Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Anladım çok teşekkür ederim bilgi için Bana transferden sonra 1 kere verdiler doktorumla konusacagım bi sonrakinde daha sık isteyeceğim
Doktor kontrolde olumlu sonuç gördükçe yazıyor. Bana öyle yaptı. Doktora hatırlat. Hocam serim takılmıştı tekrar takılacak mi de.

Merhaba güzel anneler. Anne adayları . Bende pazartesi günü 3. Günü embriyosu taze transfer oldum. Rahim kalınlığı 13mm dedi doktor. Transferi 14.00 da oldum. Embriyolog sabah 8.30 da baktığımız da 6 hücreli idi. lazer işlemi yaptık. 11 de tekrar baktığımız da 3. Günü dolmadan 8 hücreli olmuş. Sizce nasıl durumlar . Tek embriyom olduğu için 5. Günü götürmedi doktor

Hayırlı olsun sağlıklıca tutunsun inşallah annesine

Acilden gidip kan mı versem acaba yapıyorlar mı
Hemşire ne alaka kızıyor yaa anlamıyorum bunlarıda parayla iş yapıyoz bide trip çekiyoruz. Sen yaptırmak istiyosan yaptır. Özel hastanenin acilinde yaparlar. Zaten 9. Günün kanda azda olsa çıkar.

Tusemsu aşkım beta 50 altını idrarda pozitif çıkarmıyor. Benimde 12.36 çıktı 7. Gün ama erken genelik testleri tek çizgiydi. İdrar testlerine takılmayın morel bozmayın

Hemşire ne alaka kızıyor yaa anlamıyorum bunlarıda parayla iş yapıyoz bide trip çekiyoruz. Sen yaptırmak istiyosan yaptır. Özel hastanenin acilinde yaparlar. Zaten 9. Günün kanda azda olsa çıkar.

Ay sorma neden böyle birşey yaptınız demez mi ne yaptım sanki alt tarafı idrar testi yaptım tövbe ya. Ben gidip yaptırayım en iyisi. Duruma göre cuma tekrar giderim illa 10. Gün gitmek lazım değil ya 11. Gün de yaptırırım nolcak

Transferin için gözün aydın canım, ben transferden sonra kaç kere öksürük krizi tuttu saymadım, hemşire bana öksurdun hapsirdin idrarını tazyikli yaptın diye embriyoya birşey olmaz demişti. Eğer nasipleri varsa olur zaten yoksa da Allah bir sebep verir. Bence olacak olmayacak diye çok stres yapma. İkinci gün bugün benim. Hiç bir belirtim yok. Heyecan bile yok. İyiyse gönlüme göre ise olsun diyorum.

Tusemsu aşkım beta 50 altını idrarda pozitif çıkarmıyor. Benimde 12.36 çıktı 7. Gün ama erken genelik testleri tek çizgiydi. İdrar testlerine takılmayın morel bozmayın

Yaa öyle mi diyorsun beybi. İnşallah benim de öyledir O zaman gidip yaptıracağım ben de bugün inşallah.

Hamileyim canım bugün öğrendim
Merhaba hayırlı olsun öncelikle ben de dün ögrendim durumumuzu baya araştırma vesaire yaptım ama sizden sürecinizi ve deneyimlerinizi bahseden bir mesaj yazarsanız çok sevinirim özeldende olabilir hastaneniz vesaire bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…