- 16 Ekim 2024
- 1.475
- 1.020
- 48
- 35
Embriyo kalitesi nasıl embriyonuzu genetiğe gönderdiniz mi bunlar bu yaş için önemli bn de 35yaşındayım embriyo glue doktorum %1 etkisi demesine rağmen olsun bi faydası olacaksa mantığıyla yaptırdımKızlar selam az önce kontrolümü oldum haftaya transfer olacağım yaş 36 iki embriyo var.kararsızım tek mi çift mi transfer ettirsem ikiz olma ihtimali de var olmama ihtimali de.bir de alerji hastasıyım ilaçları çok az kullanabileceğim çok kararsızım.bir de embriyo glu yapalım dediler tamam dedim yaptıranınız var mı acaba ?
4litreye yakın su için lütfen ağırlar olur normalBugün transferin 2. Günü ara ara karın ağrısı vuruyo normal mi acaba. Henüz tuvalete çıkamadım. Kefir içiyorum
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım9 temmuz evet. Doldurulmuş 5. Gün embriyosu çift
Benim ilk deneme olduğu için genetiğe göndermedi doktorum.2 tane 5. Ve 6. Gün embriyosu biri 3aa diğeri 4 ab idi sanırım. Genetiğe göndermicez mi dediğimde gerek yok ilk denemeniz dediler o gerek görürse gönderiyor dediler.ben de ne derlerse yaptım ilk denemem olduğu için..Embriyo kalitesi nasıl embriyonuzu genetiğe gönderdiniz mi bunlar bu yaş için önemli bn de 35yaşındayım embriyo glue doktorum %1 etkisi demesine rağmen olsun bi faydası olacaksa mantığıyla yaptırdım
Merhaba kayisi yemenizi tavsiye ederimBugün transferin 2. Günü ara ara karın ağrısı vuruyo normal mi acaba. Henüz tuvalete çıkamadım. Kefir içiyorum
Baktınız olmuyor hiçbir şeyle, duphalac şurup alın, sabah kahvaltıdan önce için sorun çözülürBugün transferin 2. Günü ara ara karın ağrısı vuruyo normal mi acaba. Henüz tuvalete çıkamadım. Kefir içiyorum
Genetiğe göndermediyseniz mutlaka iki embriyo konulsun biri sağlıksız olsa diyelim tuttu düştü diğeri sağlıklıysa devam eder bnm iyi kalite iki embriyom olmuştu 5.gün genetiğe gönderilmeden biri transfer olmuştu 9.haftada kalbi durdu sağlıksızdı büyük ihtimal dedi doktorum şimdi genetikli bir transfer oldum pozitifim çok şükür inşallah sağlıkla devam eder size de sağlıklı bebekler nasip olsunBenim ilk deneme olduğu için genetiğe göndermedi doktorum.2 tane 5. Ve 6. Gün embriyosu biri 3aa diğeri 4 ab idi sanırım. Genetiğe göndermicez mi dediğimde gerek yok ilk denemeniz dediler o gerek görürse gönderiyor dediler.ben de ne derlerse yaptım ilk denemem olduğu için..
Embriyo gluya da tamam dedim sadece 1 tanesini dondurulmuş olarak bekletsem mi diye düşünüyorum kararsızım o konuda.2 transfer % 5 arttırır en fazla gebelik ihtimalini dediler..Cem bey genelde 2 transferi de yaptırmak istiyor diyorlar
Selam canım ben 33 yaşında ilk transferini oldum. Çift embriyo transferinden 1 tanesi tuttu. Genetiği göndermedik. Şu anda 38 yaşındayım. Dondurulmuş 2 embriyom kalmıştı 9 temmuz da 2sini transfer etti doktorum. Pozitif sonuç aldım . Keseyi göremedik henüz.Benim ilk deneme olduğu için genetiğe göndermedi doktorum.2 tane 5. Ve 6. Gün embriyosu biri 3aa diğeri 4 ab idi sanırım. Genetiğe göndermicez mi dediğimde gerek yok ilk denemeniz dediler o gerek görürse gönderiyor dediler.ben de ne derlerse yaptım ilk denemem olduğu için..
Embriyo gluya da tamam dedim sadece 1 tanesini dondurulmuş olarak bekletsem mi diye düşünüyorum kararsızım o konuda.2 transfer % 5 arttırır en fazla gebelik ihtimalini dediler..Cem bey genelde 2 transferi de yaptırmak istiyor diyorlar
Transfer olduğun günlerde de içtin değil mi canım sendeBen kullandım beş gün
Bende yarın baslayacagim nasipse herşey güzel ilerler inşallah canımBen de transfere hazırlanırken prednol başladım, transfer sonrası 4. Günüm bugün hala devam ediyorum
Yok canım haftaya çarşamba kese muayenesi birde benim lekelenme olunca gitmiştim muayene olmuştum herşey yolunda artık kan verme dedi diye vermedim .Bebeğim sana bi daha yap demedi dimi kanda beta
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif olacak12 sinde transfer olmuştum tek embriyoydu. Kan verdim sonucumu bekliyorum ama kaç çıkması iyi olur acaba en düşük ?
Senden bir gün sonrada ben transfer olacağım nasipse canım hakkimizda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah pozitif görüp doğum ile sonuçlansın transferimizTransfer günüm 29 temmuz kızlar inş hayırlısı olur
350 üstü çıksa iyidir.12 sinde transfer olmuştum tek embriyoydu. Kan verdim sonucumu bekliyorum ama kaç çıkması iyi olur acaba en düşük ?
Tamam çok teşekkür ederimHayırlı olsun 1hafta sonra yaparsan çıkar ama güzel bir test al predictor mesela
İyi çok güzel kuzum bn de bugün kan verdim yine 12.gün 640 çıktı çok şükür ben de kese randevusu alcmYok canım haftaya çarşamba kese muayenesi birde benim lekelenme olunca gitmiştim muayene olmuştum herşey yolunda artık kan verme dedi diye vermedim .
Rica ederim bu bekleme süreci çok heyecanlı Allahım hayırla sağlıkla yüzümüzü güldürsünTamam çok teşekkür ederim
İnşallah canım takip edelim birbirimizi hayırlısı neyse o olsun inşallah emeklerimizin sonucunu alırız dünyanın ilacını alıyoruz.Senin tek mi çift mi olacak transfer?Senden bir gün sonrada ben transfer olacağım nasipse canım hakkimizda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah pozitif görüp doğum ile sonuçlansın transferimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?