Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar doktor gonalf ın yanında orgalutran diye birşey verdi henüz kullanmaya başlamadım eczacı oda sıcaklığı dedi ama izlediğim videolar dolap ta saklanmalı diyor size nasıl önerdiler

Transferin ilk gününden beri günde 3 tane hurma yedim. Yeme içme konusunda çok değişiklik yapmadım ben. 31 temmuz da kese için randevum var . Kese için randevu verilen var mı başka
Banada 30 temmuza randevu verdiler :) galiba sizinle aynı gün transfer olmuştuk 9 temmuz değil mi? Kaçıncı gün emriyosuydu sizin? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Yaa çok heyecanlı bu gece uyku girmez gözünüze kim bilir bize de haber ver pozitifi göreceksin gibime geliyor
8.gün baktırdım 10.gün baktırdım bugün 12.gün inşallah yine güzelce artırmıştır çok teşekkürler amin Rabbim bir bekleyişte olan herkesin yardımcısı olsun

Hayırlı olsun 1hafta sonra yaparsan çıkar ama güzel bir test al predictor mesela

Merhabalar bende de 6-7 folikülle başlandı. 10. Günümde 15 e falan çıktım. Yarın yumurta toplamam olacak daha fazla toplanır her zaman saydıklarımızdan dediler içinizi ferah tutun. Önemli olan yumurtaların sayısı değil kalitesi

Kızlar selam az önce kontrolümü oldum haftaya transfer olacağım yaş 36 iki embriyo var.kararsızım tek mi çift mi transfer ettirsem ikiz olma ihtimali de var olmama ihtimali de.bir de alerji hastasıyım ilaçları çok az kullanabileceğim çok kararsızım.bir de embriyo glu yapalım dediler tamam dedim yaptıranınız var mı acaba ?

Bugün transferin 2. Günü ara ara karın ağrısı vuruyo normal mi acaba. Henüz tuvalete çıkamadım. Kefir içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…