Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kan sulandırıcı iğne ne zaman bırakılıyor çok canımı yakıyor test gününden sonra bırakılıyor mu yoksa daha uzun sürecek mi

Kan sulandırıcı iğne ne zaman bırakılıyor çok canımı yakıyor test gününden sonra bırakılıyor mu yoksa daha uzun sürecek mi
Bende yarın baslayacagim kan sulandirici iğneye konularda okuduğum kadarıyla uygulamadan önce buz tutunca daha az acı ve morarma yasaniyormus ve ovalama yapılmayacağını yazmıştı herkes canım .

Benim 6. Gunum olmadi ondan merak ettim. Cogu kişinin olmuş
Aman kurban olayım şu leke olayı çok iyi bi şey gibi istemeyin olmayıp da tamamen sağlıklı bir şekilde gebelik geçiren çok kişi var 8.gün de oldu bende korkudan ağladım dün 16.günümdü damla damla geldi yine perişan oldum iyi bi şey değil hep tetiktesin hep korkutucu

Ben de yaşadım doktor korkma kırmızı olursa endişe ederiz demişti kıpkırmızı oldum feryat figan gittim sakin ol 9 ay bunu yaşayan hastam oldu doğum da yaptı dedi yani o yüzden relax olacan artık bu kez inşallah dinimiz amin Bol su istirihat sağlıklı beslenme bolca da dua gerisi Rabbim e kalmış ayaklariniz azıcık yukarı kaldirabilirsin birde canım

Ah canım inan bana leke görünce de bu neden oldu diye korkuyorsun o yüzden hiç aklını karıştırma Allah'ın izniyle herşey yolunda ilerlesin hepimizin hikayesi farklı ilerliyor çünkü
Insallah tabi bende ister istemez herkeste olunca bir sorunmu oldu tutmadımı diye düşünüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasın

Cok gecmis olsun sağlıkla kucağınıza alin insallah ister istemez bir belirti ariyor insan çoğu kişide olunca

Dünden beri aklımdasın tebrik ederim inşallah güzel sonuçlar alırsın canım .Sana gitme mı dediler tuvalet için canım çok fazla da tutma insan titriyor yapamadıkca az az dene yapmayı yinede

Insallah tabi bende ister istemez herkeste olunca bir sorunmu oldu tutmadımı diye düşünüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasın
Kaygıyı bir kenara bırak Meryem suresi Yusuf suresi ve Kenzül arş duası hergun dinlemiştim ben gerçekten rahatlatıyor keyfine bak vücudu dinledikçe daha çok takılıyor insan . Kolay değil haklısın ama birazcık kafa dagit film falan aç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…