- 16 Ekim 2024
- 1.475
- 1.020
- 48
- 35
Evet bn kendim söyledim canım duymuştum tek embriyom var zaten dedimbu embriyo glue teklifini biz mi doktora söylüyoruz kendileri soruyorlar mı
%1 bile olsa sende işe yaradı ama
Benimkini soruyorsan evet tavan yaptıKalp atışı mı
tebrik ederimmmEvet bn kendim söyledim canım duymuştum tek embriyom var zaten dedimçok şükür evet
Amin inşallah ya gerçekten öyle şimdi nasıl geçecek günler diye düşünüyorumRica ederim bu bekleme süreci çok heyecanlı Allahım hayırla sağlıkla yüzümüzü güldürsün
Duyulur Allah’ın izniyleBenimkini soruyorsan evet tavan yaptıvala bilmiyorum ki perfect kız 2 temmuz da transfer oldum. Kalp atışı duyulur mu bilemiyorum ilk kontrole gideceğim İnşallah
Benim ilk deneme olduğu için genetiğe göndermedi doktorum.2 tane 5. Ve 6. Gün embriyosu biri 3aa diğeri 4 ab idi sanırım. Genetiğe göndermicez mi dediğimde gerek yok ilk denemeniz dediler o gerek görürse gönderiyor dediler.ben de ne derlerse yaptım ilk denemem olduğu için..
Embriyo gluya da tamam dedim sadece 1 tanesini dondurulmuş olarak bekletsem mi diye düşünüyorum kararsızım o konuda.2 transfer % 5 arttırır en fazla gebelik ihtimalini dediler..Cem bey genelde 2 transferi de yaptırmak istiyor diyorlar
Amiin amiin inşallah. Rabbim herkesin yüzünü güldürsünDuyulur Allah’ın izniylegüzel haberlerle gel bn de heyecanlandım sana
Öyle böyle geçiyor dizi filan izle zaman geçsinAmin inşallah ya gerçekten öyle şimdi nasıl geçecek günler diye düşünüyorum
Amin canımAmiin amiin inşallah. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Game of Thrones izliyorum. 3. Sezondayim. Allah cızırtısını versin. Ulaaa her bölümünde de fan Fin olur muÖyle böyle geçiyor dizi filan izle zaman geçsin
Maşallah kuzum çok güzel ilerlemiş çok şükürİyi çok güzel kuzum bn de bugün kan verdim yine 12.gün 640 çıktı çok şükür ben de kese randevusu alcm
Hhahaha Squid game izleyin diye dilimde tüy bitti kızGame of Thrones izliyorum. 3. Sezondayim. Allah cızırtısını versin. Ulaaa her bölümünde de fan Fin olur muatlaya atlaya 3. Sezona geldim.3 sezonda da fan Fin de fan Fin. Tamam kardeş biz de evliyiz bilinen bir şey de görmek neyse ki ama genel itibariyle güzel bir dizi. Entrika varsa ben varım
Çok şükür canım ben de randevu alcmMaşallah kuzum çok güzel ilerlemiş çok şükür
Kiiiz onu bitirdim. İlk iki sezonu izledim. 3. Yeni bitti. O diziyi seviyorum. Ama sanki 4. Sezon gelecek gibi. Meymenetsiz adam durmayacak gibiHhahaha Squid game izleyin diye dilimde tüy bitti kızkanlı biraz o kadar öyle sahne 3sezonda sadece bir yerde vardı galiba gerilim ama gidiyor yani çok güzel
Bence de gelecek sankiKiiiz onu bitirdim. İlk iki sezonu izledim. 3. Yeni bitti. O diziyi seviyorum. Ama sanki 4. Sezon gelecek gibi. Meymenetsiz adam durmayacak gibi
Fringe izle. Bilim kurgu seviyorsan tavsiye ederim. 5 sezon.Bence de gelecek sankisonu çok içimi acıttı yaa healer izliyorum şimdi 2014yapım ama çok iyi yaa baya aksiyon
Fringe benim şu hayatta en çok sevdiğim dizimFringe izle. Bilim kurgu seviyorsan tavsiye ederim. 5 sezon.2010 yılına Göre bence çok sağlam dizi yapmışlar. Sen 2014 diyorsun daha gerileri izliyorum Bu da aklımda dursun. Şu fan Fin diziyi bitireyim de
Brüksele gidiyorum ben canım senin transferin ne zaman aynı doktora mı gidiyoruz acaba ?sen transfer olmadın o zaman değil mi? Cem Çelik canım doktorum.Embriyo glu yu bufğn söyleyip dosyama eklediler hocanın yaptığını biliyordum aşama aşama söylüyorlar buradabenim de 2 embriyom donduruldu, genetiğe göndermedi sayısı az olduğu için ve ilk denemem olduğu için. benim de biri 3aa
embriyo glue daha bana söylemediler. Siz hangi Cem beye gidiyorsunuz benimki de Cem.
ben ikisini de transfer edeceğim inş tutunsun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?