Ya belli olmaz canım belki seninki çıkardı ama yapmaman iyi olmuş erken olduğunu bile bile göremeyince çizgiyi çok etkilendim ha akıllanır mıyım yarın tekrar yapacağım
Yok canım lekelenme henüz hatta ağrılarım hafifliyor gibi hissediyorum inşallah hayra alamettirBir de kızlar sizde lekelenme olmuş muydu bende hala yok 6. Gün. B bimini K karamsar3 S sabirlianne P perfectbabyArestifah
Yok canım lekelenme henüz hatta ağrılarım hafifliyor gibi hissediyorum inşallah hayra alamettir
Yok canım lekelenme henüz hatta ağrılarım hafifliyor gibi hissediyorum inşallah hayra alamettir
Bende 8.gün oldu canım aman o da korkutucu boşverBir de kızlar sizde lekelenme olmuş muydu bende hala yok 6. Gün. B bimini K karamsar3 S sabirlianne P perfectbabyArestifah
Benimde öyle yuzum ve ellerimde kupkuru dudaklarim soyuluyorYani şuan sıcaktan heryerim kurumuş durumda canım dudağım da kuru hatta inan fitili atmakta zorlanıyorum kuruluktan
Yani şuan sıcaktan heryerim kurumuş durumda canım dudağım da kuru hatta inan fitili atmakta zorlanıyorum kuruluktan
Yaa fitilde ben de artık zorlanıyorum sanki gitmiyor bazen dar gibi oluyorBen kullanmıyorum galiba bağışıklık baskılayıcı dediğiniz nedir kızlar
Bende olmadı 8. Gündeyim, ama bugün birkaç kere tek taraflı sızlama gibi bişey oldu biraz uzanınca tekrarlamadı insan korkuyor vallaBir de kızlar sizde lekelenme olmuş muydu bende hala yok 6. Gün. B bimini K karamsar3 S sabirlianne P perfectbabyArestifah
Decort diye bir ilac embriyoyu vucut yabanci madde olarak algilayip bagisiklik sistemi devreye girmesin diye veriliyor kortizonlu bir ilac bu surede tuzsuz beslenme yapiliyor tabi her doktorun tedavi sekli farklidir sizinki gerekli gormemis olabilirBen kullanmıyorum galiba bağışıklık baskılayıcı dediğiniz nedir kızlar
Bende olmadi henuz bugun 6. GünümBir de kızlar sizde lekelenme olmuş muydu bende hala yok 6. Gün. B bimini K karamsar3 S sabirlianne P perfectbabyArestifah
Fitilden bende zorlanmaya basladim dediginiz gibiYaa fitilde ben de artık zorlanıyorum sanki gitmiyor bazen dar gibi oluyor
Bana bağışıklık baskılayıcı olarak prednol vermişti, ona devam ediyorum ben baya 20 gün olmuştur
O zaman hormonlardan oluyor yine bu daFitilden bende zorlanmaya basladim dediginiz gibi
Olabilir fitil ben gunde 4 kere kullaniyorum siz kac kere kullaniyorsunuzO zaman hormonlardan oluyor yine bu da
Artı med bence çok iyi ilk kez denedim hem erkeni hem normali müko. Ve fiyatı da uygun. Predictor a 350 tl verdim yanlış çıktı kendimi enayi gibi hissettim. Bundan sonra artı med favorimdir herkese de önericem.Ay yakındaki nöbetçi eczanede bir tek artımed mi ne şu sürekli yanlış çıkandan varmış bir tek, başka marka olsaydı alacaktım sırf markasını sormak için aradım eczaneyi
3 benimOlabilir fitil ben gunde 4 kere kullaniyorum siz kac kere kullaniyorsunuz
Aa demek sizde doğru çıktı ben hiç almadım da burada çok okumuştumArtı med bence çok iyi ilk kez denedim hem erkeni hem normali müko. Ve fiyatı da uygun. Predictor a 350 tl verdim yanlış çıktı kendimi enayi gibi hissettim. Bundan sonra artı med favorimdir herkese de önericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?