- 7 Nisan 2025
- 283
- 154
- 18
- 31
3.sezonu izlemeye başladım ben ama yarım bırakmıştım. Yoksa Squidi bilmem mii yaaaKız squid game diyorum sadece biraz kanlı ve gerilimama çok akıcıydı bu süreçte beni çok iyi oyaladı 3sezon her sezon 7-8bölüm zaten Kore dizisi o yüzden 40dk bölüm başı
MerhabalarBen de izmirdeyim
Merhaba ege üniversitesinde tedavi goruyorum poliklinikteki doktorlar bakiyor her kontrolde ayni doktor olmuyor ilac dozlari ve kontrol tarihlerini bolum baskani prof ege nazan tavmergen hoca belirliyor siz özele mi gidiyorsunuz doktorunuz kimMerhabalarİzmir’de hangi doktor ile devam ediyorsunuz tedaviye ?
Anladım şifa olsun inşallahMerhaba ege üniversitesinde tedavi goruyorum poliklinikteki doktorlar bakiyor her kontrolde ayni doktor olmuyor ilac dozlari ve kontrol tarihlerini bolum baskani prof ege nazan tavmergen hoca belirliyor siz özele mi gidiyorsunuz doktorunuz kim
Bana doktorum önermişti amh çok düşük az yumurta çıkar diye. Fakat ben nasıl olsa aynı şeyler tekrar uygulanacak ilaçlar süreç vs diye havuzu kabul etmedim ne çıkarsa denemek istedim. 7 olgun yumurta vardı 6 sı döllendi ama tek embriyo kaldı onu transfer oldum şimdi bekliyorum. Zaten tutmazsa tekrar deneyebilirim yani süreç aynı.Kızlar havuz yöntemi yaptıran oldu mu hiç aranızda
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş ben de ptesi 5. Gün embriyosu 3ab kalite transfer oldum orta kalite benimkisi deMerhaba kızlarrr bende dün transferimi oldum. 5. Gün embriyosu dondurulmuş AA kalite. İnşallah hepimiz için nasip olur. 4 ağustos test günüm.
Bana da onu önerdi 7 Folikül görünüyor şu anBana doktorum önermişti amh çok düşük az yumurta çıkar diye. Fakat ben nasıl olsa aynı şeyler tekrar uygulanacak ilaçlar süreç vs diye havuzu kabul etmedim ne çıkarsa denemek istedim. 7 olgun yumurta vardı 6 sı döllendi ama tek embriyo kaldı onu transfer oldum şimdi bekliyorum. Zaten tutmazsa tekrar deneyebilirim yani süreç aynı.
Benim miyom ameliyatı sürecim olduğundan önden iki tedavi oldum sadece 2 embriyom dondurulmaya uygun kaldı. Bende havuz çok uzun oluyor diye doktorumu değiştirdim ameliyatımı oldum şuan yeni tedaviye başladık işte yine 2 embriyom oluştu birini transfer ettik birini dondurduk. İnşallah bu tutarsa geride 3 embriyom var.Kızlar havuz yöntemi yaptıran oldu mu hiç aranızda
Benim de amh düşüklüğüm var da yaparsak sonrası için kalırsa daha iyi olur dedi. Ama şu an 7 Folikül gördü dün daha yeni başladım tedaviye ilk defa Gonal f vurulmaya başladım. Şu an net havuz demiyorum bakalım kaç tanesi dolu çıkacak falan dedi ama tekrar toplatmak da bayağı bir maliyetliymişBenim miyom ameliyatı sürecim olduğundan önden iki tedavi oldum sadece 2 embriyom dondurulmaya uygun kaldı. Bende havuz çok uzun oluyor diye doktorumu değiştirdim ameliyatımı oldum şuan yeni tedaviye başladık işte yine 2 embriyom oluştu birini transfer ettik birini dondurduk. İnşallah bu tutarsa geride 3 embriyom var.
Ha bu arada önceki doktorun havuz yaptırmasının sebebi ameliyattan sonra zaten az olan rezervim dahada azalıcak hatta hiç embriyo bile oluşmayacakmış bla bla.. ameliyat sonrası aynı sayıda yumurta toplayıp daha kaliteli 2 embriyom oluştu. Boşa vakit kaybetmişim.
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlarrr bende dün transferimi oldum. 5. Gün embriyosu dondurulmuş AA kalite. İnşallah hepimiz için nasip olur. 4 ağustos test günüm.
İnşallah güzel embriyolarınız oluşursa havuza gerek kalmazBenim de amh düşüklüğüm var da yaparsak sonrası için kalırsa daha iyi olur dedi. Ama şu an 7 Folikül gördü dün daha yeni başladım tedaviye ilk defa Gonal f vurulmaya başladım. Şu an net havuz demiyorum bakalım kaç tanesi dolu çıkacak falan dedi ama tekrar toplatmak da bayağı bir maliyetliymiş
Ben kullandım beş günMerhaba kızlar tranferde hangi ilaçları kullanıyorsunuz prednol ve monodoks kullanan var mı aranizda kafamı karıştırdı o hap biraz sizlere de sormak istedim
Ben de transfere hazırlanırken prednol başladım, transfer sonrası 4. Günüm bugün hala devam ediyorumMerhaba kızlar tranferde hangi ilaçları kullanıyorsunuz prednol ve monodoks kullanan var mı aranizda kafamı karıştırdı o hap biraz sizlere de sormak istedim
İnşallahİnşallah güzel embriyolarınız oluşursa havuza gerek kalmaz
Peednolu transfer öncesi 4 gün kullandım. Transferden bir gün önce içip bıraktım. He doktorun uygulaması farklıBen de transfere hazırlanırken prednol başladım, transfer sonrası 4. Günüm bugün hala devam ediyorum
Benimde bugün 4. Gunum bende hissetmiyorum sadece uzandığımda biraz kasık ağrılarım oluyorKızlar 4. gün insan bişiler hisseder mi ben hissetmiyorum da
Benim de 6. Günüm bugün.en başından beri sadece kasık ağrısı var biraz.progestan fitil kullanıyorum,onun etkisidir diyorlar ama bilemiyorum.daha beta hcg hormonu kana bile karışmadı,belirti aramayın diyorlarKızlar 4. gün insan bişiler hisseder mi ben hissetmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?