Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Evet canım aynen öyle yapıyorum evet Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlarrrrr 7. Günüm beta 12,59 çıktı pozitifffffffff Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin sağlıkla ilerlemeyide bizlere nasip etsin
Yaaa maşallah çok sevindim sağlıkla kucağına da alırsın inşallah bende artık kanda görmek istiyorum gebelik testleri kafamı bulandırıyor

Odama çıkınca 10dk sonra tuvalete gittim bn canım tuvalete gitmemenin tutunmaya bi etkisi yok transferin hayırlı olsun

Merhaba Kızlar,Transfer sonrası 5. gündeyim merakla gün sayıyorum. Belirtileriniz kaçıncı günde başladı forumu baya okudum ama okadar çok kaderdaşımız varki bulamadım. Benim sadece ayakta kalınca bi süreden sonra bel ağrısı var sadece...

Ben günde iki kullanıyorum canım alıştım artık acıtmıyor fiyatını bilmiyorum

Canım çok sevindim tebrik ederim seni hatırladım negatif olmuştu.
Çok şükür gözünaydın olsun dilerim sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin
Evet çok üzülmüştüm Amin amin hepimiz alalım kucaklarımıza bebeklerimizi sağlıkla

Amin amin 10. gündü bugün, 2 gün sonra tekrar vericem, Allah hepimizin yüzünü güldürsün çok emek çok çabanın ödülünü alalım

Kızlar sevindik ettik ama 7. Günde 12,36 düşük bi değermi sizce, perçembe günü tekrar kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…