Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ben arada bir glütensiz beslenmeyi de severim kinoa salatası maş fasulyesi salatası filan da ekleyebilirsiniz yüksek proteinli ve çok güzel oluyor

Ben arada bir glütensiz beslenmeyi de severim kinoa salatası maş fasulyesi salatası filan da ekleyebilirsiniz yüksek proteinli ve çok güzel oluyor öğün yerine ta

Ben arada bir glütensiz beslenmeyi de severim kinoa salatası maş fasulyesi salatası filan da ekleyebilirsiniz yüksek proteinli ve çok güzel oluyor öğün yerine bile yapabilirsiniz
Yarın yapcam kesin :)))

Ya millet neler yapıyor benim arkadaşım eve girmedi full dışarda yedi çok da sağlıklı bebişii Kendinizi çok da germeyin nasıl içinden geliyorsa her gün de sağlıklı olmak zorunda değiliz
Bakma inanmak istediğim şey tam olarak bu. Ama benim bazı vitaminlerimde düşük çıktı bi yandan onları alıyorum bi yandan bağımlısı olduğum makarnayı azaltmaya çalışıyorum

Kızlar yemek konusundan ben de suçluluk hissediyorum ya normalde bu kadar sık ve çok yemek yiyen biri değilim herhalde sıkıntıdan sürekli birşeyler yemek istiyor canım sağlıksız şeyler özellikle Dün transfer oldum dinleniyorum yapacak birşey de yok sıkıntıdan yemek geliyor aklıma bir de kalabalık aileyiz sürekli gelen oluyor her gelen birşey yapıp getiriyor napcam nasıl dikkat edeceğim bilmiyorum

Valla tutmaz bi şekilde de çok zor oluyor cidden benim göbeğim şuan 5 aylık gebe gibi oldu. Sürece başlarken iyiydim iğnelerde kilo yapmıyor dediler ama ben şiştikçe şiştim. Artık bulcaz bi yolunu.

kızlarr transfer günüm belli oldu sonunda şükür beş gün sonra olacak iki gün sonra da progestan fitile başlayacağım ama kabızlık yaptığını okudum afedersiniz benim zaten hali hazırda bu problemim var siz nasıl çözdünüz bu durumu (kayısıya alerjim var)

Hayırlı olsun inşallah canım. Lifli gıda ile beslenmeyi öneriyor doktor bir de karbonhidrattan uzak durmayı. Bol su tüketmeye çalış

Hiçbir şekilde çözemedim doktorum duphalac şurup verdi günde yarım ölçü iç ishal yapabilir dedi ama ben 3 günde falan anca çıkabiliyorum tuvalete dünden beri sabah akşam yarım ölçü içmeye başladım sanki daha işe yarıyor gibi bakalım

Yarım ölçü benim dişimin kovuğuna gitmez ben 25 ml içiyorum iki günde bir sabah aç karnına

ayy deme ya o ilaç da pek şekerli midem bulanıyor felaket bişey daha önce hiç işe yaramamıştı ama doktor iç derse onu da denerim mecbur ne yapalım

Aa demek sizde doğru çıktı ben hiç almadım da burada çok okumuştum
Artımed erken gebelik testiyle(60tl) sizin gibi ihtimal vermeden 5.gün silik çizgi gördüm. Predictor early ile 6.gün doğrulayayım dedim çok hassas ya negatif çıktı bugün 11.günüm artı medin normal testini aldım 25tl 4 tane her sabah yapıyorum. 4 gündür koyulaşarak devam etti. Bugün son testi yaptım kan vermeye gidicem 1-2 saate. Bakalım doğrulamış oluruz testi.

Eklentiler

• IMG_0122.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın hadi inşallah güzel haberlerle inşallah

Ayy maşallah ne güzel günün ilk güzel haberi bu oldu o zaman Değer de güzel çıksın dilerim Valla sırf söylentilerden ben dün artımed almadım da miratech aldım sabah bi daha yapmak için, predictor gerçekten de miratechten açık renk çıktı çok hassas

6. Günün sabahından bildiriyorum günaydın kızçelerimm yoğun bi karın ağrısı yaşadım bildiğiniz adet olucamda sökülemiyo sanki gibi çok hafif de midem bulandı. Adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum şuan.

Günaydın Biz yine de iyiye yoralım belirtiler benziyor madem

Bende de hiç koyulaşma yok dünkü gibi çizgi erken gebelik testinde. Normal testte hiçbir şey yok. Ağrım benim de çok var karnım ve belimde geceden beri baya arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…