Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah canım için rahat olsun bebeğin tutunması için ve embriyoyu yabancı algılayıp da vücut atmasın diye veriliyor kortizonlu ilaç
Ben bilmiyor idim çok iyi oldu bu çünkü iki kez gebe kalıp kaybettim bebeklerimi bu kez tüm önlemleri alıyoruz demekki şifa olsun inşallah

Bir anda bırakılmıyormuş bnm de işte ikiden bire düşecek birden yarıma çeyreğe sonra bırakılacakmış
Bana öyle söylemedi direk bırak dedi ama bilemedim her konuda yani zihnim beynim açık ama kadın doğum hastane kapısına gelince zeka seviyem düşüyor benim yaa acaba anlamadım mi diye sorguluyorum resmen şuan

Bana öyle söylemedi direk bırak dedi ama bilemedim her konuda yani zihnim beynim açık ama kadın doğum hastane kapısına gelince zeka seviyem düşüyor benim yaa acaba anlamadım mi diye sorguluyorum resmen şuan
Aklımızda bin tane şey olunca bir de kaygı düzeyimiz yükseliyor normal bn de doktor başka bi sorun var mı diyor yok diyorum eve geliyorum aklıma geliyor mesaj atıyorum

Aklımızda bin tane şey olunca bir de kaygı düzeyimiz yükseliyor normal bn de doktor başka bi sorun var mı diyor yok diyorum eve geliyorum aklıma geliyor mesaj atıyorum
Ben de diyorum zaten çıkınca bu kadın bana kesin aptal diyor diye şaka bir yana panik atak tutuyor resmen Allah'ım lütfen duy sesimizi

Ayy inşallah herşey güzel olur sizler transfer oldunuz mu ne surectesiniz burayı çok düzgün kullanamıyorum e malum akıl seviyemde düşük unutuyorum okuduğumu da
Bn 12sinde transfer oldum pozitif geldi çok şükür yarın son bi kan ver yine güzel olursa 10gün sonraya kese için randevu al dedi doktorum inşallah darısı sana İsteyen emek veren tüm arkadaşlarıma

Bn 12sinde transfer oldum pozitif geldi çok şükür yarın son bi kan ver yine güzel olursa 10gün sonraya kese için randevu al dedi doktorum inşallah darısı sana İsteyen emek veren tüm arkadaşlarıma
Ayy maşallah çok sevindim senin adına pozitifleri duyunca yüzüm gözüm ışık saçıyor benimde resmen doğum ile kucağına al inşallah sağlıcakla kolaylıkla ilerlesin herşey canım tebrik ediyorum seni

Istanbuldayım ben adet belirtilerim oldu bu hafta başında (genelde ishal olurum ve başım ağrır) ama test yapmadım hiç negatif çıkarsa üzülmeyeyim diye
Benim pek belirtim olmadı o beni biraz tedirgin ediyor ama çok yazan var illa belirti aramayın diye ben de onlardan umut buluyorum kendimce. Ben de cesaret edemediğim için evde yapmadım. Yarın inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar almak nasip olur

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz, ben de 12 temmuzda 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. Yarın kan vereceğim

Çok teşekkürler canım amin senin de güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…