Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bana da söylediler keskin kokulardan uzak dur diye

Canım biraz erken yapmıssın ama haklısın insan dayanamıyor benim düne kadar negatifti inşallah kanda pozitif olacak inanıyorum ben seninde öyle olacak kan vermeye gidiyorum şimdi
5.gün erken tabi ama olsun insan umut etmek istiyor Güzel haberlerini bekliyoruzzz Şans diliyorum sana inşallah güzel bi hcg sonucu

Kızlar günaydın 4. Gün embriyosu bugün 8. Gün sizce çıkar mı varsa? Bi idrar testi yapayım mı erken mi yoksa sizce

Benimde 5. Gün bende sabah yaptım negatif çıktım kaçıncı gün sanırım aynı gün transfer olduk hepimiz hayırlısı sonuçlar alırız inşallah

Ya o zaman doktor 14 gün sonra kan ver dedi de ben 10. Gün perşembe falan versem acaba olur mu ki :/
Ben doktorum ne dediyse o gün tahlil vereceğim. Boşuna o günü söylemiyordur herhalde. Erkenden yapıp kafa karışıklığı olsun istemiyorum hiç. Herşey olacağına varır biraz kafanı rahatlat bence

Ben doktorum ne dediyse o gün tahlil vereceğim. Boşuna o günü söylemiyordur herhalde. Erkenden yapıp kafa karışıklığı olsun istemiyorum hiç. Herşey olacağına varır biraz kafanı rahatlat bence
Valla 10. Gün tüm iğnelerim ilaçlarım falan bitiyor açıkçası negatifse boşa masraf yapıp almayayım dedim ama negatif olsa da alacağım heralde anlamadım kafam karıştı aslında benim 4. Gün embriyosu 14 güne varmadan da çıkar da işte hastane garantici

Sen bilirsin bir şey diyemem o zaman umarım pozitiftir

Bana 10. Gun yapmamı soylediler sabah sonra bize haber ver ona göre ilac alırsın veya almazsın dediler 5. Gun embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…