Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

benim de 2 embriyom donduruldu, genetiğe göndermedi sayısı az olduğu için ve ilk denemem olduğu için. benim de biri 3aa
embriyo glue daha bana söylemediler. Siz hangi Cem beye gidiyorsunuz benimki de Cem.
ben ikisini de transfer edeceğim inş tutunsun canlarım

Öyle böyle geçiyor dizi filan izle zaman geçsin
Game of Thrones izliyorum. 3. Sezondayim. Allah cızırtısını versin. Ulaaa her bölümünde de fan Fin olur muatlaya atlaya 3. Sezona geldim.3 sezonda da fan Fin de fan Fin. Tamam kardeş biz de evliyiz bilinen bir şey de görmek neyse ki ama genel itibariyle güzel bir dizi. Entrika varsa ben varım

Hhahaha Squid game izleyin diye dilimde tüy bitti kız kanlı biraz o kadar öyle sahne 3sezonda sadece bir yerde vardı galiba gerilim ama gidiyor yani çok güzel

Hhahaha Squid game izleyin diye dilimde tüy bitti kız kanlı biraz o kadar öyle sahne 3sezonda sadece bir yerde vardı galiba gerilim ama gidiyor yani çok güzel
Kiiiz onu bitirdim. İlk iki sezonu izledim. 3. Yeni bitti. O diziyi seviyorum. Ama sanki 4. Sezon gelecek gibi. Meymenetsiz adam durmayacak gibi

Bence de gelecek sanki sonu çok içimi acıttı yaa healer izliyorum şimdi 2014yapım ama çok iyi yaa baya aksiyon
Fringe izle. Bilim kurgu seviyorsan tavsiye ederim. 5 sezon. 2010 yılına Göre bence çok sağlam dizi yapmışlar. Sen 2014 diyorsun daha gerileri izliyorum Bu da aklımda dursun. Şu fan Fin diziyi bitireyim de

Fringe izle. Bilim kurgu seviyorsan tavsiye ederim. 5 sezon. 2010 yılına Göre bence çok sağlam dizi yapmışlar. Sen 2014 diyorsun daha gerileri izliyorum Bu da aklımda dursun. Şu fan Fin diziyi bitireyim de
Fringe benim şu hayatta en çok sevdiğim dizim ikinci kere izlemiştim bnm dediğimi izlemediysen mutlaka izle o zaman

Brüksele gidiyorum ben canım senin transferin ne zaman aynı doktora mı gidiyoruz acaba ?sen transfer olmadın o zaman değil mi? Cem Çelik canım doktorum.Embriyo glu yu bufğn söyleyip dosyama eklediler hocanın yaptığını biliyordum aşama aşama söylüyorlar burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…