Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Hayırlısı güzeli olsun şimdiden Bence test için bi iki gün daha en azından dişini sıksan sanki daha iyi olur

Yarın ilk idrarınla predictor gibi iyi bir testle yap hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar olsun

Bende de dogal icerikli dudak balmi var ondan kullanicam ilaclardan oluyor sanirim
Evet galiba bende hiç o tür bir şey yoktu sebamed vardı bir ama tam doğal olsun dedim baktım başka, baya yara olur böyle giderse ama ben benden kaynaklı klimadan falan diye düşündüm önce şimdi sen de söyleyince iş değişti

Chatgbt ye sordugumda progestan etkisi ya da susuzluktan olabilir diyor ancak baya su iciyorum bende ilk klimadan diye dusundum ancak gunlerdir klimali ortamdanyi. Dun basladi dudak kurulugum sizde de olmasi ve testten pozitif gormus olmaniz beni cok sevindirdi suan benim test gunume daha 8 gun var bugun 6. Gunum

Benimde sizinki gibi ilk transferden kızım var bakalım bu da süpriz hayırlı haberler alalım inşallah

Merhaba demet benimde 5. Günüm ben yaptım erken gebelik bugün bende çıkmadı ama morelimde bozulmadı. Erken olduğunu bile bile yaptım. Eğer morelini etkilemicekse yap can sıkıntısına.

Merhaba ben yeni üyeyim beni gören duyan olursa çok sevinirim 5. Gun emriyosu transfer edildi bugün 5 gun çok heyecanlıyım ilk kızımda tup bebek onda hemen tuttuğunu anlamıştı ama bu sefer hiç belirti yok erken gebelik testi
Benimde sizinki gibi ilk transferden kızım var bakalım bu da süpriz hayırlı haberler alalım inşallah
İnşallah hayırlı haber alırız cumartesi günü iple çekiyorum

Merhaba demet benimde 5. Günüm ben yaptım erken gebelik bugün bende çıkmadı ama morelimde bozulmadı. Erken olduğunu bile bile yaptım. Eğer morelini etkilemicekse yap can sıkıntısına.
Ben kizimda yapmıştım çıkmamıştı ama bu ikinci daha çok heyecanlıyım hic belirti de yok morelim de bozuluyor

Benim dudaklarım normalde hep kurudur zaten ama yumurta toplama döneminde ağzımın her yerinde iltihaplı yara çıkmıştı enfeksiyon vardır kanda diye ilac kullandım geçti. İlk transfer dönemimde yine dudağımda iltihaplı uçuk gibi yara çıktı. Dün 2. transferimi oldum yine dünden beri dudağım şişti iltihaplı yara çıkıyor ve hayatımın başka hiçbir döneminde ne uçuk ne de başka birşey çıkartmadım. Bu bağışıklık için verdikleri ilacı transfer günü itibariyle kesiyoruz ya acaba onu bir anda bırakınca böyle bir etki yaratıyor olabilir mi?

Bana bagisiklik ilacini transfer sonrasi verdiler 7 gunluk yarin son kez icecegim

Benim bağışıklık baskılayıcı teste kadar devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…