Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Hanımlar,cumartesi test günüm,kan verecem,bu 3. Denemem,genetik taramalı tüp bebek yaptırıyoruz hep.bu son sağlıklı embriyomuz,bu defa histeroskopi oldum,2 defa intralipid serum aldım ve bir sürü takviye.dayanamadım evde test yaptım 5. Gün embriyosu,6. Gün erken gebelik,7. Gün kaset test.yarına testim yok elimde,cumartesi kan verecem artık zaten,sizce varmıdır?daha önce bir defa kimyasal oldu,o yüzden korkuyorum aslında.böyle olup değeri iyi olan var mı?

Eklentiler

• 20250724_072412.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 20250724_072540.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 58
Bende hayirlisiyla yarın opu oluyorum e2 5000 kusurlerdeydi doktor çok yumurta olduğu için dedi rahim dinlendirme yapacak ilaca başlayacağım opudan sonra dostinex tablet 8li hergun 1 tane alacağım

Kuruma çizgisi değilse var gözüküyor

Doğrudur benimde ağırmaz ağırmaz bu dönemde başladı

Ben transfer günü başlıyorum iğneye bir kol bir göbekten vuruyorum ilk gün değil ama vurduğum yerler ertesi gün ağrıyor sanki tetanoz aşısı gibi şişiyor orası

bence var burada 6. 7. gün testte pozitifi görüp kan testi yüksek çıkanlar oldu

Estrofem tek bir kutu mu alınabiliyor kızlar? Benim bugün ilaç bitiyor tamamen yeniden doktora gidip yazdırmam mı gerekiyor?

Kızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından
Var gibi görünüyor inşallah öyledir sağlıkla huzurla alırsın bebeğini kucağına :) ama tabi kesin sonuç kan da çıkıyor, uyumadıysan koş git bi yerde kan ver :)

Ben de reglimi bekliyorum sonrasında 3 embriyo transfer edecekler bana, yaşım 38 ve ilk denemem. Benim gibi deneyim yaşamış var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…