Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bende şekerli olması bulantı yapmıştı eczanede suda biraz seyreltip öylede icebilirsin dedi daha kolay olabilir birde öyle deneyin canlar

o esnada benim kronik kabızlığın olaya girişi nasıl olacak merak ediyorum bir şişe dikeyim tepeme en iyisi teşekkür ediyorum hemen aldırayım o zaman ölçüsünü doktorunuz mu belirledi peki transferden önce mi kullanmaya başladınız? benim transfere kadar doktor kontrolüm yok fitile başlar başlamaz mı içsem.

Bak adını andık bugün sabah kasık ağrısıyla uyandım kahverengimsi damla damla tuvalete geldi doktorum beta istedi tekrardan promester iğne yaptırdım
Geçmiş olsun canım sancılı bir süreç kızımın hamileliğinden hatırlıyorum bende de 10. Haftaya kadar ara ara olmuştu Ama sen kalbini ferah tut sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah iğneni yaptıkça düzelecek

Kızlar günaydın bugün test günüydü beta 103 çıktı 2 gün önce 65 çıkmıştı 2 katı artmamış kimyasala mı dönüyor acaba doktorum dönüş yapmadı daha çok korkuyorum

Kızlar günaydın bugün test günüydü beta 103 çıktı 2 gün önce 65 çıkmıştı 2 katı artmamış kimyasala mı dönüyor acaba doktorum dönüş yapmadı daha çok korkuyorum
2 katına çok yakın artmış. En az %60 artması yeterli diye biliyorum senin değerin normal görünüyor bence sıkıntı yok

Ben taze transfer oldum. O yüzden yumurta toplamadan hemen sonra progestan dex başladım sabah akşam ona başlar başlamaz şurubu da verdi. 1 ölçek dedi her öğün öncesinde 30 ml oluyor ben tuvalete çıkma durumuma göre ya tek öğünde ya da sabah akşam yapıyorum. Sabah akşam öğlen ishal yapmıştı. Zaten reçetemde de kabızlık durumunda 3 öğüne kadar kullan demişti. Sen kendini bilirsin. Önce bir iki öğünde dene çözülmezse günde 3 ölçü zararsız

Çok teşekkürler İnşallah amin beta verdim işte cuma kese randevum var 12.gün 640tı 16.gündeyim 2805 betam inşallah doktorum da sorun olmadığını söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…