- 26 Mart 2023
- 252
- 208
- 33
hmm benim de öyleydi ama kişiye özel tedavi belli ki bence de hiç düşünme zor biliyorum ama meşgul et kendini kaygıya kapıldığın an bazı odak değiştirme egzersizleri var onları araştırabilirsin rahatlatır eminimBenim donmuş embriyo idi canım.estrofem ve progestan dısında bir şey kullanmadım o yüzden şaşırdım biraz.bi kez muayene etti ilaçları on gün kullandım adetten sonra 12. Gün çağırdı beni.bir şey de demedi direk transfer yapıyoruz dedi.inş güzel sonuçlar alırım düşünmemeye çalışıyorum
İlik suyu mu bence olur ama su gibi olanlar değil. Ben şu sulardan aldım 2 günlük tüketilmesi gerekenlerden tadı falan yok hiç su gibi. Filede mesela donuklar var ya daha kokulu geldi bana ama daha önceden kullandığınız bir marka varsa ona göre alın benceMarketlerde satılanı alsak olur mu mercimek çorbasına katsak mesela olur mu ki
Migrosta görmüştüm canım ben de yarın onu aldırıp deneyebilirim.Bugün yemek falan yapmadım bi salata yaptım sıkıntıdan kolayca yarın hazırlarım kolay bir şeyler oturmaktan sıkıldım sürekli yatamıyorum daİlik suyu mu bence olur ama su gibi olanlar değil. Ben şu sulardan aldım 2 günlük tüketilmesi gerekenlerden tadı falan yok hiç su gibi. Filede mesela donuklar var ya daha kokulu geldi bana ama daha önceden kullandığınız bir marka varsa ona göre alın benceGaz sorunundan dolayı tarhana falan daha iyi gibi
Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim hemen on gün sonra netleşecek her şey diye kendimi avutuyorum.alerji ilacı içemediğim için ürtikerim azdı onun dısında iyiyim sabrediyorum ilaç almamak için inatlahmm benim de öyleydi ama kişiye özel tedavi belli ki bence de hiç düşünme zor biliyorum ama meşgul et kendini kaygıya kapıldığın an bazı odak değiştirme egzersizleri var onları araştırabilirsin rahatlatır eminim
Çok haklısın canım.siz de olmasanız bu zaman hiç geçmezdi heralde iyi ki varsınızzzz bebeklerimArtık normal takviminden bağımsız sayılır döngün, çünkü suni bir müdahale oldu sonuçta o yüzden günlere vs takılma, aklını meşgul edecek başka şeyler bulmaya çalış, moral çok önemli
Ayy maşallah darısı başımızaİyi akşamlar kızlar bugün keseyi gördük çok şükür darısı hepinizin başınapozitif haberler ile sizinle mutlu oluyorum diğer arkadaşlarıma da pozitif görsünler diye çok dua ediyorum
Canım benim dondurulmuş embriyoydu. 27 Haziran da adet oldum 17 temmuzda transferim gerçekleşti. Normale göre döngümün 21. Gününe denk geldiMerhaba kızlar
Ağustos ayında transfer olacağım bende
Opudan sonra 2. Âdeti bekliyorum 3 gün gecikti şimdiden
Merak ettiğim regl olduktan sonra kaçınca gün transfer yapılıyor bilgisi olan var mı ilk transferim olacak
Canım 12 Temmuz'da transfer oldum. Bugün tam 17. Günümdü çok şükür gördük keseyi. 10 gün sonrası için kalp atışı dedi doktorum. Geç olsun güzel olsun . Sizin içinde hayırlısı olsun dilerim çok güzel geçer tüm döneminizAyy maşallah darısı başımızakaç gün sonra gördünüz keseyi ? Benim bugün 12. Gün kese için 11 Ağustos'ta gün verildi bana da çok geldi bekleme süresi
Benimde dondurulmuş embriyo olucakCanım benim dondurulmuş embriyoydu. 27 Haziran da adet oldum 17 temmuzda transferim gerçekleşti. Normale göre döngümün 21. Gününe denk geldi
İnşallah canım hepimiz içinCanım 12 Temmuz'da transfer oldum. Bugün tam 17. Günümdü çok şükür gördük keseyi. 10 gün sonrası için kalp atışı dedi doktorum. Geç olsun güzel olsun . Sizin içinde hayırlısı olsun dilerim çok güzel geçer tüm döneminiz
Maşallah maşallah darısı başımızaİyi akşamlar kızlar bugün keseyi gördük çok şükür darısı hepinizin başınapozitif haberler ile sizinle mutlu oluyorum diğer arkadaşlarıma da pozitif görsünler diye çok dua ediyorum
Beta kaçlardayken kese görünüyor?Canım 12 Temmuz'da transfer oldum. Bugün tam 17. Günümdü çok şükür gördük keseyi. 10 gün sonrası için kalp atışı dedi doktorum. Geç olsun güzel olsun . Sizin içinde hayırlısı olsun dilerim çok güzel geçer tüm döneminiz
Evet evet zaten reglin 3.gunu ilaclar başlıyor. Transfere kadar 2 defa kontrole gittim. 2. Kontrolde transfer günü belirlendi. Muayenede baktılar tabi kalinliga uygunluga. Mesela geçen sene döngümün 17. Günü transfer olmuştu bu sefer 21. Gün oldu. Tamamen sizin durumunuza bağlıBenimde dondurulmuş embriyo olucak
Döngüm 28 günde bir oluyor
Henüz regl olmadığım için doktorada gitmedim merak ettim rahim duvarının kalınlaşma durumuna göre mi transfer yapılıyor
Canım bende 22 Haziran'da adet oldum 12 Temmuz'da transfer oldu 21. Günde yaniMerhaba kızlar
Ağustos ayında transfer olacağım bende
Opudan sonra 2. Âdeti bekliyorum 3 gün gecikti şimdiden
Merak ettiğim regl olduktan sonra kaçınca gün transfer yapılıyor bilgisi olan var mı ilk transferim olacak
Anladım çok teşekkür ederimEvet evet zaten reglin 3.gunu ilaclar başlıyor. Transfere kadar 2 defa kontrole gittim. 2. Kontrolde transfer günü belirlendi. Muayenede baktılar tabi kalinliga uygunluga. Mesela geçen sene döngümün 17. Günü transfer olmuştu bu sefer 21. Gün oldu. Tamamen sizin durumunuza bağlı
Ya peki keseyi ultrason mu gördü alttan muayenede miCanım 12 Temmuz'da transfer oldum. Bugün tam 17. Günümdü çok şükür gördük keseyi. 10 gün sonrası için kalp atışı dedi doktorum. Geç olsun güzel olsun . Sizin içinde hayırlısı olsun dilerim çok güzel geçer tüm döneminiz
Ağustos sonlarına doğru olurum o zaman bende yaniCanım bende 22 Haziran'da adet oldum 12 Temmuz'da transfer oldu 21. Günde yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?