- 18 Temmuz 2025
- 42
- 39
- 3
Ben de devam ediyorum ama başka bi ilaca. Embriyoyu yabancı zannetmesin vücut kabuk etsin diye alıyoruzBenim transfer olduğunda dahi devam edeceğim kullanmaya o biraz karıştırdı kafamı 9 gün kullan sonra bırak dedi
İnşallah canım için rahat olsun bebeğin tutunması için ve embriyoyu yabancı algılayıp da vücut atmasın diye veriliyor kortizonlu ilaçÇok teşekkür ederim cevabın için canım inşallah herşey güzel gider hepimiz için
Ay inşallah canım doğum ile sonuçlansın tedavilerininBen de devam ediyorum ama başka bi ilaca. Embriyoyu yabancı zannetmesin vücut kabuk etsin diye alıyoruz
Ben bilmiyor idim çok iyi oldu bu çünkü iki kez gebe kalıp kaybettim bebeklerimi bu kez tüm önlemleri alıyoruz demekki şifa olsun inşallahİnşallah canım için rahat olsun bebeğin tutunması için ve embriyoyu yabancı algılayıp da vücut atmasın diye veriliyor kortizonlu ilaç
Bana öyle söylemedi direk bırak dedi ama bilemedim her konuda yani zihnim beynim açık ama kadın doğum hastane kapısına gelince zeka seviyem düşüyor benimBir anda bırakılmıyormuş bnm de işte ikiden bire düşecek birden yarıma çeyreğe sonra bırakılacakmış
Bu sefer her şey güzel olur Allah’ın izniyle tüm önlemleri almış doktorunBen bilmiyor idim çok iyi oldu bu çünkü iki kez gebe kalıp kaybettim bebeklerimi bu kez tüm önlemleri alıyoruz demekki şifa olsun inşallah
Amiiin hepimizinAy inşallah canım doğum ile sonuçlansın tedavilerinin
Aklımızda bin tane şey olunca bir de kaygı düzeyimiz yükseliyor normal bn de doktor başka bi sorun var mı diyor yok diyorum eve geliyorum aklıma geliyor mesaj atıyorumBana öyle söylemedi direk bırak dedi ama bilemedim her konuda yani zihnim beynim açık ama kadın doğum hastane kapısına gelince zeka seviyem düşüyor benimyaa acaba anlamadım mi diye sorguluyorum resmen şuan
Ben de diyorum zaten çıkınca bu kadın bana kesin aptal diyor diyeAklımızda bin tane şey olunca bir de kaygı düzeyimiz yükseliyor normal bn de doktor başka bi sorun var mı diyor yok diyorum eve geliyorum aklıma geliyor mesaj atıyorum
Ayy inşallah herşey güzel olur sizler transfer oldunuz mu ne surectesiniz burayı çok düzgün kullanamıyorum e malum akıl seviyemde düşük unutuyorum okuduğumu daBu sefer her şey güzel olur Allah’ın izniyle tüm önlemleri almış doktorun
Bn 12sinde transfer oldum pozitif geldi çok şükür yarın son bi kan ver yine güzel olursa 10gün sonraya kese için randevu al dedi doktorumAyy inşallah herşey güzel olur sizler transfer oldunuz mu ne surectesiniz burayı çok düzgün kullanamıyorum e malum akıl seviyemde düşük unutuyorum okuduğumu da
Yalnız değilsin canım merak etmeBen de diyorum zaten çıkınca bu kadın bana kesin aptal diyor diyeşaka bir yana panik atak tutuyor resmen Allah'ım lütfen duy sesimizi
Ayy maşallah çok sevindim senin adına pozitifleri duyunca yüzüm gözüm ışık saçıyor benimde resmenBn 12sinde transfer oldum pozitif geldi çok şükür yarın son bi kan ver yine güzel olursa 10gün sonraya kese için randevu al dedi doktoruminşallah darısı sana İsteyen emek veren tüm arkadaşlarıma
Benim pek belirtim olmadı o beni biraz tedirgin ediyor ama çok yazan var illa belirti aramayın diye ben de onlardan umut buluyorum kendimce. Ben de cesaret edemediğim için evde yapmadım. Yarın inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar almak nasip olurIstanbuldayım ben adet belirtilerim oldu bu hafta başında (genelde ishal olurum ve başım ağrır) ama test yapmadım hiç negatif çıkarsa üzülmeyeyim diye
MerhabaBn 12sinde transfer oldum pozitif geldi çok şükür yarın son bi kan ver yine güzel olursa 10gün sonraya kese için randevu al dedi doktoruminşallah darısı sana İsteyen emek veren tüm arkadaşlarıma
Çok teşekkürler canım aminAyy maşallah çok sevindim senin adına pozitifleri duyunca yüzüm gözüm ışık saçıyor benimde resmendoğum ile kucağına al inşallah sağlıcakla kolaylıkla ilerlesin herşey canım tebrik ediyorum seni
Öyle mi inşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif haberini alırsın sen de duacıyımMerhabaaynı gün transfer olmuşuz, ben de 12 temmuzda 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. Yarın kan vereceğim
Amiinnn inşallahÖyle mi inşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif haberini alırsın sen de duacıyım
Ben de izmirdeyimİki hemşehri buldum bende İzmir'deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?