- 30 Eylül 2024
- 164
- 129
- 18
- 31
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın11.gün 210 çıktıoldu heralde. Doktora attım cvp bekliyorum.
Bak adını andık bugün sabah kasık ağrısıyla uyandım kahverengimsi damla damla tuvalete geldi doktorum beta istedi tekrardan promester iğne yaptırdım
o esnada benim kronik kabızlığın olaya girişi nasıl olacak merak ediyorum bir şişe dikeyim tepeme en iyisiteşekkür ediyorum hemen aldırayım o zaman ölçüsünü doktorunuz mu belirledi peki transferden önce mi kullanmaya başladınız? benim transfere kadar doktor kontrolüm yok fitile başlar başlamaz mı içsem.
Merhaba hangi hastanede tedavi gördünüz acabaEee gitmisken kan verin işte :)) ben öyle yaptım. Test ile bir daha niye uğraşıyorsunuz.
Dün moralim çok bozuktu ağladım filan o mu etki etti dedim sabah
Neden umutsuzsun bebeğimBaşardınBenim randevum 13:00 de kan vereceğim anca 1-2 saate çıkar heralde ama biliyosunuz epey umutsuzum yani
Yaaaa güzel haber işte buuu allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin11.gün 210 çıktıoldu heralde. Doktora attım cvp bekliyorum.
Teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın
Aminn. Allahım isteyen ve o minik mucizeyi hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkes bebesini sağlıkla kucağına alsınYaaaa güzel haber işte buuu allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy çok iyi yapmışsın çünkü dün çok üzüldümCanım üzüntü de etkiler dikkat et yine. İnan eşimle ufak da olsa tartışmayayım diye yazlığa kaçtım dedim test gününe kadar görüşmeyelim mümkünse çünkü illa bişi oluyor atışma vs.bizim.
Hayırlı olsun canım her pozitif haberi motivasyonumuzu artırıyor bizimAminn. Allahım isteyen ve o minik mucizeyi hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkes bebesini sağlıkla kucağına alsınçok amin
Aynı gün transfer olduk sanırım. Benim de 6. Günüm hep sonlara doğru bir umutsuzluk çöküyor içime. Yarın sabah test yapacağım. Varsa çıkar diye düşünüyorum.Bana da bi durağanlık vurdu. Hep umutluydum ama artık sanki olmayacakmış gibi hissediyorum. Günler yaklaştıkça streste artıyorbi duşa girip abdest alıp yasin okuyup dua edicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bugün çok duygusalım
Daha çok erken sakın negatif olma çünkü etkilersin. Eğer çok durgunsan kafanı dağıt başka bir konuda karamsarlık yap lütfen. Mesela bir dizi karakterinin aşk hayatı hakkında flanBana da bi durağanlık vurdu. Hep umutluydum ama artık sanki olmayacakmış gibi hissediyorum. Günler yaklaştıkça streste artıyorbi duşa girip abdest alıp yasin okuyup dua edicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bugün çok duygusalım
Moral bozan şeylerden hızlıca uzaklaşıyoruzDün moralim çok bozuktu ağladım filan o mu etki etti dedim sabah
Ahahhaah tamamMoral bozan şeylerden hızlıca uzaklaşıyoruzSen sadece bebeğini ve kendini düşün
seni üzenlere de "sen bizi üzemezsin lolipop" deyin
Yapma bence çok erken.Aynı gün transfer olduk sanırım. Benim de 6. Günüm hep sonlara doğru bir umutsuzluk çöküyor içime. Yarın sabah test yapacağım. Varsa çıkar diye düşünüyorum.
ayy tamamdır çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu cidden hemen aldırıp deneyeceğim.Ben taze transfer oldum. O yüzden yumurta toplamadan hemen sonra progestan dex başladım sabah akşam ona başlar başlamaz şurubu da verdi. 1 ölçek dedi her öğün öncesinde 30 ml oluyor ben tuvalete çıkma durumuma göre ya tek öğünde ya da sabah akşam yapıyorum. Sabah akşam öğlen ishal yapmıştı. Zaten reçetemde de kabızlık durumunda 3 öğüne kadar kullan demişti. Sen kendini bilirsin. Önce bir iki öğünde dene çözülmezse günde 3 ölçü zararsız
benim de aynı durum glutenden kaynaklandığını düşünüyorum zaten yer yemez şişkinlik hissediyorum azaltınca rahatlıyorum azalttım da baya ama tamamen bırakmak zor her şeyde var çünkü ekmeği kestim pilavı kesemedim onu da kestim makarnayı bırakamadım ama bebişlerimiz için değer tabikiCanım benim yıllardır kronik kabızlığım var bu duphalaclar neler içtim baştan etki etti hep ama devamı asla gelmedi günde 3 litre su içen insanım yediğim yeşillik sebzenin haddi hesabı yoktur yaşam tarzım öyle yani çocukluktan beri öyle beslenirim. Ta ki bu tüp bebek doktoru bana eliminasyon diyetini bi önerdi glutensiz beslenme. Sanki o çözdü. Şiddetle tavsiye ederim bu sorunu yaşayanlara. Gluten resmen bağırsağımı tıkıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?