Hayırlısı güzeli olsun şimdidenMerhaba ben yeni üyeyim beni gören duyan olursa çok sevinirim 5. Gun emriyosu transfer edildi bugün 5 gun çok heyecanlıyım ilk kızımda tup bebek onda hemen tuttuğunu anlamıştı ama bu sefer hiç belirti yok erken gebelik testi yapsam mi
Bende de dogal icerikli dudak balmi var ondan kullanicam ilaclardan oluyor sanirimBurt's Bees marka temiz içerikli bir krem var ondan almayı düşünüyorum
Yarın ilk idrarınla predictor gibi iyi bir testle yap hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar olsunMerhaba ben yeni üyeyim beni gören duyan olursa çok sevinirim 5. Gun emriyosu transfer edildi bugün 5 gun çok heyecanlıyım ilk kızımda tup bebek onda hemen tuttuğunu anlamıştı ama bu sefer hiç belirti yok erken gebelik testi yapsam mi
Evet galiba bende hiç o tür bir şey yoktu sebamed vardı bir ama tam doğal olsun dedim baktım başka, baya yara olur böyle giderse ama ben benden kaynaklı klimadan falan diye düşündüm önce şimdi sen de söyleyince iş değiştiBende de dogal icerikli dudak balmi var ondan kullanicam ilaclardan oluyor sanirim
Chatgbt ye sordugumda progestan etkisi ya da susuzluktan olabilir diyor ancak baya su iciyorum bende ilk klimadan diye dusundum ancak gunlerdir klimali ortamdanyi. Dun basladi dudak kurulugum sizde de olmasi ve testten pozitif gormus olmaniz beni cok sevindirdi suanEvet galiba bende hiç o tür bir şey yoktu sebamed vardı bir ama tam doğal olsun dedim baktım başka, baya yara olur böyle giderse ama ben benden kaynaklı klimadan falan diye düşündüm önce şimdi sen de söyleyince iş değişti
Benimde sizinki gibi ilk transferden kızım var bakalım bu da süpriz hayırlı haberler alalım inşallahMerhaba ben yeni üyeyim beni gören duyan olursa çok sevinirim 5. Gun emriyosu transfer edildi bugün 5 gun çok heyecanlıyım ilk kızımda tup bebek onda hemen tuttuğunu anlamıştı ama bu sefer hiç belirti yok erken gebelik testi yapsam mi
İnşallah hayırlı haber alırız cumartesi günü iple çekiyorumBenimde sizinki gibi ilk transferden kızım var bakalım bu da süpriz hayırlı haberler alalım inşallah
Ben kizimda yapmıştım çıkmamıştı ama bu ikinci daha çok heyecanlıyım hic belirti de yok morelim de bozuluyorMerhaba demet benimde 5. Günüm ben yaptım erken gebelik bugün bende çıkmadı ama morelimde bozulmadı. Erken olduğunu bile bile yaptım. Eğer morelini etkilemicekse yap can sıkıntısına.
Siz daha deneyimlisiniz kızınızda kaçıncı günde çıkmıştı. Ben inanıyorum mesela bebeğim benimle. Benim ilk deneyimim dondurulmuş 5. GünBen kizimda yapmıştım çıkmamıştı ama bu ikinci daha çok heyecanlıyım hic belirti de yok morelim de bozuluyor
Benim 5 yıl önce taze transfer di bu sefer dondurulmuş transfer kan tahlilinde çıkmıştı evde yaptimda çıkmadıSiz daha deneyimlisiniz kızınızda kaçıncı günde çıkmıştı. Ben inanıyorum mesela bebeğim benimle. Benim ilk deneyimim dondurulmuş 5. Gün
Kactane embriyo konulduBenim 5 yıl önce taze transfer di bu sefer dondurulmuş transfer kan tahlilinde çıkmıştı evde yaptimda çıkmadı
O zaman bekleyelim seninle biz cumaya kadar ben cuma günü kan vericem :)Benim 5 yıl önce taze transfer di bu sefer dondurulmuş transfer kan tahlilinde çıkmıştı evde yaptimda çıkmadı
İnşallah güzel haberler alirizO zaman bekleyelim seninle biz cumaya kadar ben cuma günü kan vericem :)
Benim dudaklarım normalde hep kurudur zaten ama yumurta toplama döneminde ağzımın her yerinde iltihaplı yara çıkmıştı enfeksiyon vardır kanda diye ilac kullandım geçti. İlk transfer dönemimde yine dudağımda iltihaplı uçuk gibi yara çıktı. Dün 2. transferimi oldum yine dünden beri dudağım şişti iltihaplı yara çıkıyor ve hayatımın başka hiçbir döneminde ne uçuk ne de başka birşey çıkartmadım. Bu bağışıklık için verdikleri ilacı transfer günü itibariyle kesiyoruz ya acaba onu bir anda bırakınca böyle bir etki yaratıyor olabilir mi?Chatgbt ye sordugumda progestan etkisi ya da susuzluktan olabilir diyor ancak baya su iciyorum bende ilk klimadan diye dusundum ancak gunlerdir klimali ortamdanyi. Dun basladi dudak kurulugum sizde de olmasi ve testten pozitif gormus olmaniz beni cok sevindirdi suanbenim test gunume daha 8 gun var bugun 6. Gunum
Çok aminİnşallah güzel haberler aliriz
Bana bagisiklik ilacini transfer sonrasi verdiler 7 gunluk yarin son kez icecegimBenim dudaklarım normalde hep kurudur zaten ama yumurta toplama döneminde ağzımın her yerinde iltihaplı yara çıkmıştı enfeksiyon vardır kanda diye ilac kullandım geçti. İlk transfer dönemimde yine dudağımda iltihaplı uçuk gibi yara çıktı. Dün 2. transferimi oldum yine dünden beri dudağım şişti iltihaplı yara çıkıyor ve hayatımın başka hiçbir döneminde ne uçuk ne de başka birşey çıkartmadım. Bu bağışıklık için verdikleri ilacı transfer günü itibariyle kesiyoruz ya acaba onu bir anda bırakınca böyle bir etki yaratıyor olabilir mi?
Benim bağışıklık baskılayıcı teste kadar devam edecekBenim dudaklarım normalde hep kurudur zaten ama yumurta toplama döneminde ağzımın her yerinde iltihaplı yara çıkmıştı enfeksiyon vardır kanda diye ilac kullandım geçti. İlk transfer dönemimde yine dudağımda iltihaplı uçuk gibi yara çıktı. Dün 2. transferimi oldum yine dünden beri dudağım şişti iltihaplı yara çıkıyor ve hayatımın başka hiçbir döneminde ne uçuk ne de başka birşey çıkartmadım. Bu bağışıklık için verdikleri ilacı transfer günü itibariyle kesiyoruz ya acaba onu bir anda bırakınca böyle bir etki yaratıyor olabilir mi?
Evde 30 tane test olsa 30unu da yaparım şu an
Kızlar aranızda dudak kuruluğu yaşayan var mı
Benim bağışıklık baskılayıcı teste kadar devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?