İnşallah canım çok teşekkür ederim.İlk denemede genetiğe göndermiyorlar demek ki fazla.Embriyo glu da olsun dedim yarım saat duruyormuş kavanozda oradaki proteinleri alıyormuş şansını sadece yüzde 5-10 arttırır dediler o bile bizim için bir umut.Dua et bizim içinGenetiğe göndermediyseniz mutlaka iki embriyo konulsun biri sağlıksız olsa diyelim tuttu düştü diğeri sağlıklıysa devam eder bnm iyi kalite iki embriyom olmuştu 5.gün genetiğe gönderilmeden biri transfer olmuştu 9.haftada kalbi durdu sağlıksızdı büyük ihtimal dedi doktorum şimdi genetikli bir transfer oldum pozitifim çok şükür inşallah sağlıkla devam eder size de sağlıklı bebekler nasip olsun
Perfect tek miydi çift miydiİyi çok güzel kuzum bn de bugün kan verdim yine 12.gün 640 çıktı çok şükür ben de kese randevusu alcm
Ay hayırlı uğurlu olsun bu sefer de biri mi tuttu?Ben bir anda sorunca 2 sini yapalım mı donduralım mı bazı hastalar bilerek saklatıyor falan dediler bir kafam karıştı.İki bebeğe bakmak büyük sorumluluk maddi manevi yoksa bir anda iki taneyi kim istemez..Hoş belki negatif olacak onu da Allah bilir..2 tane yaptıracağım artık nasipte ne varsa o olsun..Selam canım ben 33 yaşında ilk transferini oldum. Çift embriyo transferinden 1 tanesi tuttu. Genetiği göndermedik. Şu anda 38 yaşındayım. Dondurulmuş 2 embriyom kalmıştı 9 temmuz da 2sini transfer etti doktorum. Pozitif sonuç aldım . Keseyi göremedik henüz.
Ya inşallah bakalım hem çok heyecanlıyım hem de bi yanım üzgün hayırla güzel sonuclansin inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsinMerhabalar bende de 6-7 folikülle başlandı. 10. Günümde 15 e falan çıktım. Yarın yumurta toplamam olacak daha fazla toplanır her zaman saydıklarımızdan dediler içinizi ferah tutun. Önemli olan yumurtaların sayısı değil kalitesi
Yine de tecrübeme dayanarak genetik konusunda doktorlar ısrar etmeli inşallah sen ilk seferde sağlıklıca kucağına alırsınİnşallah canım çok teşekkür ederim.İlk denemede genetiğe göndermiyorlar demek ki fazla.Embriyo glu da olsun dedim yarım saat duruyormuş kavanozda oradaki proteinleri alıyormuş şansını sadece yüzde 5-10 arttırır dediler o bile bizim için bir umut.Dua et bizim için
Tek kızPerfect tek miydi çift miydibu sonuca göre tek görünüyor. Ama belli de olmaz. Sağlık gelsin de... Hadi gözün aydın olsun
Canım embriyo donduktan sonra genetiğe bakabiliyorlar mı peki? Ben sordum ısrarla gerek yok dediler.İyi bir doktor ama o kadar az gördüm ki bastan sona toplasan yarım saat.sadece hemşirelerle görüşüyorsun her soruma cem beyin protokolünü böyle şeklinde yanıt alıyorumYine de tecrübeme dayanarak genetik konusunda doktorlar ısrar etmeli inşallah sen ilk seferde sağlıklıca kucağına alırsınbn de yaptırdım geçen defa dediğim gibi kaybım oldu ilk tüp bebek deneyimimdi tutmama gibi bi şey olmamıştı ama tek embriyom kalmıştı yine de yaptırayım dedim embriyo glue kese randevusu alcm bugün
Sedasyon almasan daha iyi. Hissetmen de fayda var. Zaten aynı smear testi gibi. Alt muayene gibi. Yani çok basit bir işlem. Hissetmeni tavsiye etmemin sebebi ise işlem hakkında bilgin olur. Sedasyon alırsan nasıl koyuldu. Katater nerede hissedemezsin. Hiç korkma. Sal kendini.Kızlar bir şey soracağım isterseniz sedasyonla transferi yapabiliriz dediler bazı hastalar rahatsız oluyor duramıyor ama tavsiye etmeyiz dediler.İlk denemem olduğu için soruyorum transfer aşırı rahatsız eden bir şey mi? Daha önce smear testi yaptırmıştım ona benzer dediler o yüzden boşa anestezi almaya gerek yok diye düşündüm.Aç tok farketmez dediler bir de siz sedasyon aldınız mı?
