Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benim de 6. Günüm bugün.en başından beri sadece kasık ağrısı var biraz.progestan fitil kullanıyorum,onun etkisidir diyorlar ama bilemiyorum.daha beta hcg hormonu kana bile karışmadı,belirti aramayın diyorlar
Benimde bugün 4. Gunum bende hissetmiyorum sadece uzandığımda biraz kasık ağrılarım oluyor
Kasık ağrısı tedavinin o kadar çok aşamasında oldu ki artık olmasını ayırt bile edemiyorum normal geliyor bana o var ama hiç bitmemişti ki

Çok teşekkür ederim avakoda yemeye çalışıyorum ama ananas hiç yemedim

Merhaba katil hücre testini kan testi olarak mı yaptınız yoksa rahimden parça mı alındı? Ben doktoruma sormuştum bu testi yapmak istiyorum dedim ama gerek yok dedi ve katil hücresi için yapılan testler net sonuç vermez dedi hep deneme yanılma olarak mı gidiliyor yani ben 2 tane negatif transfer yaşadım zaten, ikincisi pgt’li embriyo idi

Merhabalar, bana doktorum bu testi yaptırmamı söyledi. İzmir’de bir laboratuvarda kan verdim. Sanırım beyaz kırmızı kan hücreleri ayrıştırılarak belli işlemlerden geçiyor. Sonra laboratuvar hastaneye ulaştırdı, transferden 1 gün önce rahme enjekte edildi kanımdan hazırlanan

Teşekkür ederim bu yöntemi ilk kez duydum

Kızlar merhaba benim bugün transferden sonraki 4. Günüm.
İlk günden beri çok şiddetli sırt ağrım vardı dünden şimdiye hafifledi.
O şiddetle tutunma olmuş mudur çok umutsuzum.
Kasık batması vs hiç bir belirtim yok
Belirtileriniz neler kızlar

Benim de 4. günüm hiç bişi yok, olmaması normal yazanları okuyorum biliyorum tabi de ben de bişey bekliyorum ister istemez

Kızlar aranızda daha önce predictor gebelik testi kullanan var mı? Yarın 8. Günüm bi test yapsam diyorum çıkar mı acaba

Merhabalar hanımlar 17 Temmuz günü embriyo transferi oldum birinci kalite embriyo 4. Günde erken geliştiği için dondurulmuştu bugün 6. Sabahı test yaptım negatif çıktı normal mi hala umut var mıdır ilk tüp bebek tedavim

Merhaba bende 17 si oldum, test yapmadım hiç bekliyorum

Bir iki gün daha beklemeni tavsiye ederim predictor markayla yapabilirsin yarın ama şunu da unutma bazılarında idrarda görünmeyip kanda görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…