Yaa çok heyecanlı bu gece uyku girmez gözünüze kim bilir bize de haber ver pozitifi göreceksin gibime geliyorBana doktorum yarın için kan baktır yine güzel olursa 10gün sonrasına randevu al dedi
Banada 30 temmuza randevu verdiler :) galiba sizinle aynı gün transfer olmuştuk 9 temmuz değil mi? Kaçıncı gün emriyosuydu sizin? Sağlıkla kucağınıza alın inşallahTransferin ilk gününden beri günde 3 tane hurma yedim. Yeme içme konusunda çok değişiklik yapmadım ben. 31 temmuz da kese için randevum var . Kese için randevu verilen var mı başka
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımBanada 30 temmuza randevu verdiler :) galiba sizinle aynı gün transfer olmuştuk 9 temmuz değil mi? Kaçıncı gün emriyosuydu sizin? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
8.gün baktırdım 10.gün baktırdım bugün 12.gün inşallah yine güzelce artırmıştırYaa çok heyecanlı bu gece uyku girmez gözünüze kim bilir bize de haber ver pozitifi göreceksin gibime geliyor
Bebeğim sana bi daha yap demedi dimi kanda betaCanım benim doktorda 30 temmuz kese randevusu verdi dilerim herşey güzel gider.
Hayırlı olsun 1hafta sonra yaparsan çıkar ama güzel bir test al predictor meselaKızlar tekrardan merhaba benimde bugün transferim yapıldı 5.gün embriyosuydu iyi kalite. Benim için de dua edin lütfen ve size sorum erken gebelik testi ne zaman doğru sonuç verir 1 hafta sonra yapsam doğru çıkar mı acaba?
Aslen kayseriliyimİç Anadolu’nun güzide şehri Kayseri
Hayır rahim dinlendirme yapalım dedi sanırım ilaçlar üst üste ağır gelmesin diye iğneler vsToplayıp 3 ay sonra olmasının bir sebebi var mj
Ya ne güzel çok sevindim sağlıkla gelsin bebişiniz8.gün baktırdım 10.gün baktırdım bugün 12.gün inşallah yine güzelce artırmıştırçok teşekkürler amin Rabbim bir bekleyişte olan herkesin yardımcısı olsun
Yuppy ben de hemşerimi buldumAslen kayseriliyim
Amin canımYa ne güzel çok sevindim sağlıkla gelsin bebişiniz
Merhabalar bende de 6-7 folikülle başlandı. 10. Günümde 15 e falan çıktım. Yarın yumurta toplamam olacak daha fazla toplanır her zaman saydıklarımızdan dediler içinizi ferah tutun. Önemli olan yumurtaların sayısı değil kalitesiMerhabalar ben daha yeni başlıyorum sürece 5.gun gonalf kullandım 5 gündür. Bugün muayeneye gittim saydığım.kadariyla 6 tane yumurta boyutu verdi hemşireye bu artar mı toplama gününe kadar yoksa bugün olanlar mi olur sadece
Ben gonal f , orvitrell sanırım yanlış yazmış olabilirim bir de baska bir iğne daha vermişti.onun dısında vitamin kullandırdı 2 ayKızlar opu öncesi büyütme için hangi ilacı kullandınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?