Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Odama çıkınca 10dk sonra tuvalete gittim bn canım tuvalete gitmemenin tutunmaya bi etkisi yok transferin hayırlı olsun
Sağol kuzum beni yarım saat yatırıp girmemi istediler onun dısında evde sürekli yatmana gerek yok ilk 3 gün ekstra dikkat et dediler dışarı çıkmıcam 3 gün sonra her şey serbest ağır kaldırmak vs dısında.

Dünden beri aklımdasın tebrik ederim inşallah güzel sonuçlar alırsın canım .Sana gitme mı dediler tuvalet için canım çok fazla da tutma insan titriyor yapamadıkca az az dene yapmayı yinede
Sürgü gibi bişey verdiler buna yap hemen kalkma en az bi yarım saat yat dediler ben de ona yapmak istemediğim için tuttum. Ben sıkışık gittim aslında işleme yeterli görmeyip sonda gibi bir şeyle içine su verdiler koca serum şişesi orda canım yandı biraz hala idrara çıkarken yanıyor bekletselerdi keşke ama beklemediler iyice sıkışmamı indikten sonra sonrada bi ilaç verdiler yatmadan içicekmişim o sondayı taktıkları için vermişler
Test günün 11 ağustos dediler senin transferde yarın dimi canım aynı tarihlerde güzel sonuçlar alırız inş birlikte

Kızlar kelle paça çorbası embriyonun tutunmasına iyi gelir mi bilgisi olan var mı ?
Evde yapacaksanız ya da çok temiz bir yerse ancak için derim. Sakatat yasak olduğundan beyin , dil içinde olması önerilmiyor. Embriyo gelişimi için uygun değil. Kendiniz ilik sulu mis gibi çorba içseniz daha sağlıklı derim ben

Yarım saat bile fazla onu diyorum ben hemen tuvalete gitmiştim tuttu şükür sıkışık durmak gerçekten zor oluyor evet diğerleri doğru

Selam kızlar acıbademde fiyatlar nasıl

Kızlarrrrr 7. Günüm beta 12,59 çıktı pozitifffffffff Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin sağlıkla ilerlemeyide bizlere nasip etsin

Çok sevindim gözün aydınn. Bugün çok güzel haberler alıyoruz maşallah ya inşallah benden de gelir ve diğer bekleyen hepimiz den.

Dün yaptım canım normal kaset test evde vardı çookk silik bir çizgi çıktı gibi ama test günüm perşembe bakalım.
Bak ben senden bi gün önceydim senden önce öğrendim :)) çok sabırsızım çok. Meselq bende idrarda asla silik çizgi bile çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…