Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

7. Günden günaydın kaset testim bugün de temiz ama sabaha kadar bekleyemedim lavabo işini 3 saatlik beklemeyle yaptım. Sabaha kadar hiç WC gitmeden duramıyorum ne yazık ki. Belim bugün çok ağrıyor

Canım ben eliminasyon diyeti yaptım işte diyetisyenden destek aldım tüp bebekçi yönlendirdi. Şöyle söyliyim ekmeği makarnayı hep glutensiz yedim ve çok az. Unuttum resmen. File markette glutensiz herşey var carrefurda da öyle. Genelde sebze meyve et tavuk balık ağırlıklı beslen. Bir süre zaten alışıyorsun merak etme.

Anladım canım evet ürkütücü ya amin canım öyleyse inşallah

Yani içini rahatlatmak için sor tabi hemşireye de olsa.

7. Günden günaydın kaset testim bugün de temiz ama sabaha kadar bekleyemedim lavabo işini 3 saatlik beklemeyle yaptım. Sabaha kadar hiç WC gitmeden duramıyorum ne yazık ki. Belim bugün çok ağrıyor
Günaydın benim de 7. Gün ben de kaset test yaptım benim de çıkmadı sanki tam yani hayalet çizgi mi yoksa yok mu anlayamadım benim akşamdan kalma tuvaletimdi hem de. Artı med vardı kalmış evde onu yaptım onda da güzel çıkmıyormuş galiba bakalım artık öğreneceğiz kanla gerçeği

Aynen öyle canım kesin sonucu en fazla cts öğreniriz inşallah da hayırlısıyla pozitif haberlerimizi almak nasip olsun

Valla ben günde 5-6 koca taze kayısı yememe rağmen kabız oldum doktorum Duphalac şurup önermişti sabah öğle akşam aç karnına yemekten yarım saat önce içiyorum benim normalde hiç olmazdı çok su içmeme , sebze yememe rağmen oldu. Bence şurup edinin kesin Bana kabız olmayın diye özellikle belirttiler tadı şeker şurubu gibi aç karna biraz mide bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…