28 inde bekliycem o zamana kadarİnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız insan duramıyor test yapıyor ama negatif çıkınca biz modu düşmüyor değil kan testiniz ne zaman
Bana da 29 temmuzda kan testi yap dediler sizin 5. Gün embriyosu sanırım28 inde bekliycem o zamana kadar
Evet sizinBana da 29 temmuzda kan testi yap dediler sizin 5. Gün embriyosu sanırım
Predictor un hassasiyeti çok yüksek bn çok silik olarak onda görmüştüm ilk gerçekten meşakkatli çıkınca da artacak mı kandaki değer diye bekliyorsun hep bir heyecan Allahım kolayca hayırla sağlıklı tutunmalae ve gebelikler nasip etsin herbirimizeİnşallah öyledir çok yorucu bir süreçmiş artık çok zorlanmaya başladım
Amin amin hepimiz hayırlı olumlu sonuçlar alalım inşallahPredictor un hassasiyeti çok yüksek bn çok silik olarak onda görmüştüm ilk gerçekten meşakkatli çıkınca da artacak mı kandaki değer diye bekliyorsun hep bir heyecan Allahım kolayca hayırla sağlıklı tutunmalae ve gebelikler nasip etsin herbirimize
Embriyolog çok hızlı gelişti 4. Günde dondurmak zorunda kaldım dediEvet sizin
Aç güzel bir dizi film filan izle kafan dağılsın bn ilk üç dört günü böyle geçirmiştimAmin amin hepimiz hayırlı olumlu sonuçlar alalım inşallahevet hep heyecan her aşamada diyorum ki galiba en zoru buydu ama hepsi giderek zorlaşıyor
Bende öyle devam ediyordum bugün ayaklandım artık ev işlerine döndümAç güzel bir dizi film filan izle kafan dağılsın bn ilk üç dört günü böyle geçirmiştim
Çok da zorlamaBende öyle devam ediyordum bugün ayaklandım artık ev işlerine döndüm
Eşimde sperm dna bozukluğu vardı 3 senelik evliyiz olmadı. İlk tüp bebek deneyimim bu. 3 aylık dondurulmuş emriyo transferi oldum. Şuan iki tane göbekten iğne, bi tane kalçadan iğne, ve 4 tane hap ve vajinal fitil kullanıyorum.Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinne sebeple tüp bebek yaptırmıştınız kalite için öncesinde bir şeyler kullandınız mı
Afiyet şifa, olsun bebiş olsun☺Üzerine limon sıkıp tuzla yiyorum ben ,biraz tadı iyi oluyor sanki
İnşallah hayırlı haberler alırsınız bizde azospermi den dolayı tüp bebek yapıyoruzEşimde sperm dna bozukluğu vardı 3 senelik evliyiz olmadı. İlk tüp bebek deneyimim bu. 3 aylık dondurulmuş emriyo transferi oldum. Şuan iki tane göbekten iğne, bi tane kalçadan iğne, ve 4 tane hap ve vajinal fitil kullanıyorum.
Kaçınçı gün embriyosu ben 7. Gün yapmıştım çıkmıştıKızlar aranızda daha önce predictor gebelik testi kullanan var mı? Yarın 8. Günüm bi test yapsam diyorum çıkar mı acaba
Yenimi başladınız transfer oldunuz muİnşallah hayırlı haberler alırsınız bizde azospermi den dolayı tüp bebek yapıyoruz
İlk tedavimiz yeni başladık diyebilirim 17 temmuzda transfer oldum benimde embriyolar 3 ay donmuş olarak kaldıYenimi başladınız transfer oldunuz mu
Hemen hemen aynıyız siz benden önce öğrenirsiniz inşallah güzel haberleriİlk tedavimiz yeni başladık diyebilirim 17 temmuzda transfer oldum benimde embriyolar 3 ay donmuş olarak kaldı
Siz hangi gün transfer oldunuz ben bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktıHemen hemen aynıyız siz benden önce öğrenirsiniz inşallah güzel haberleri
Dün transfer oldum ben öğleden sonra. Siz erken test yapmışsınız ben 9. Gün fln idrarda yaparım evdeSiz hangi gün transfer oldunuz ben bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı
Evet aslında erken yapmamak gerekiyor ama insan dayanamıyorDün transfer oldum ben öğleden sonra. Siz erken test yapmışsınız ben 9. Gün fln idrarda yaparım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?