Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlarr transferimin 2. günündeyim bu bebim ilk tüp bebek transferim. pozitif görenler veya şu an benimle aynı durumda olanlar ne yaptınız tutunmayı kolaylaştırmak için önerilerinizi bekliyorum

Sende benin gibisin canım bende bugün negatifi aldım, inş toparlayacağız mentali vakti zamanı var daha demek ki bende bıraktım ilaçları benim de 10. Gündü bugün

canım selam 29 temmuz çift transfer kısmetse.eşim çift istiyor ben tek ama sanırım çift yaptıracağım genetik yapmadılar çünkü.Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için

Kızlar transfer sonraki 2-3 gün evde dinleniyoruz değil mi sonraki günler dışarı çıktınız mı sosyalleştini mi eş dost vs gittiniz mi kafa dağıtmak için.

Benim 29 temmuz salı canım bugün kesinleşti estrofem günde 7 ya çıktı.3 tane vajinal fitil her gün , günde 2 progesteron iğne göbekten , antibiyotik transfere kadar , 5 gün prednol , matarex vitamin günde 2 tane ve günde 1 coraspirin.. dünyanın ilacını verdiler inş güzel sonuçlar alırız senin kaç embriyo benim 2 dondurulmuş şubattan beri bekliyorym

Kızlar yine soracağım ilk denemem çünkü 29 u transfer olacağım 12. Gün kan testi verecekmişim diyelim pozitif sonuç aldım kaç haftalık oluyor 5. ve 6. Gün embriyoları. Bir de keseyi ne zaman görüyorsunuz arada çok zaman oluyor mu

Canım ben bu transferimde embriyo glue işlemi yaptırdım. Sonucum pozitif. Allah biliyor işe yarayıp yaramadığını ama avantaji var dezavantaji yok. Yaptırdık öneririm ihtimali az da olsa yükseltiyor

Canım ben bu transferimde embriyo glue işlemi yaptırdım. Sonucum pozitif. Allah biliyor işe yarayıp yaramadığını ama avantaji var dezavantaji yok. Yaptırdık öneririm ihtimali az da olsa yükseltiyor
Sağol canım biz de yaptırmaya karar verdik dünya para verdik 10 k daha veririz napalım.inşallah ben de olumlu sonuçları alırım bir an önce

Canım ne güzel planın netleşmiş. Benim de muhtemelen transfer ağustos ortasında olacak.

Benim de 2 tane dondurulmuş embriyom var, haziranda toplanmışlardı

Kızlar bu süreçte ağrı kesici kullandınız mı 2dir başım ağırıyor parol alıyorum sadece etkiler mı sizce
Canım benim normalde çok sık başım ağrıdı ama bu tedaviye başlayınca ağrılarım kesilmişti. Neyse ben beşinci gün embriyo transfer oldum ve transfer sonrası beşinci günde başım ağrıdı iki gün boyunca ve mersi o zaman tutulmuş ama ben sadece bir kerelik içtim sonra da içmedim ılık banyo yaptım hava aldım karanlıkta yattım çünkü ne olursa olsun parol bile olsa çok zorda kalmadıkça iyi değil

canım selam 29 temmuz çift transfer kısmetse.eşim çift istiyor ben tek ama sanırım çift yaptıracağım genetik yapmadılar çünkü.Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için
Hayırlısı olsun inşallah. Benim 2. Deneme olacağı için ve genetiğe gitmediği için 2 tane olacak. Ama doktorum %15 gibi bir ihtimalle ikiz oluyor dedi zaten yani düşük ihtimal ama Allah bilir tabiiki.

Hayırlısı olsun inşallah. Benim 2. Deneme olacağı için ve genetiğe gitmediği için 2 tane olacak. Ama doktorum %15 gibi bir ihtimalle ikiz oluyor dedi zaten yani düşük ihtimal ama Allah bilir tabiiki.
Benim de aynı şekilde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Bir de ben de geçmeyen ürtiker alerji var stresten iyice arttı ve her gün alerji ilacı kullanmak zorundayım.İnsallah bir an önce atlatırız su süreci.

Ben günde 3 tane estrofem kullanıyorum, progestan iğneye de transfer günü başlıyorum ilk gün kol ve göbekten 2 tane sonra 3 günde bir olacak şekilde 2 tane, her gün Enox iğne, 3 tane fitil, coraspin ve Dekort bağışıklık baskılayıcı kullanıyorum. Estrofemi ve progestan iğneyi neye göre veriyorlar acaba herkeste farklı sanırım acaba kan değerlerine göre mi?

İnan hiç bilmiyorum canım ama bence öyle çünkü bu sabah kan verdim önce rahim kalınlığını ölçtü doktor iyi dedi eğer kan sonucun iyi gelirse kalan ilaçları yazacağız vereceğiz dediler.sonra sonuç çıktı sorun yok diyip bunları verdiler.bu arada o progestron ilacını bana göbekten verdiler tüpü kırıp çekiyorum insülin ucuyla yapıyorum eğer kola da yapabiliyorsam arada kolumdan yapsam keşke.yağlı bir ilaç olduğu için 2 doz olmama rağmen göbeğim acıyo şu an :/

Bağışıklık baskılayıcıyı neye göre veriyor doktor herkese mi veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…