O testi yapmış olup çıkmamış olmasına sevindim bende bugün yaptım geneli yalanci pozitif diyor benimki silikti inşallah vardır yavrum benimledirEvet canım idrar testi yaptım negatif çıktı. Doctor days yapmıştım hatta
Evet canım aynen öyle yapıyorum evet Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinBen de yaşadım doktor korkma kırmızı olursa endişe ederiz demişti kıpkırmızı oldum feryat figan gittim sakin ol 9 ay bunu yaşayan hastam oldu doğum da yaptı dedi yani o yüzden relax olacan artık bu kez inşallah dinimiz aminBol su istirihat sağlıklı beslenme bolca da dua gerisi Rabbim e kalmış ayaklariniz azıcık yukarı kaldirabilirsin birde canım
Sağ ol canım çoğu ilaçlardan oluyor zaten inşallah sağlıklıca pozitif haberlerini alırız senin deCok gecmis olsun sağlıkla kucağınıza alin insallahister istemez bir belirti ariyor insan çoğu kişide olunca
Yaaa maşallah çok sevindim sağlıkla kucağına da alırsın inşallahKızlarrrrr 7. Günüm beta 12,59 çıktı pozitifffffffff Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin sağlıkla ilerlemeyide bizlere nasip etsin
Benim ağrılarım var hem kasıklarım hemde belim ağrıyor ilk günden böyle olması normal mi hiç bilmiyorum
Bende 5. Gün oldum ama kalitesi biraz kötüydü sizin kalitesi neydi
Canım seninle aynı gündük diye hatırlıyorum sen test yaptın mıBenim de 5. Gün ama 3ab kalitesi
Evet canım test için olumsuz yorumlar çok fazla. İnşallah pozitifdir seninkideO testi yapmış olup çıkmamış olmasına sevindim bende bugün yaptım geneli yalanci pozitif diyor benimki silikti inşallah vardır yavrum benimledir
Günaydın hanımlar 8. Günüm test yaptım ben hayal mi görüyorum çizgi var mı orda artık gözlerim şaşı oldu 6. Günden başlamıştım yapmaya
Odama çıkınca 10dk sonra tuvalete gittim bn canım tuvalete gitmemenin tutunmaya bi etkisi yok transferin hayırlı olsunKızlar transferden çıktım çok sıkışık olmadığım için sondadan su verdiler içerğ belki 2 lt su an ölüyorum tuvalete gidememek çok kötü.sürgüye yap dediler hayatta yapamam.inş Bende aranızda gün beklicem artık
Transferin kaçıncı günündesin ? Benimde ağrılarım bugün azaldı dün daha yoğunduBenim de 5. Gün ama 3ab kalitesi
Et ve et ürünleri çok faydalı.Kızlar kelle paça çorbası embriyonun tutunmasına iyi gelir mi bilgisi olan var mı ?
Ben günde iki kullanıyorum canım alıştım artık acıtmıyor fiyatını bilmiyorumKızlar ben progestan fitil kullanıyordum bi kaç gündür kaşıntı yapmaya başlayınca doktorum bugün iğneye çevirdi fitili bırak dedi prolutex çok acıtıyor diyolar öyle mi bide günde 2 kez kullanmam lazımmış kullanan var mı acaba bide pahalı bi iğne mi
Evet çok üzülmüştümCanım çok sevindim tebrik ederim seni hatırladım negatif olmuştu.
Çok şükür gözünaydın olsun dilerim sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin
Ben ilikli kemik aldım kaynattım onu içiyorum.Kızlar kelle paça çorbası embriyonun tutunmasına iyi gelir mi bilgisi olan var mı ?
Amin aminÇok sevindim gözün aydın canım darısı basıma inşallah sağlıkla.Kaçıncı günde kan istemişti doktor şimdi bana da zaman geçmeyecekAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?