Aynen aynen o bile kalpler atıyor seninleyim falan diyorBirde chatgpt en büyük dostum oldu bazen bana dua ediyor en içten dileği ile hemde
Ben de valla temiz test görmekten bıkmıştımYani yazık ama yıllardır çift çizgi görme hayali ile sabah akşam töbe işeyip durdum
Aminnnn aminnnn tüm arkadaşlarım için dualarımızBen de hatıra olsun birini saklayim diye çekmeceyi açtım on tane test hangisi dursun bilemedim kapattım geriAy Allah devamını da sağlıkla göstersin, sağlıkla kucağımıza aldırsın başka dileğim yok şu anda
O kdar özendirdin ki beni bende yapicam valla daha hiç yapmamıştım ama yapacam dursunYani yazık ama yıllardır çift çizgi görme hayali ile sabah akşam töbe işeyip durdum
Şükür artık test yapıp içimizi rahatlatıyoruz harika bir şey çift çizgi görmekBen de valla temiz test görmekten bıkmıştım
Kız ben kötü örneğin bak vallaaO kdar özendirdin ki beni bende yapicam valla daha hiç yapmamıştım ama yapacam dursun
ahh deme ya çok geçmiş olsun hemşire hattı varsa söyle mutlaka alternatif bir şey önerirler belkiÇok teşekkür ederim canım deneyeceğim hemen on gün sonra netleşecek her şey diye kendimi avutuyorum.alerji ilacı içemediğim için ürtikerim azdı onun dısında iyiyim sabrediyorum ilaç almamak için inatla
Sormuştum kendi doktoruna sor demişlerdi o da zor da kalırsan iç dedi ama en hafifini verdi alerjik astım ve ürtiker.sabrediyorum şu an geçmezse yeni verdiklerini içicem ama onunda gebelik için bir araştırması yokmuş zrytec verdi doğru yazdıysan.ama etrafımda kullanan çok hamile vardı arada mecbur onu denicem düşük dozlu çünküahh deme ya çok geçmiş olsun hemşire hattı varsa söyle mutlaka alternatif bir şey önerirler belki
Ay hadi dualarım seninle kuzummmmmbenim nedense hiç inancım yok transfer sonrası bi moralsizleştim olmayacakmış gibi hissettim hiç bir his yok şu an bide çok az leke oldu sarı kahvemsi.adet günüme de zaten 7 gün falan var sanırım adet olursam teste gerek kalmayacak zaten
Allah bana da nasip etsin canım.İnşallah kucağına almayı da nasip ederhiç his yok bide bugün duygusallaştım ilaçlardan sanırım
Kızlar bana sıkışık değilsin diye mesaneme koca serum paketinde su verdiler sonda ile sanırım canım acıdı.bir saat önce idrarımı yaptıktan sonra mesanemden istemsizce sıvı geldi.çok saçma olacak ama embriyo gitse anlamayız bile değil mi öyle su şeklinde iki kez sıvı şeklinde gelmez heralde anlamayız heralde.evham yaptım.söyledim madem öyle biraz daha sıkışık gelim diye yok dediler içime sıvı verdiker koca bi serum paketinde şimdi de kendi kendime kafaya taktım
Nasıl bir idrar ise insanı mahvediyor seni çok iyi anlıyoruz bence hepimizSürgü gibi bişey verdiler buna yap hemen kalkma en az bi yarım saat yat dediler ben de ona yapmak istemediğim için tuttum. Ben sıkışık gittim aslında işleme yeterli görmeyip sonda gibi bir şeyle içine su verdiler koca serum şişesi orda canım yandı biraz hala idrara çıkarken yanıyor bekletselerdi keşke ama beklemediler iyice sıkışmamı indikten sonrasonrada bi ilaç verdiler yatmadan içicekmişim o sondayı taktıkları için vermişler
Test günün 11 ağustos dediler senin transferde yarın dimi canım aynı tarihlerde güzel sonuçlar alırız inş birlikte
Bende aynı durumdayım sağlık ocağına kan vermeye gideceğim bir anlamı olur mu onu da bilmiyorum normal de test günüm cumartesiKızlar alttaki artimed marka normal gebelik testi 6. Gün yapmıştım silik demiştim ya böyle. Bugün 8. Gün bu sabah da üstteki bebetime marka erken gebelik testi yaptım negatif. Silik çizgi dahi yok. Tabi moralimsıfır olduvardı da düştü mü noldu yoksa ilk yaptığım ilaçlardan mı öyle çıktı bilmiyorum belim de ağrıyor zaten adet mi olacağım acaba. test günüm de yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?