- 17 Temmuz 2025
- 33
- 20
- 3
- 26
Bana da söylediler keskin kokulardan uzak dur diyeArkadaşlar pozitif sonuç alanların Allah hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. Gününü bekleyenlere de hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip etsin.
Ben bir profesörden şöyle bir şey dinlemiştim. Yok yatma yok yat eğilme kalkma vs vs bunların hepsi fasafiso sağlıklı bir embriyoyu ip atlasanızda düşüremezsiniz. En büyük tehlike manyetik alan(cep telefonları PC filan) ve kurşun içerikleri demişti. Kurşun nelerde var en çok kimyasal ve makyaj kozmetik malzemeleri asıl dikkat edilmesi gerekenler bunlar demişti. Asla deterjanlara dokunmayın eldiven kullanın makyaj malzemelerinden uzak durun
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Kızlar günaydın 5.gün idrar testi yaptım az önce negatif
Daha çok erken
Canım biraz erken yapmıssın ama haklısın insan dayanamıyor benim düne kadar negatifti inşallah kanda pozitif olacak inanıyorum ben seninde öyle olacak kan vermeye gidiyorum şimdiKızlar günaydın 5.gün idrar testi yaptım az önce negatif
5.gün erken tabi ama olsun insan umut etmek istiyorCanım biraz erken yapmıssın ama haklısın insan dayanamıyor benim düne kadar negatifti inşallah kanda pozitif olacak inanıyorum ben seninde öyle olacak kan vermeye gidiyorum şimdi
Kızlar günaydın 5.gün idrar testi yaptım az önce negatif
Erken gününü bekle kan tahlili yaptır benceKızlar günaydın 4. Gün embriyosu bugün 8. Gün sizce çıkar mı varsa? Bi idrar testi yapayım mı erken mi yoksa sizce
Günaydın canım kaçıncı gün embriyosu 5.gün çok erken bu arada bir de hangi marka testle yaptın ?Kızlar günaydın 5.gün idrar testi yaptım az önce negatif
Günaydın. İdrar testine güven olmaz canım. Benn dahil kaç kişi 8.gün kanda öğrendik. İmkanın varsa kan ver. İdrar testine hiç gerek yokKızlar günaydın 4. Gün embriyosu bugün 8. Gün sizce çıkar mı varsa? Bi idrar testi yapayım mı erken mi yoksa sizce
Erken gününü bekle kan tahlili yaptır bence
Ya o zaman doktor 14 gün sonra kan ver dedi de ben 10. Gün perşembe falan versem acaba olur mu ki :/Günaydın. İdrar testine güven olmaz canım. Benn dahil kaç kişi 8.gün kanda öğrendik. İmkanın varsa kan ver. İdrar testine hiç gerek yok
Senin idrarda çıkmamış mıydı canımGünaydın. İdrar testine güven olmaz canım. Benn dahil kaç kişi 8.gün kanda öğrendik. İmkanın varsa kan ver. İdrar testine hiç gerek yok
İnşallah güzel çıkar tesekkür ederim5.gün erken tabi ama olsun insan umut etmek istiyorGüzel haberlerini bekliyoruzzz Şans diliyorum sana inşallah güzel bi hcg sonucu
Ben doktorum ne dediyse o gün tahlil vereceğim. Boşuna o günü söylemiyordur herhalde. Erkenden yapıp kafa karışıklığı olsun istemiyorum hiç. Herşey olacağına varır biraz kafanı rahatlat benceYa o zaman doktor 14 gün sonra kan ver dedi de ben 10. Gün perşembe falan versem acaba olur mu ki :/
Valla 10. Gün tüm iğnelerim ilaçlarım falan bitiyor açıkçası negatifse boşa masraf yapıp almayayım dedim ama negatif olsa da alacağım heralde anlamadım kafam karıştıBen doktorum ne dediyse o gün tahlil vereceğim. Boşuna o günü söylemiyordur herhalde. Erkenden yapıp kafa karışıklığı olsun istemiyorum hiç. Herşey olacağına varır biraz kafanı rahatlat bence
Sen bilirsin bir şey diyemem o zamanValla 10. Gün tüm iğnelerim ilaçlarım falan bitiyor açıkçası negatifse boşa masraf yapıp almayayım dedim ama negatif olsa da alacağım heralde anlamadım kafam karıştıaslında benim 4. Gün embriyosu 14 güne varmadan da çıkar da işte hastane garantici
İnş canımSen bilirsin bir şey diyemem o zamanumarım pozitiftir
10.günümİnş canımsenin kaçıncı gün bugün
Bana 10. Gun yapmamı soylediler sabah sonra bize haber ver ona göre ilac alırsın veya almazsın dediler 5. Gun embriyosuValla 10. Gün tüm iğnelerim ilaçlarım falan bitiyor açıkçası negatifse boşa masraf yapıp almayayım dedim ama negatif olsa da alacağım heralde anlamadım kafam karıştıaslında benim 4. Gün embriyosu 14 güne varmadan da çıkar da işte hastane garantici
Sen bilirsin bir şey diyemem o zamanumarım pozitiftir
Erken gebelik testi negatif çıktıBana 10. Gun yapmamı soylediler sabah sonra bize haber ver ona göre ilac alırsın veya almazsın dediler 5. Gun embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?