İnsallah canım sen naptın kaçıncı gündesinGünaydınBiz yine de iyiye yoralım belirtiler benziyor madem
7Sizin kaçıncı gününüz
Tam göremedim ben. Ama çıkmayabilir idrarda daha erken. Kan testi yapın 10. GünSizce var mı birsey
Güzel haberlerle inşallahHanımlar 16 sına tarnasfer olmuştum. Bugün de kan sonucu ile öğrenicem. Böyle beklemek zor
Kızlar saçma olacak da size sorayım. Şimdi ben regl bekliyorum sonrasında transfer günüm belli olacak. Ben karbonhidratsız ne yicem aklıma bişi gelmiyor. Siz naptınız? Bi şekilde üç gün de bi makarna pilav yerken buluyorum kendimi. Önermiyorlar ya.
Tamam canım yemeyeceğim artık çok sağolAz yemekten zarar geleceğini düşünmüyorum canım sen yine de artık yeme
Valla kanlı bir akıntı gibiydi benim öyle korktum ki adet filan oluyorum sandım kan testi yaptırabilirsin diyince beta baktırdım promester iğneyle filan geçti çok şükür leke olmadan hamilelik geçirenler de çok aman öyle olsun senin de
Kalkmadım sonrasındaÇok da yatma demişlerdi ama en azından 36 saat kadar dinlenmek gerekiyor galiba ben ekstra fitil falan da kullanmıyorum ya benim doktorum ekstra bir şey vermedi Progestan dex vuruyorum sadece sabah akşam Burada okuyunca arayıp sorsam mı bana da serum fitil bir şeyler verin diye
Günaydın benim de 7. Gün ben de kaset test yaptım benim de çıkmadı sanki tam yani hayalet çizgi mi yoksa yok mu anlayamadım benim akşamdan kalma tuvaletimdi hem de. Artı med vardı kalmış evde onu yaptım onda da güzel çıkmıyormuş galiba bakalım artık öğreneceğiz kanla gerçeği7. Günden günaydın kaset testim bugün de temiz ama sabaha kadar bekleyemedim lavabo işini 3 saatlik beklemeyle yaptım. Sabaha kadar hiç WC gitmeden duramıyorum ne yazık ki. Belim bugün çok ağrıyor
Benim 9. Gün bugün yarın kan vericemİnsallah canım sen naptın kaçıncı gündesin
Hadi inşallah hayırlısıBenim 9. Gün bugün yarın kan vericem
Aynen öyle canım kesin sonucu en fazla cts öğreniriz inşallah da hayırlısıyla pozitif haberlerimizi almak nasip olsunGünaydın benim de 7. Gün ben de kaset test yaptım benim de çıkmadı sanki tam yani hayalet çizgi mi yoksa yok mu anlayamadım benim akşamdan kalma tuvaletimdi hem de. Artı med vardı kalmış evde onu yaptım onda da güzel çıkmıyormuş galiba bakalım artık öğreneceğiz kanla gerçeği
Valla ben günde 5-6 koca taze kayısı yememe rağmen kabız oldum doktorum Duphalac şurup önermişti sabah öğle akşam aç karnına yemekten yarım saat önce içiyorum benim normalde hiç olmazdı çok su içmeme , sebze yememe rağmen oldu. Bence şurup edinin kesinkızlarr transfer günüm belli oldu sonunda şükür beş gün sonra olacakiki gün sonra da progestan fitile başlayacağım ama kabızlık yaptığını okudum afedersiniz benim zaten hali hazırda bu problemim var siz nasıl çözdünüz bu durumu (kayısıya alerjim var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?