Bende aynı durumdayım sağlık ocağına kan vermeye gideceğim bir anlamı olur mu onu da bilmiyorum normal de test günüm cumartesi
Canım 1 gün daha bekle bekleyebilirsen yarın kanda en doğru sonucu alacaksın umarım pozitif olur beklemek zor biliyorum dün akşam az kalsın eşimi eczaneye test almaya göndetiyordum son anda vazgeçtim test günüme 5 gün var evde test yapmamak için direnebildiğim kadar direneceğimOlsun kan ver yine de ben de bugünden mi gitsem diye dişünüyorum şuan
Canım 1 gün daha bekle bekleyebilirsen yarın kanda en doğru sonucu alacaksın umarım pozitif olur beklemek zor biliyorum dün akşam az kalsın eşimi eczaneye test almaya göndetiyordum son anda vazgeçtim test günüme 5 gün var evde test yapmamak için direnebildiğim kadar direneceğim
Kan testi verebilirsin tusemsu biliyosun benimki çıkmıştıİnşallah canım umudum kırıldı tabi biraz da ay böyle olunca beklemek de çok zor.
Sen yine de modunu düşürme kan sonucu önemliİnşallah canım umudum kırıldı tabi biraz da ay böyle olunca beklemek de çok zor.
Kan testi verebilirsin tusemsu biliyosun benimki çıkmıştı
Benim diğer transferimde 10. Gun Kan testini yaptirmistim. Test gününden 2 gun erkendi. Negatif çıkmıştı doktorum negatif artik yükselmez diyerek ilaçları biraktirmisti.Hemşireye söyledim o da kızdı neden böyle birşey yaptınız diye. Ne olacak sanki. Test gününü bekle falan dedi. Yarın test günüm de. Bugün yaptırsam yarın yapılmaz değil mi
Senle aynıyız bende 2 testte silik gördüm ama kafamda hep yalancı pozitifim olabilir düşüncesi , bugün kendi kendime söz verdim yapmıcam diye artık ya akşam yada yarın kan testiyle öğrenicem inşallah pozitif haberler alırızİnşallah canım umudum kırıldı tabi biraz da ay böyle olunca beklemek de çok zor.
Benim diğer transferimde 10. Gun Kan testini yaptirmistim. Test gününden 2 gun erkendi. Negatif çıkmıştı doktorum negatif artik yükselmez diyerek ilaçları biraktirmisti.
Senle aynıyız bende 2 testte silik gördüm ama kafamda hep yalancı pozitifim olabilir düşüncesi , bugün kendi kendime söz verdim yapmıcam diye artık ya akşam yada yarın kan testiyle öğrenicem inşallah pozitif haberler alırız3 gündür test yapıcam diye düşünmekten uyku uyuyamıyodum oh be bugün uyumuşum
Merhaba bu bastırıcı ilaç ve serumu ne kadar aldınız kaç günde bir ne kadar devam etti acabaBen bağışıklığım ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bağışıklık bastırıci ilaç ve serum alınca vücudumda olumlu sonuclar aldım. Kesin faydası var. Benim çok şükür pozitif. Serumun faydalı olduğuna inanıyorum.
Transfer sonrası kaç günde bir verildi acaba :)Ben aldım. Transfer öncesi, transfer sonrası olmak üzere 4 kere.
Test günü için 12 gün sonra demişlerdi yani cumartesi oluyor ama kızımda da 9. Gün öğrenmiştim inşallah yine 9. Gün öğreneyim diyorumOlsun canım sen yine iki testte de silik görmüşsün şükür benim biri silik biri negatif. Test günün yarın mı senin de.
Çok sağol canım valla şansa alerji ilaçlarımı al alamadığım için hapşırık öksürük üstüne sarı pembe lekelenme oldu adetim yaklaştığı için dedim heralde adet olcam az kaldı.hakkımda hayırlısı olsun artık elimden geleni yaptım en azından.çikolata kisti olduğu için her adet öncesi bende lekelenme olur o da oluyor gibi ama transfer günü basladı akşamı inş iyi sebeptendir diyorumBen transfer sonrası asla wc ye kalkmıcam embriyo düşer diye gittim depend bez ve alt açma bezi aldım yanıma sonra transferden çıkıp odaya gelince eşim hemen giydirdi direk beze yaptım ama o kadar çok gelmişti ki bez de yetmedi
Mecbur kalktım gittim wc ye sonra hemşire bana dedi ki. Rahim kapalı bi organdır. Şuan bile bizim onu ordan çıkarmamız için histereskopiyle kazımamız lazım dedi. Öyle pat diye düşecek bir şey değil ilk 3 gün o rahimde dönüyor kendine yer arıyor. 3 . günü tutunacak yer bulduğunda sabitlenecek inşallah dedi beybimerak etme yani. Öyle söyleyince ben de ikna oldum
Transferden 1 hafta önce. Transferden 4 gün sonra. Yani şöyle 10 gün ara ile olmak üzere 4 defa.Transfer sonrası kaç günde bir verildi acaba :)
Senin transfer günün bugündü değil mi canım?Nasıl bir idrar ise insanı mahvediyor seni çok iyi anlıyoruz bence hepimizay inşallah güzel sonuçlar alalım bakalım bugün beni neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?