- 13 Ekim 2022
- 54
- 123
- 23
- 35
Maşallah çok mutlu oldum cnm bnm hayırlısıyla kucağına al insallahKızlarrrrr 7. Günüm beta 12,59 çıktı pozitifffffffff Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin sağlıkla ilerlemeyide bizlere nasip etsin
Sağlıkla kucağınıza alin insallah. Yerleşme kanamaniz olmusmuyduKızlarrrrr 7. Günüm beta 12,59 çıktı pozitifffffffff Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin sağlıkla ilerlemeyide bizlere nasip etsin
Yok hayır olmadıSağlıkla kucağınıza alin insallah. Yerleşme kanamaniz olmusmuydu
Hayırla sağlıkla ilerlesin canım çok sevindimkızlar asla belirtim yoktu siz biliyosunuz hep yazdım buraya Allahıma çok dua ettim dün gece hüngür hüngür ağladım allahım öyle mutluyum ki
Çok normal canım bazısı fazla bazısı az olabiliyor buna takılma önemli olan iki gün sonra iki katına yakın artış olması hayırlı olsunKizlarr 12. Gün sonucum 224 çıktıdeğer bu güne göre normal mi sizce
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen bekleyen bu uğurda mücadele eden herkese nasip etsinÇok normal canım bazısı fazla bazısı az olabiliyor buna takılma önemli olan iki gün sonra iki katına yakın artış olması hayırlı olsun
Yerleşme kanaması 7 veya 8. Günlerde oluyor genellikleSağlıkla kucağınıza alin insallah. Yerleşme kanamaniz olmusmuydu
Benim 6. Gunum olmadi ondan merak ettim. Cogu kişinin olmuşYerleşme kanaması 7 veya 8. Günlerde oluyor genellikle
Bende yarın baslayacagim kan sulandirici iğneye konularda okuduğum kadarıyla uygulamadan önce buz tutunca daha az acı ve morarma yasaniyormus ve ovalama yapılmayacağını yazmıştı herkes canım .Kan sulandırıcı iğne ne zaman bırakılıyor çok canımı yakıyor test gününden sonra bırakılıyor mu yoksa daha uzun sürecek mi
Ah canım inan bana leke görünce de bu neden oldu diye korkuyorsun o yüzden hiç aklını karıştırma Allah'ın izniyle herşey yolunda ilerlesin hepimizin hikayesi farklı ilerliyor çünküBenim 6. Gunum olmadi ondan merak ettim. Cogu kişinin olmuş
Aman kurban olayım şu leke olayı çok iyi bi şey gibi istemeyin olmayıp da tamamen sağlıklı bir şekilde gebelik geçiren çok kişi var 8.gün de oldu bende korkudan ağladım dün 16.günümdü damla damla geldi yine perişan oldum iyi bi şey değil hep tetiktesin hep korkutucuBenim 6. Gunum olmadi ondan merak ettim. Cogu kişinin olmuş
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı basıma inşKızlarrrrr 7. Günüm beta 12,59 çıktı pozitifffffffff Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin sağlıkla ilerlemeyide bizlere nasip etsin
Ben de yaşadım doktor korkma kırmızı olursa endişe ederiz demişti kıpkırmızı oldum feryat figan gittim sakin ol 9 ay bunu yaşayan hastam oldu doğum da yaptı dedi yani o yüzden relax olacan artık bu kez inşallah dinimiz aminAman kurban olayım şu leke olayı çok iyi bi şey gibi istemeyin olmayıp da tamamen sağlıklı bir şekilde gebelik geçiren çok kişi var 8.gün de oldu bende korkudan ağladım dün 16.günümdü damla damla geldi yine perişan oldum iyi bi şey değil hep tetiktesin hep korkutucu
Insallah tabi bende ister istemez herkeste olunca bir sorunmu oldu tutmadımı diye düşünüyorumAh canım inan bana leke görünce de bu neden oldu diye korkuyorsun o yüzden hiç aklını karıştırma Allah'ın izniyle herşey yolunda ilerlesin hepimizin hikayesi farklı ilerliyor çünkü
Cok gecmis olsun sağlıkla kucağınıza alin insallahAman kurban olayım şu leke olayı çok iyi bi şey gibi istemeyin olmayıp da tamamen sağlıklı bir şekilde gebelik geçiren çok kişi var 8.gün de oldu bende korkudan ağladım dün 16.günümdü damla damla geldi yine perişan oldum iyi bi şey değil hep tetiktesin hep korkutucu
Dünden beri aklımdasın tebrik ederim inşallah güzel sonuçlar alırsın canım .Sana gitme mı dediler tuvalet için canım çok fazla da tutma insan titriyor yapamadıkca az az dene yapmayı yinedeKızlar transferden çıktım çok sıkışık olmadığım için sondadan su verdiler içerğ belki 2 lt su an ölüyorum tuvalete gidememek çok kötü.sürgüye yap dediler hayatta yapamam.inş Bende aranızda gün beklicem artık
Kaygıyı bir kenara bırak Meryem suresi Yusuf suresi ve Kenzül arş duası hergun dinlemiştim ben gerçekten rahatlatıyor keyfine bak vücudu dinledikçe daha çok takılıyor insan . Kolay değil haklısın ama birazcık kafa dagit film falan aç canımInsallah tabi bende ister istemez herkeste olunca bir sorunmu oldu tutmadımı diye düşünüyorumAllah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?