Benim de 6. Günüm bugün.en başından beri sadece kasık ağrısı var biraz.progestan fitil kullanıyorum,onun etkisidir diyorlar ama bilemiyorum.daha beta hcg hormonu kana bile karışmadı,belirti aramayın diyorlar
Kasık ağrısı tedavinin o kadar çok aşamasında oldu ki artık olmasını ayırt bile edemiyorum normal geliyor bana o var ama hiç bitmemişti kiBenimde bugün 4. Gunum bende hissetmiyorum sadece uzandığımda biraz kasık ağrılarım oluyor
Çok teşekkür ederim avakoda yemeye çalışıyorum ama ananas hiç yemedimMerhaba benim ilk tedavide toplamda 8yumueta toplanmıştı 5i döllenmişti 1 tanesi, tuttu hiç öyle düşünmeyin önemli olan yumurtanın kalitesi sayısı, değil o yüzden beslenme önemli yiyebiliyorsanız avıkado ananas yiyin
Merhaba katil hücre testini kan testi olarak mı yaptınız yoksa rahimden parça mı alındı? Ben doktoruma sormuştum bu testi yapmak istiyorum dedim ama gerek yok dedi ve katil hücresi için yapılan testler net sonuç vermez dediEvet 1.deneme başarısız sonuçlanınca 2.sinin öncesinde birkaç test yapıldı. Rahim bağışıklığı testi( katil hücre) de yapıldı, oradaki değer yüksek çıkmış. Bakalım umarım Rabbim bu sefer benim ve dileyen herkesin yüzünü güldürsünamin yarın sabah kan vereceğim hastaneye gidip
Merhabalar, bana doktorum bu testi yaptırmamı söyledi. İzmir’de bir laboratuvarda kan verdim. Sanırım beyaz kırmızı kan hücreleri ayrıştırılarak belli işlemlerden geçiyor. Sonra laboratuvar hastaneye ulaştırdı, transferden 1 gün önce rahme enjekte edildi kanımdan hazırlananMerhaba katil hücre testini kan testi olarak mı yaptınız yoksa rahimden parça mı alındı? Ben doktoruma sormuştum bu testi yapmak istiyorum dedim ama gerek yok dedi ve katil hücresi için yapılan testler net sonuç vermez dedihep deneme yanılma olarak mı gidiliyor yani ben 2 tane negatif transfer yaşadım zaten, ikincisi pgt’li embriyo idi
Teşekkür ederim bu yöntemi ilk kez duydumMerhabalar, bana doktorum bu testi yaptırmamı söyledi. İzmir’de bir laboratuvarda kan verdim. Sanırım beyaz kırmızı kan hücreleri ayrıştırılarak belli işlemlerden geçiyor. Sonra laboratuvar hastaneye ulaştırdı, transferden 1 gün önce rahme enjekte edildi kanımdan hazırlanan
Oda çok tatsız yemek, çok zor oluyor avokadoyu ben yiyemedimÇok teşekkür ederim avakoda yemeye çalışıyorum ama ananas hiç yemedim
Aslında bol limon, karabiber tuz ve zeytinyağı ile denesen belki seversinOda çok tatsız yemek, çok zor oluyor avokadoyu ben yiyemedim
Benim de 4. günüm hiç bişi yok, olmaması normal yazanları okuyorum biliyorum tabi de ben de bişey bekliyorum ister istemezKızlar merhaba benim bugün transferden sonraki 4. Günüm.
İlk günden beri çok şiddetli sırt ağrım vardı dünden şimdiye hafifledi.
O şiddetle tutunma olmuş mudur çok umutsuzum.
Kasık batması vs hiç bir belirtim yok
Belirtileriniz neler kızlar
Limon ve zeytinyağı ile güzel oluyor ben seviyorum.Oda çok tatsız yemek, çok zor oluyor avokadoyu ben yiyemedim
Üzerine limon sıkıp tuzla yiyorum ben ,biraz tadı iyi oluyor sankiOda çok tatsız yemek, çok zor oluyor avokadoyu ben yiyemedim
Demi gerçekten öyle,herkesin kıvrandığı ağrılar bize neredeyse normal gelemeye bile başladıKasık ağrısı tedavinin o kadar çok aşamasında oldu ki artık olmasını ayırt bile edemiyorum normal geliyor bana o var ama hiç bitmemişti ki
Merhaba bende 17 si oldum, test yapmadım hiç bekliyorumMerhabalar hanımlar 17 Temmuz günü embriyo transferi oldum birinci kalite embriyo 4. Günde erken geliştiği için dondurulmuştu bugün 6. Sabahı test yaptım negatif çıktı normal mi hala umut var mıdır ilk tüp bebek tedavim
İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız insan duramıyor test yapıyor ama negatif çıkınca biz modu düşmüyor değil kan testiniz ne zamanMerhaba bende 17 si oldum, test yapmadım hiç bekliyorum
Ben onunla öğrendim 6.gündeKızlar aranızda daha önce predictor gebelik testi kullanan var mı? Yarın 8. Günüm bi test yapsam diyorum çıkar mı acaba
Bir iki gün daha beklemeni tavsiye ederim predictor markayla yapabilirsin yarın ama şunu da unutma bazılarında idrarda görünmeyip kanda görünüyorMerhabalar hanımlar 17 Temmuz günü embriyo transferi oldum birinci kalite embriyo 4. Günde erken geliştiği için dondurulmuştu bugün 6. Sabahı test yaptım negatif çıktı normal mi hala umut var mıdır ilk tüp bebek tedavim
İnşallah öyledir çok yorucu bir süreçmiş artık çok zorlanmaya başladımBir iki gün daha beklemeni tavsiye ederim predictor markayla yapabilirsin yarın ama şunu da unutma bazılarında idrarda görünmeyip kanda görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?