Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah öyledir çok yorucu bir süreçmiş artık çok zorlanmaya başladım
Predictor un hassasiyeti çok yüksek bn çok silik olarak onda görmüştüm ilk gerçekten meşakkatli çıkınca da artacak mı kandaki değer diye bekliyorsun hep bir heyecan Allahım kolayca hayırla sağlıklı tutunmalae ve gebelikler nasip etsin herbirimize

Amin amin hepimiz hayırlı olumlu sonuçlar alalım inşallah evet hep heyecan her aşamada diyorum ki galiba en zoru buydu ama hepsi giderek zorlaşıyor

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne sebeple tüp bebek yaptırmıştınız kalite için öncesinde bir şeyler kullandınız mı
Eşimde sperm dna bozukluğu vardı 3 senelik evliyiz olmadı. İlk tüp bebek deneyimim bu. 3 aylık dondurulmuş emriyo transferi oldum. Şuan iki tane göbekten iğne, bi tane kalçadan iğne, ve 4 tane hap ve vajinal fitil kullanıyorum.

İnşallah hayırlı haberler alırsınız bizde azospermi den dolayı tüp bebek yapıyoruz

Bende oldukça dikkat ediyorum ama tamamende yatmıyorum az önce bisküvili pudingli pasta yaptım mesela :) olucağı varsa olucak zaten . Bu arada sigarayı bıraktım vicdan olarak içemiyorum dizi film izleyerek zaman geçiriyorum. Çay sadece sabah bi bardak açık içiyorum. Avakado her sabah yanında 2 tane haşlanmış yumurta. Günde 2,5 litre su. Protein kaynaklı sulu yemek yüyorum kabız olmamak için. Günümün çoğunda yatıyorum ama arada ev içindede yürüyorum. Göbekten yediğim kan cıvıltıcı iğne çok yakıyor sadece geri kalan ilaçlarda bi sorun yok. Kendimi hamileymişim gibi davranıyorum inşallah bebeğim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…