Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Canım benim yıllardır kronik kabızlığım var bu duphalaclar neler içtim baştan etki etti hep ama devamı asla gelmedi günde 3 litre su içen insanım yediğim yeşillik sebzenin haddi hesabı yoktur yaşam tarzım öyle yani çocukluktan beri öyle beslenirim. Ta ki bu tüp bebek doktoru bana eliminasyon diyetini bi önerdi glutensiz beslenme. Sanki o çözdü. Şiddetle tavsiye ederim bu sorunu yaşayanlara. Gluten resmen bağırsağımı tıkıyormuş.

Dün moralim çok bozuktu ağladım filan o mu etki etti dedim sabah

Canım üzüntü de etkiler dikkat et yine. İnan eşimle ufak da olsa tartışmayayım diye yazlığa kaçtım dedim test gününe kadar görüşmeyelim mümkünse çünkü illa bişi oluyor atışma vs.bizim.

Ayy çok iyi yapmışsın çünkü dün çok üzüldüm bn de takmıycam inşallah

Aynı gün transfer olduk sanırım. Benim de 6. Günüm hep sonlara doğru bir umutsuzluk çöküyor içime. Yarın sabah test yapacağım. Varsa çıkar diye düşünüyorum.

Daha çok erken sakın negatif olma çünkü etkilersin. Eğer çok durgunsan kafanı dağıt başka bir konuda karamsarlık yap lütfen. Mesela bir dizi karakterinin aşk hayatı hakkında flan

ayy tamamdır çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu cidden hemen aldırıp deneyeceğim.

benim de aynı durum glutenden kaynaklandığını düşünüyorum zaten yer yemez şişkinlik hissediyorum azaltınca rahatlıyorum azalttım da baya ama tamamen bırakmak zor her şeyde var çünkü ekmeği kestim pilavı kesemedim onu da kestim makarnayı bırakamadım ama bebişlerimiz için değer tabiki inşallah en azından transfer sürecinde dikkat edip denicem bakalım teşekkürler cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…