- 16 Ekim 2024
- 1.475
- 1.020
- 48
- 35
Şimdi yeme canım eşin yesin ilk üç gün çok az yemiştim bn abartmadan bi şey olmadı ama şimdiden sonra Allah korusun düşüğe rahmin kasılmasına yol açabilir öyle diye biliyorumKızlar tüp bebekte ben pozitifi gördüm ama doktora gitmedim transfer süresinde bana ananas iyi gelir al demişlerdi aldım ama yememiştim şimdi de gebelikte önermiyorlar diyorlar kime inansam bilemedim dolapta duruyor birde çürücek yenmeli mi yenmemeli mi
tüm tuşlara basmış :)Evet ya bizimki de prp, histereskopi ve havuz yöntemi Allah ne verdiyse yapalım dedi önerdi bana sağolsun da gerçekten gerekli mi para için mi insan çözemiyor ticarethaneye dönmüş heryer
evet canımCem fıcıcıoglu mu?
canım ödem atıcı yiyecek ve içecekler kesinlikle önerilmiyor.. ananaslı kek yap çok güzel oluyorKızlar tüp bebekte ben pozitifi gördüm ama doktora gitmedim transfer süresinde bana ananas iyi gelir al demişlerdi aldım ama yememiştim şimdi de gebelikte önermiyorlar diyorlar kime inansam bilemedim dolapta duruyor birde çürücek yenmeli mi yenmemeli mi
Bende 8.gün oldu canım aman o da korkutucu boşver
Yaa fitilde ben de artık zorlanıyorum sanki gitmiyor bazen dar gibi oluyor
Bana bağışıklık baskılayıcı olarak prednol vermişti, ona devam ediyorum ben baya 20 gün olmuştur
tüm tuşlara basmış :)
Bende olmadı 8. Gündeyim, ama bugün birkaç kere tek taraflı sızlama gibi bişey oldu biraz uzanınca tekrarlamadı insan korkuyor valla
ay gerçekten sinirim bozuldu okurken..Vallaeliminasyon diyeti bile yaptırdı vücudum glutenden arınsın diye ahaha
Şimdi yeme canım eşin yesin ilk üç gün çok az yemiştim bn abartmadan bi şey olmadı ama şimdiden sonra Allah korusun düşüğe rahmin kasılmasına yol açabilir öyle diye biliyorum
ay gerçekten sinirim bozuldu okurken..neyse o da faydalı artık ne deseler yapacak durumdayız
Decort diye bir ilac embriyoyu vucut yabanci madde olarak algilayip bagisiklik sistemi devreye girmesin diye veriliyor kortizonlu bir ilac bu surede tuzsuz beslenme yapiliyor tabi her doktorun tedavi sekli farklidir sizinki gerekli gormemis olabilir
Yok kuzum olmadı sen zaten benden bi gün öndesin benim 5. Günüm bugündü :)Bir de kızlar sizde lekelenme olmuş muydu bende hala yok 6. Gün. @bimini K karamsar3 @sabirlianne P perfectbaby @Arestifah
Aaa ilk kez duydum onucanım ödem atıcı yiyecek ve içecekler kesinlikle önerilmiyor.. ananaslı kek yap çok güzel oluyor
Yok kuzum olmadı sen zaten benden bi gün öndesin benim 5. Günüm bugündü :)
Aynı şeyleri yaşıyoruz yaa fitilde ben de zorlanıyorum son günlerde hindistan cevizi yağı sürüyorum çok az yoksa çok zorlanıyorum ben de
O zaman hormonlardan oluyor yine bu da
Transferin 2. Günündeyim ben daha kızlar ya biraz ayakta durdum, Sağ kasıkta ağrı oluyor sabahtan beri geçmedi ayaktayken üstüne basınca da ağrı artıyor.Normal mi ilk zamanlar neler yaşadınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?