerlesin. Benim de 4. Gün embriyosu yarın 8. gün idrar yapsam çıkar mı ki ya :/
Canım benim taze transfer diye test yapmadım ovitrelle etkisinden dolayı ama 13 gün oldu ovitrelleyi yapalı artık yalancı pozitif çıkarmaz heraldeTeşekkür ederim canımben aslında çok erken test yapmaya başladım 5.gün çift çizgi çıktı ve hCG 14.6 çıktı katlayarak devam etti çok şükür. Muhtemelen seninde çıkar ama kötü örnek olmak istemem gününü beklemek aslında en iyisi sonrası çok stres. Dilerim pozitif görürsün inşallah
Haklısın canım özellikle bende kafamı dağıtacak şeyler ile uğraştım yatmadım öyle yemek yaptım dışarı çıktım. Bol su içiyorum protein ağrılıklı beslendim transfer öncesi bile hazırlık yaptım kış ayından beri yediğim içtiğim herşeye dikkat ettim. Bu arada idrar testlerini gördüm harika tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallahCanım sağlıklı beslen et suyu et süt ürünleri ve en önemlisi stres yapma nasıl mutluysan ne yemek istersen ye. Yatağa bağlı kalma. Ben ne kabak çekirdeği yedim ne nar ne de 3 4 litre su içtim mide almaz her gün 4 daha sonra tiksinirsin bence. İçinden ne gelirse onu yap. Benim şuan pozitif hep olumlu oldum buraya girmedim bile. Telefona bile çok bakmadım olumsuz bi haber bir şey görmeyim diye
Lekelenmen ne oldu peki canım tamamen bitti mi? Benim de sadece bi kaç saat oldu geçti şuan hiçbir şey yok bakalım.Teşekkür ederim canımben aslında çok erken test yapmaya başladım 5.gün çift çizgi çıktı ve hCG 14.6 çıktı katlayarak devam etti çok şükür. Muhtemelen seninde çıkar ama kötü örnek olmak istemem gününü beklemek aslında en iyisi sonrası çok stres. Dilerim pozitif görürsün inşallah
Canım geçmiştir artık ovitrelle etkisi 13 gün olmuşCanım benim taze transfer diye test yapmadım ovitrelle etkisinden dolayı ama 13 gün oldu ovitrelleyi yapalı artık yalancı pozitif çıkarmaz heraldeya negatiften korktuğum için yapamıyorum test aslında ama yarın bi yapıcam galiba negatif çıkarsa da test günümde kan veririm artık ne yapayım :/
5. Gündü canım yarın vericem zaten 10. Günüm oluyor inşallah hayırlı haberler alırımSenin kaçıncı gün embriyosu 10. Günde kanda çıkıyor çok dayanamysan yarın bir kan testi ver bence
Normal yolla çat diye gebe kalanlar fosur fosur içiyor sigara. O kadar kızıyorum ki… değerini bilmiyorlar..Allahım benim de Türk kahvesi içiyorum da sigarasızlık…. Rüyamda bile sigara görüyorum Allah sonumuzu hayretsin sndjdddf
Umarım umarım her şey yolunda gider o güzel sonucu alırımÇok iyi doktor. Hemen pes etmeyin. Benim ilk transferim negatif oldu. Taze idi. Ama doktorumdan çok emindim. Her şeyi bilinçli yapıyor. Ne derse onu yapın. İkinci transferim dondurulmuş ve pozitif4bb kalite idi.Bir de çift rahimliyim. (Bana transferden sonra ayaklarını sıcak tut dedi. ) Ben de öyle yaptim. Kaliteye vs. takılmayın. Sadece pozitif olun. Biraz kendinizi sıkı tutun psikolojik olarak. Her şey önce Allah'ın sonra doktorun kontrolü altında. Ekipleri çok sağlam. Sadece biraz sabredeceksiniz. Burada bir arkadaş daha vardı. Marmara'da iki olumsuzdan sonra Serap hocada ilk denemesinde pozitif alan. Doktor tabii ki vesile. Ama Serap hoca hem olumlu hem de çok bilgili bir doktor. Düşün hangi kaliteyi transfer edelim dedi. Karışmadım. Bu işin garantisi yok. O kendi seçti. Sadece önünüze bakın. Emin ellerdesiniz.
12 Temmuz transfer oldum 10.gün test istedi doktorum ve 12. GünMerhaba test gününüz nedir bana 4 ağustos dediler transferin 14. Günü
Bana 31 i dediler bugün transfer oldumMerhaba test gününüz nedir bana 4 ağustos dediler transferin 14. Günü
Ya o da çok zor ki çünkü koca gün sıkılıyorum yani telefonsuz duramam bir şeyler izliyorum telefonla zaman geçiririm yoksa insan sürekli düşünür çoğunlukla evdeyim bu sıcakta dışarı çıkılmıyor Bence en önemli şey stressiz olmak ve ben günlük yaşamdan çok şey degistirmedim sadece sağlıklı ve düzenli besleniyorum yürüyüş yapıyorum ve ilaçlarım. Bir de transferin ikinci günü kendimi iyi hissetmek için makyaj yaptım o zaman otel deydik eşimle plaja falan indim sonra aradan zaman geçti iki defa daha kendimi iyi hissetmek için makyaj yaptım moralim daha çok düzeldi tabi her gün değil amaArkadaşlar pozitif sonuç alanların Allah hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. Gününü bekleyenlere de hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip etsin.
Ben bir profesörden şöyle bir şey dinlemiştim. Yok yatma yok yat eğilme kalkma vs vs bunların hepsi fasafiso sağlıklı bir embriyoyu ip atlasanızda düşüremezsiniz. En büyük tehlike manyetik alan(cep telefonları PC filan) ve kurşun içerikleri demişti. Kurşun nelerde var en çok kimyasal ve makyaj kozmetik malzemeleri asıl dikkat edilmesi gerekenler bunlar demişti. Asla deterjanlara dokunmayın eldiven kullanın makyaj malzemelerinden uzak durun
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Ayın 31 i. Amin inşallah çok sağolun.Test günün ne zaman? Hayırlı sonuçlarla gel inşallah
Canım benimde 12 Temmuz transfer yarın test günüm 10. Gün çok heyecanlıyım. Daha önce idrar testi yaptın mı nasıl çıktıCanım seninle aynı gün transfer olduk sanırım? 12 temmuz.
Canım bizim ilaçlarımız çok fazla bnm diğer transferde dikkat etmediğim için karaciğer enzimlerim tavan yaptı doktor ilaçlara buldu ve hepsini bir anda kesti bir hafta sonra da kaybettim ilaçların bu yan etkilerine maruz kalmamak için su içmek şart ihmal etmeProtein ağırlıklı beslenmeye dikkat edemiyorum hiç sevmiyorum et, su falan da içmiyorum sadece susayınca azıcık su içebiliyorumbilmiyorum Bi eksik hissettim ya. O kadar ilaç iğne falan kullanıyorum onların da hiç yan etkisini yaşamıyorum acaba tutmadı mı diye düşünmeye başladım artık
Hadi bakalım canım bugün senin için büyük gün pozitif göreceksin inşallahCanım benimde 12 Temmuz transfer yarın test günüm 10. Gün çok heyecanlıyım. Daha önce idrar testi yaptın mı nasıl çıktı
Erken canım üzme kendiniKızlar günaydın 5.gün idrar testi yaptım az önce negatif
İnşallah canımmm haber ederimHadi bakalım canım bugün senin için büyük gün pozitif göreceksin inşallahbize de haber et ben 5. Gün çift çizgiyi gördüm biraz erken yaptım çok çok silik bir çizgi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?