Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Anladım canım, senin yaş kaçtı? İlk denemen mi?
33 canım ilk evet.

Promester (progesteron) igne kullananlariniz var mı? Bende kasık ağrısı ve bel ağrısı yapıyor sizde de öyle mi

Nasıl idrarda çıkmıyor ben şaşırıyordum ya baya mümkünmüş demek ki ağladım valla haberini alınca inşallah benimde seninki gibi olur sağlıkla kucağına al
Senin kaçıncı gün embriyosu 10. Günde kanda çıkıyor çok dayanamysan yarın bir kan testi ver bence

Promester (progesteron) igne kullananlariniz var mı? Bende kasık ağrısı ve bel ağrısı yapıyor sizde de öyle mi
ben transferim 3.günü yapılan 4.gün bel ve kasık ağrım çok olmuştu ona bağlamıştım ama iki gündür üst üste vurdurdum sıkıntı yok kendini çok fazla yorma bazen ilaçlar yapıyor bende şuan uyku yapıyor ayaklarım yanıyor o kadar

Benim de enerjim az ya o kadar uyumama rağmen dinlenmiyormuşum gibi, progesteron alıyoruz ya o yükseldikçe oluyormuş galiba

Yani igneye başladığımdan beri ara ara çok fazla ağrısı oluyor sanki böyle dışarıdan bakınca yumurtaliklarim belli gibi

Yani igneye başladığımdan beri ara ara çok fazla ağrısı oluyor sanki böyle dışarıdan bakınca yumurtaliklarim belli gibi
Bende de aşırı uyku yapıyor şu sıra dün bugün vurdurdurdum normalde 2günde bir benim lekelenmem gelince doktor önlem amaçlı üst üste iki gün vurdur dedi

Yaa çok teşekkür ederim ben hep bazı aksaklıklar yaşadım tüp bebek sürecinde ama inanıyorum olacağına sizin motivasyonunuzda çok iyi geldi çok teşekkür ederim umarım sizin de her şey yolunda gider

Yumurtalar toplandığı gün kullanmaya başladım uyku yapmadı ama canımı fazlasıyla yakıyor
Düzgün yapan olmayınca da kalçayı fena ağrıtıyor anladım canım bn transferden önce 5gün aralıksız kullandım şimdi de iki gündür bu şekilde onun dışında iki günde bir

Çok iyi doktor. Hemen pes etmeyin. Benim ilk transferim negatif oldu. Taze idi. Ama doktorumdan çok emindim. Her şeyi bilinçli yapıyor. Ne derse onu yapın. İkinci transferim dondurulmuş ve pozitif 4bb kalite idi.Bir de çift rahimliyim. (Bana transferden sonra ayaklarını sıcak tut dedi. ) Ben de öyle yaptim. Kaliteye vs. takılmayın. Sadece pozitif olun. Biraz kendinizi sıkı tutun psikolojik olarak. Her şey önce Allah'ın sonra doktorun kontrolü altında. Ekipleri çok sağlam. Sadece biraz sabredeceksiniz. Burada bir arkadaş daha vardı. Marmara'da iki olumsuzdan sonra Serap hocada ilk denemesinde pozitif alan. Doktor tabii ki vesile. Ama Serap hoca hem olumlu hem de çok bilgili bir doktor. Düşün hangi kaliteyi transfer edelim dedi. Karışmadım. Bu işin garantisi yok. O kendi seçti. Sadece önünüze bakın. Emin ellerdesiniz.

Son düzenleme:
Canim test günü ne zaman dediler sana bana 4 ağustos 14 gun sonra

Tamam canım 3 litre içiyordum maksimum 4 yapayım kabak çekirdeği birde nar suyu içiyorum.
Canım sağlıklı beslen et suyu et süt ürünleri ve en önemlisi stres yapma nasıl mutluysan ne yemek istersen ye. Yatağa bağlı kalma. Ben ne kabak çekirdeği yedim ne nar ne de 3 4 litre su içtim mide almaz her gün 4 daha sonra tiksinirsin bence. İçinden ne gelirse onu yap. Benim şuan pozitif hep olumlu oldum buraya girmedim bile. Telefona bile çok bakmadım olumsuz bi haber bir şey görmeyim diye

Donmuş beşinci gün embriyo transferi oldum 12 Temmuz’da bugün 9. günüm sizce nasıl yarın kan testi vereceğim test günüm tahminen kaç çıkar sizce böyle olan var mı?
Ayyy canım benim maşallah basbaya ben buradayım diyor! Verdin mi kan? Benim de yarın 8. Gün çatlayacağım test yapmak için

Arkadaşlar pozitif sonuç alanların Allah hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. Gününü bekleyenlere de hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip etsin.
Ben bir profesörden şöyle bir şey dinlemiştim. Yok yatma yok yat eğilme kalkma vs vs bunların hepsi fasafiso sağlıklı bir embriyoyu ip atlasanızda düşüremezsiniz. En büyük tehlike manyetik alan(cep telefonları PC filan) ve kurşun içerikleri demişti. Kurşun nelerde var en çok kimyasal ve makyaj kozmetik malzemeleri asıl dikkat edilmesi gerekenler bunlar demişti. Asla deterjanlara dokunmayın eldiven kullanın makyaj malzemelerinden uzak durun
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…