Bak ben senden bi gün önceydim senden önce öğrendim :)) çok sabırsızım çok. Meselq bende idrarda asla silik çizgi bile çıkmamıştı
Sağol canım amin senden de duyalım az kaldı senin test gününe deAllah yüzümüzü güldürsün
Tusemsu senden de pozitif gelicek inanıyorum ben
Selam kızlar acıbademde fiyatlar nasıl
Sağlık sigortası ile mi bu fiyat acaba116.000 tl idi paket, dondurma 25.200 tl idi
ama temmuzda fiyatlara artış olacaktı şu an bilmiyorum ne kadar oldu
Siz transfer oldunuz mu veya hamile misinizHiç bilmiyorum ki
amiin... ya bugün ne güzel haberler geldi sanki benim pozitif çıkmış gibi herkese ayrı ayrı sevindim kızlarYaa Allah razı olsun canım hadi bakalım inşallah emeklerimiz acılarımız bola çıkmasın
Sağlık sigortası geçmiyor sanırım ben o kadar detay bilmiyorumSağlık sigortası ile mi bu fiyat acaba
yaa çok sevindimBeta günümdüüü, 497 çıktııı
Çok geçmiş olsun.. İstanbuldasın sanırım. acıbademle de görüş içine en sinenle başlarsınBende bugun öğrendim maalesef eşimde azosperm çıktı doktor tup bebege yönlendirdi
Medical park Bahçelievler ile acibadem arasında kaldım açıkcasıÇok geçmiş olsun.. İstanbuldasın sanırım. acıbademle de görüş içine en sinenle başlarsın
merak etme hepsi hallolur burada ne hikayeler var
Bana çay içebilirsin kahve de bir tane iç dediler zaten normaldede günde 4 çayı geçmezdim de çok kahve içerdim.ama ben hiperaktifim sanırım böyle otur kalk yat çok zormuş gerçekten sürekli eşimden bir şeyler istemek yorucuYarım saat bile fazla onu diyorum ben hemen tuvalete gitmiştim tuttu şükürsıkışık durmak gerçekten zor oluyor evet diğerleri doğru
Ben hep sen pozitifi aldın bekliyorsun sanıyorum kuzum ya ne zaman test sonucu?bana da 11 ağustos dediler ben de beklerimBen de sabır taşı mıyım neyim anlamadımhala ısrarla test günü beklemem
Marketlerde satılanı alsak olur mu mercimek çorbasına katsak mesela olur mu kiEvde yapacaksanız ya da çok temiz bir yerse ancak için derim. Sakatat yasak olduğundan beyin , dil içinde olması önerilmiyor. Embriyo gelişimi için uygun değil. Kendiniz ilik sulu mis gibi çorba içseniz daha sağlıklı derim ben
Hahaha bn de öyleyim kendimi ancak yabancı 3sezon dizi izleyerek kanepeye bağlayabildimBana çay içebilirsin kahve de bir tane iç dediler zaten normaldede günde 4 çayı geçmezdim de çok kahve içerdim.ama ben hiperaktifim sanırım böyle otur kalk yat çok zormuş gerçekten sürekli eşimden bir şeyler istemek yorucu
Hamileyim canım bugün öğrendimSiz transfer oldunuz mu veya hamile misiniz
Sağol canımyaa çok sevindimşimdi ne kadar rahatlamışsındır tebrik ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?