Kuruma çizgisi değilse var gözüküyorHanımlar,cumartesi test günüm,kan verecem,bu 3. Denemem,genetik taramalı tüp bebek yaptırıyoruz hep.bu son sağlıklı embriyomuz,bu defa histeroskopi oldum,2 defa intralipid serum aldım ve bir sürü takviye.dayanamadım evde test yaptım5. Gün embriyosu,6. Gün erken gebelik,7. Gün kaset test.yarına testim yok elimde,cumartesi kan verecem artık zaten,sizce varmıdır?daha önce bir defa kimyasal oldu,o yüzden korkuyorum aslında.böyle olup değeri iyi olan var mı?
Çok beklemeden çıktı ,inşaallah vardırKuruma çizgisi değilse var gözüküyor
İnşallah canım sevindim, Sağol canım çok teşekkür ederim Allah isteyenlerin kucağını boş koymasınÇok beklemeden çıktı ,inşaallah vardırsizin de Allah yardımcınız olsun,inşaallah güzel embriyolarınız oluşur
Doğrudur benimde ağırmaz ağırmaz bu dönemde başladıCanım benim normalde çok sık başım ağrıdı ama bu tedaviye başlayınca ağrılarım kesilmişti. Neyse ben beşinci gün embriyo transfer oldum ve transfer sonrası beşinci günde başım ağrıdı iki gün boyunca ve mersi o zaman tutulmuş ama ben sadece bir kerelik içtim sonra da içmedim ılık banyo yaptım hava aldım karanlıkta yattım çünkü ne olursa olsun parol bile olsa çok zorda kalmadıkça iyi değil
Evet ben ikisini de transfer edeceğim. üç tane olsa üçünü de transfer ederdimSen de ikisini transfer ettirecek misin canım ağustosun kaçı?
Ben transfer günü başlıyorum iğneye bir kol bir göbekten vuruyorum ilk gün değil ama vurduğum yerler ertesi gün ağrıyor sanki tetanoz aşısı gibi şişiyor orasıİnan hiç bilmiyorum canım ama bence öyle çünkü bu sabah kan verdim önce rahim kalınlığını ölçtü doktor iyi dedi eğer kan sonucun iyi gelirse kalan ilaçları yazacağız vereceğiz dediler.sonra sonuç çıktı sorun yok diyip bunları verdiler.bu arada o progestron ilacını bana göbekten verdiler tüpü kırıp çekiyorum insülin ucuyla yapıyorum eğer kola da yapabiliyorsam arada kolumdan yapsam keşke.yağlı bir ilaç olduğu için 2 doz olmama rağmen göbeğim acıyo şu an :/
bence varHanımlar,cumartesi test günüm,kan verecem,bu 3. Denemem,genetik taramalı tüp bebek yaptırıyoruz hep.bu son sağlıklı embriyomuz,bu defa histeroskopi oldum,2 defa intralipid serum aldım ve bir sürü takviye.dayanamadım evde test yaptım5. Gün embriyosu,6. Gün erken gebelik,7. Gün kaset test.yarına testim yok elimde,cumartesi kan verecem artık zaten,sizce varmıdır?daha önce bir defa kimyasal oldu,o yüzden korkuyorum aslında.böyle olup değeri iyi olan var mı?
Hiç bilmiyorum ama transfere kadar içiyorum transfer günü onu bıraktırıyor banaBağışıklık baskılayıcıyı neye göre veriyor doktor herkese mi veriliyor
Malesef kullanıyorum canım ama transferden sonra içmemiştim. Şimdi de azalttım işte. Benim ünicorn uterus var tutunması da zor olabiliyor maalesef rahmin sağ tarafı yok. Asıl sorunum bu.Sigara kullanıyor muydunuz
İnşaallah ,o kadar ihtiyacım var ki,yaşım da biraz ileribence varburada 6. 7. gün testte pozitifi görüp kan testi yüksek çıkanlar oldu
Allah şifa versin ümitsiz olma bir gün mutlaka olacak Allahın izniyleMalesef kullanıyorum canım ama transferden sonra içmemiştim. Şimdi de azalttım işte. Benim ünicorn uterus var tutunması da zor olabiliyor maalesef rahmin sağ tarafı yok. Asıl sorunum bu.
Hamilesin canımKızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından
Var gibi görünüyor inşallah öyledir sağlıkla huzurla alırsın bebeğini kucağına :) ama tabi kesin sonuç kan da çıkıyor, uyumadıysan koş git bi yerde kan ver :)Kızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından
Doktor birden fazla yazabiliyor ama devlet bir kutusunu ödüyor diye biliyorum ben, ama ilaç bitiyorsa mecbur yazdırman lazım canım reçetesiz vermiyor eczanelerEstrofem tek bir kutu mu alınabiliyor kızlar? Benim bugün ilaç bitiyor tamamen yeniden doktora gidip yazdırmam mı gerekiyor?
Ay amin inşallah öyledir ikna olmuyoruz artık yalancı pozitif testleri bile duyduk buradaHamilesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?