Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Aminnnn aminnnn tüm arkadaşlarım için dualarımız sağlıkla alalım şu minnoşları inşallah

ahh deme ya çok geçmiş olsun hemşire hattı varsa söyle mutlaka alternatif bir şey önerirler belki

ahh deme ya çok geçmiş olsun hemşire hattı varsa söyle mutlaka alternatif bir şey önerirler belki
Sormuştum kendi doktoruna sor demişlerdi o da zor da kalırsan iç dedi ama en hafifini verdi alerjik astım ve ürtiker.sabrediyorum şu an geçmezse yeni verdiklerini içicem ama onunda gebelik için bir araştırması yokmuş zrytec verdi doğru yazdıysan.ama etrafımda kullanan çok hamile vardı arada mecbur onu denicem düşük dozlu çünkü

Ay dur Allah korusun hemen salmak yok yahu orta karar ilerliyoruz ne kendimizi çok ümitlendirip ne de ümitsiz kalıyoruz. Evet baya zormuş gerçekten ama elimden geldiğince böyle düşünmeye çalışıyorum sonuçta olmama şansımız da var olma şansı da.

Kızlar bana sıkışık değilsin diye mesaneme koca serum paketinde su verdiler sonda ile sanırım canım acıdı.bir saat önce idrarımı yaptıktan sonra mesanemden istemsizce sıvı geldi.çok saçma olacak ama embriyo gitse anlamayız bile değil mi öyle su şeklinde iki kez sıvı şeklinde gelmez heralde anlamayız heralde.evham yaptım.söyledim madem öyle biraz daha sıkışık gelim diye yok dediler içime sıvı verdiker koca bi serum paketinde şimdi de kendi kendime kafaya taktım

Ben transfer sonrası asla wc ye kalkmıcam embriyo düşer diye gittim depend bez ve alt açma bezi aldım yanıma sonra transferden çıkıp odaya gelince eşim hemen giydirdi direk beze yaptım ama o kadar çok gelmişti ki bez de yetmedi
Mecbur kalktım gittim wc ye sonra hemşire bana dedi ki. Rahim kapalı bi organdır. Şuan bile bizim onu ordan çıkarmamız için histereskopiyle kazımamız lazım dedi. Öyle pat diye düşecek bir şey değil ilk 3 gün o rahimde dönüyor kendine yer arıyor. 3 . günü tutunacak yer bulduğunda sabitlenecek inşallah dedi beybi merak etme yani. Öyle söyleyince ben de ikna oldum

Nasıl bir idrar ise insanı mahvediyor seni çok iyi anlıyoruz bence hepimiz ay inşallah güzel sonuçlar alalım bakalım bugün beni neler bekliyor

9. Gün kan testinde çıkar mı silik çizgi bugün hiç yoktu testte herhalde olmadı kan testi vereyim mi sizce

Kızlar alttaki artimed marka normal gebelik testi 6. Gün yapmıştım silik demiştim ya böyle. Bugün 8. Gün bu sabah da üstteki bebetime marka erken gebelik testi yaptım negatif. Silik çizgi dahi yok. Tabi moralim sıfır oldu vardı da düştü mü noldu yoksa ilk yaptığım ilaçlardan mı öyle çıktı bilmiyorum belim de ağrıyor zaten adet mi olacağım acaba. test günüm de yarın

Bende aynı durumdayım sağlık ocağına kan vermeye gideceğim bir anlamı olur mu onu da bilmiyorum normal de test günüm cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…