Canım normal transfer ol hem ekrandan bebişini görüyorsun bu duyguyu yaşananı isterimKızlar bir şey soracağım isterseniz sedasyonla transferi yapabiliriz dediler bazı hastalar rahatsız oluyor duramıyor ama tavsiye etmeyiz dediler.İlk denemem olduğu için soruyorum transfer aşırı rahatsız eden bir şey mi? Daha önce smear testi yaptırmıştım ona benzer dediler o yüzden boşa anestezi almaya gerek yok diye düşündüm.Aç tok farketmez dediler bir de siz sedasyon aldınız mı?
Tamam normal artış teke tekTek kızevet bence de bi bölünme filan olmamış 259dan 640a çıktı sağ ol canım Allah razı olsun
Canım istersen transfer olmadan genetiğe göndermek istiyorum diyebilirsin bn kalan tek embriyom vardı çözdürülp biyopsi alınıp tekrar donduruldu 3hafta içinde sonuç geliyor bn o şekilde transfer oldum 350dolar ödedik yanlış hatırlamıyorsam 15bine denk gelmiştiCanım embriyo donduktan sonra genetiğe bakabiliyorlar mı peki? Ben sordum ısrarla gerek yok dediler.İyi bir doktor ama o kadar az gördüm ki bastan sona toplasan yarım saat.sadece hemşirelerle görüşüyorsun her soruma cem beyin protokolünü böyle şeklinde yanıt alıyorum
Bakan dr. oluyor. Ama benim doktorum o riski almıyor. Doktora göre değişir. Çoğusu da gerek duymuyor. Çünkü çok yoğunlar. Hemşireler donanımlı zaten. Ben de doktorumu doktor kontrollerinde görüp sormam gerekenleri soruyorum.Canım embriyo donduktan sonra genetiğe bakabiliyorlar mı peki? Ben sordum ısrarla gerek yok dediler.İyi bir doktor ama o kadar az gördüm ki bastan sona toplasan yarım saat.sadece hemşirelerle görüşüyorsun her soruma cem beyin protokolünü böyle şeklinde yanıt alıyorum
+1 ben deAslen kayseriliyim
Ahahah sen çok yaşaTamam normal artış teke tekcümlemizden Allah razı olsun. O zaman sen şimdi Ağustos'ta keseye gidersin. Hadi bakalım Demet Akalın
Protokolü sana söyleyeyim. Hastaneyi arayıp doktordan 10 gün sonrasına randevu alıyorsunAhahah sen çok yaşaEvet sanırım bugün randevu alırım bakalım doktordan cevap bekliyorum
bu embriyo glue teklifini biz mi doktora söylüyoruz kendileri soruyorlar mıEmbriyo kalitesi nasıl embriyonuzu genetiğe gönderdiniz mi bunlar bu yaş için önemli bn de 35yaşındayım embriyo glue doktorum %1 etkisi demesine rağmen olsun bi faydası olacaksa mantığıyla yaptırdım
Ahahah evet dimiProtokolü sana söyleyeyim. Hastaneyi arayıp doktordan 10 gün sonrasına randevu alıyorsunartık geçti o iki de bir doktora gitme günlerin. Kontrolden kontrole. Doktorunu bile özlersin ben özledim mesela
Evet kendileri soruyor. Kabul edersen yapıyorlar. Ben de kabul ettim. İşe yarıyor. Full olumlu düşünün.bu embriyo glue teklifini biz mi doktora söylüyoruz kendileri soruyorlar mı
%1 bile olsa sende işe yaradı ama
Yarın kontrolüm varAhahah evet dimisen hangi aşamadasın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?