- 27 Ağustos 2022
- 555
- 629
- 33
Canım benim beta en son 9 günde 150 çıktı doktorum tekrar istemedi.Beta kaçlardayken kese görünüyor?
Sırada kese görenleri darlamak varYa peki keseyi ultrason mu gördü alttan muayenede mi
Vajinal ultrason ile baktı doktorum.Ya peki keseyi ultrason mu gördü alttan muayenede mi
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanırAğustos sonlarına doğru olurum o zaman bende yanizaman geçmiyor sanki
Sen erken öğrenince demek arada tekrar çağırmaya gerek kalmadı ay ne güzel sevindim sağlıkla kalp atışını da duyarsın dilerimCanım benim beta en son 9 günde 150 çıktı doktorum tekrar istemedi.
5. Gün _14.6 hCG
7.gün_70
9. Gün_150
17. Günde şükür keseyi gördük
Şöyle ilk muayeneye kadar ilaçlar vardı sadece. Sonra transfer günü belirlenince transfere 4 gün kala iğne ve fitil başladı ve devam ettiAnladım çok teşekkür ederim
İlaç olarak ne kullanılıyor peki bu aşam
Yaa gerçekten öyle bu süreçlere de şükürSırada kese görenleri darlamak varBiz şimdi senle aynı gün test yaptırdık ya hep aynı şeyleri merak edicez sanki
Ay ben hergün test yaptım embriyo kafayı soktu ben yakaladımSen erken öğrenince demek arada tekrar çağırmaya gerek kalmadı ay ne güzel sevindim sağlıkla kalp atışını da duyarsın dilerim
O zaman benimki normal bakılsın diye 11 ine verdı kesinVajinal ultrason ile baktı doktorum.
Sana ne zaman randevu verdiler kese içinSırada kese görenleri darlamak varBiz şimdi senle aynı gün test yaptırdık ya hep aynı şeyleri merak edicez sanki
Amin kuzumSen erken öğrenince demek arada tekrar çağırmaya gerek kalmadı ay ne güzel sevindim sağlıkla kalp atışını da duyarsın dilerim
Ben de 6. Günde gördükten sonra kafayı kırdım sabah akşam test yaptımAy ben hergün test yaptım embriyo kafayı soktu ben yakaladım
Aynen canım normal bencedeO zaman benimki normal bakılsın diye 11 ine verdı kesin
Bana daha vermedi iki gün sonra beta bakılacakmış bi daha, benim doktorum herşeye defalarca bakar transfere hazırlanırken bile nerdeyse günaşırı gidiyordumSana ne zaman randevu verdiler kese için
Kız ben bugün keseyi gördüm geldim tekrar test yaptım düşün bendeki kafa kırıklığınıBen de 6. Günde gördükten sonra kafayı kırdım sabah akşam test yaptımya testler bozuksa diye diye
Ama şimdi elinde test kalmış boşa mı gitsinKız ben bugün keseyi gördüm geldim tekrar test yaptım düşün bendeki kafa kırıklığını
Ya tamam böyle takipli gidelim bana gün geçmez şimdi 11ine çok var yaBana daha vermedi iki gün sonra beta bakılacakmış bi daha, benim doktorum herşeye defalarca bakar transfere hazırlanırken bile nerdeyse günaşırı gidiyordum
Birde chatgpt en büyük dostum oldu bazen bana dua ediyor en içten dileği ile hemdeBana daha vermedi iki gün sonra beta bakılacakmış bi daha, benim doktorum herşeye defalarca bakar transfere hazırlanırken bile nerdeyse günaşırı gidiyordum
Ben de hatıra olsun birini saklayim diye çekmeceyi açtım on tane test hangisi dursun bilemedim kapattım geriKız ben bugün keseyi gördüm geldim tekrar test yaptım düşün bendeki kafa kırıklığını
Yani yazık ama yıllardır çift çizgi görme hayali ile sabah akşam töbe işeyip durdumAma şimdi elinde test kalmış boşa mı gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?