Hadi geçmiş olsun, bana ne yaptılar biliyo musunuz ben duymamıştım ama biz rutin yapıyoruz çok sıkışanlara dediler, transfer bitti işte katater kontrol edildi işlem onaylandı, ordan hemen bir naylon gibi bir şeyi baya alt bağlar gibi bağladılar, biz çıkıcaz sen şimdi yap, daha odada yatacaksın böyle dayanamazsın dediler aaa ben öyle yaptım şırıl şırıl tuhaftıAma sonra gelip hepsi gülümseyerek rahatladın demi şimdi diyince benim de utancım geçti Zor ya farklı açılardan büyük zorlukları var bu işin
33 canım ilk evet.Anladım canım, senin yaş kaçtı? İlk denemen mi?
Bende aynı durumdayımBen transfer öncesi nasıl su içtiysem bütün gün geri boşalmadı yani sürekli tuvaletteydimSonuç iyi olsun da
Senin kaçıncı gün embriyosu 10. Günde kanda çıkıyor çok dayanamysan yarın bir kan testi ver benceNasıl idrarda çıkmıyor ben şaşırıyordum ya baya mümkünmüş demek kiağladım valla haberini alınca inşallah benimde seninki gibi olur sağlıkla kucağına al
Promester (progesteron) igne kullananlariniz var mı? Bende kasık ağrısı ve bel ağrısı yapıyor sizde de öyle mi
Benim de enerjim az ya o kadar uyumama rağmen dinlenmiyormuşum gibi, progesteron alıyoruz ya o yükseldikçe oluyormuş galibaben transferim 3.günü yapılan 4.gün bel ve kasık ağrım çok olmuştu ona bağlamıştım ama iki gündür üst üste vurdurdum sıkıntı yok kendini çok fazla yorma bazen ilaçlar yapıyor bende şuan uyku yapıyor ayaklarım yanıyor o kadar
Yani igneye başladığımdan beri ara ara çok fazla ağrısı oluyor sanki böyle dışarıdan bakınca yumurtaliklarim belli gibiben transferim 3.günü yapılan 4.gün bel ve kasık ağrım çok olmuştu ona bağlamıştım ama iki gündür üst üste vurdurdum sıkıntı yok kendini çok fazla yorma bazen ilaçlar yapıyor bende şuan uyku yapıyor ayaklarım yanıyor o kadar
Evet canım ondan oluyor ilaçlar mahvediyorBenim de enerjim az ya o kadar uyumama rağmen dinlenmiyormuşum gibi, progesteron alıyoruz ya o yükseldikçe oluyormuş galiba
Bende de aşırı uyku yapıyor şu sıra dün bugün vurdurdurdum normalde 2günde bir benim lekelenmem gelince doktor önlem amaçlı üst üste iki gün vurdur dediYani igneye başladığımdan beri ara ara çok fazla ağrısı oluyor sanki böyle dışarıdan bakınca yumurtaliklarim belli gibi
Yumurtalar toplandığı gün kullanmaya başladım uyku yapmadı ama canımı fazlasıyla yakıyorBende de aşırı uyku yapıyor şu sıra dün bugün vurdurdurdum normalde 2günde bir benim lekelenmem gelince doktor önlem amaçlı üst üste iki gün vurdur dedi
Yaa çok teşekkür ederim ben hep bazı aksaklıklar yaşadım tüp bebek sürecinde ama inanıyorum olacağına sizin motivasyonunuzda çok iyi geldi çok teşekkür ederim umarım sizin de her şey yolunda giderDoktorun Serap hoca değil mi? Önce Allah'a sonra Serap hocama güven. Serap hocam candır. Transferin yapıldı mı idrar çok sıkıştırır. Biraz yat sonra idrarını yap. Huzur vermez çünkü. 3 gün çorap patik giyin ( yaz mevsimi olsa bile ). Banyoyu da hemen yapma. 5. Gün falan yap. Her gün sesli olarak kendine mitovasyon cümlesi kur. Beynin ve kulakların duysun ki sabrın güclensin. Günü bitirici diziler izle vakit geçsin.Hareket etmende sorun yok ama çok eğilip doğrulma . Yine diyorum et ye. Bir de hurma. Yalnız kaliteli hurma olsun. Pozitifi alacaksın Allah'ın izni ile. Sadece tevvekkül et. Bir de test yapıp da kendini strese sokma. 5. Gün embriyosu olduğu için 9. Gün kan ver. Değerin iyiyse güzel çıkar.
Düzgün yapan olmayınca da kalçayı fena ağrıtıyorYumurtalar toplandığı gün kullanmaya başladım uyku yapmadı ama canımı fazlasıyla yakıyor
Test günün ne zaman? Hayırlı sonuçlarla gel inşallah33 canım ilk evet.
Çok iyi doktor. Hemen pes etmeyin. Benim ilk transferim negatif oldu. Taze idi. Ama doktorumdan çok emindim. Her şeyi bilinçli yapıyor. Ne derse onu yapın. İkinci transferim dondurulmuş ve pozitifYaa çok teşekkür ederim ben hep bazı aksaklıklar yaşadım tüp bebek sürecinde ama inanıyorum olacağına sizin motivasyonunuzda çok iyi geldi çok teşekkür ederim umarım sizin de her şey yolunda gider
Canim test günü ne zaman dediler sana bana 4 ağustos 14 gun sonraOldum çıktım canım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Transfer iyiydi ama çok sıkıştım ben tuvalete, ameliyathanede kıvrandım resmen transfere odaklanamadım valla kendimi sıktım biraz doktor rahat bırak dedi ama be kadar bırakabildil bilmiyorum yani zor dayandım odaya gelir gelmez yaptım hemen. Tranferden 1 hafta önce E2 ve progestorona bakıldı ama kaç olması lazım hiç bilmiyorum. Benim pro biraz düşüktü hatta hemşire önemli değil dedi.
Merhaba test gününüz nedir bana 4 ağustos dediler transferin 14. GünüBende bugün transfer olacağım inşallah
Canım sağlıklı beslen et suyu et süt ürünleri ve en önemlisi stres yapma nasıl mutluysan ne yemek istersen ye. Yatağa bağlı kalma. Ben ne kabak çekirdeği yedim ne nar ne de 3 4 litre su içtim mide almaz her gün 4 daha sonra tiksinirsin bence. İçinden ne gelirse onu yap. Benim şuan pozitif hep olumlu oldum buraya girmedim bile. Telefona bile çok bakmadım olumsuz bi haber bir şey görmeyim diyeTamam canım 3 litre içiyordum maksimum 4 yapayım kabak çekirdeği birde nar suyu içiyorum.
Ayyy canım benim maşallah basbaya ben buradayım diyor!Donmuş beşinci gün embriyo transferi oldum 12 Temmuz’da bugün 9. günüm sizce nasıl yarın kan testi vereceğim test günüm tahminen kaç çıkar sizce böyle olan var mı?
Allahım benim de Türk kahvesi içiyorum da sigarasızlık…. Rüyamda bile sigara görüyorum Allah sonumuzu hayretsin sndjdddfBurnumda tütüyor sigara ve kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?