- 14 Ağustos 2024
- 3.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.161
- 78
Doktor kontrolde olumlu sonuç gördükçe yazıyor. Bana öyle yaptı. Doktora hatırlat. Hocam serim takılmıştı tekrar takılacak mi de.Anladım çok teşekkür ederim bilgi içinBana transferden sonra 1 kere verdiler doktorumla konusacagım bi sonrakinde daha sık isteyeceğim
Evet canım nasipse birazdan çıkacağım 12 çeyrek teSenin transfer günün bugündü değil mi canım?
Rabbım güzel haberler almak nasip etsin canım.Evet canım nasipse birazdan çıkacağım 12 çeyrek te
Hayırlı olsun sağlıklıca tutunsun inşallah annesineMerhaba güzel anneler. Anne adayları . Bende pazartesi günü 3. Günü embriyosu taze transfer oldum. Rahim kalınlığı 13mm dedi doktor. Transferi 14.00 da oldum. Embriyolog sabah 8.30 da baktığımız da 6 hücreli idi. lazer işlemi yaptık. 11 de tekrar baktığımız da 3. Günü dolmadan 8 hücreli olmuş. Sizce nasıl durumlar . Tek embriyom olduğu için 5. Günü götürmedi doktor
Hayırlı olsun sağlıklıca tutunsunEvet canım nasipse birazdan çıkacağım 12 çeyrek te
Teşekkür ederim. İnşallah.Hayırlı olsun sağlıklıca tutunsun inşallah annesine
Evet amin çok teşekkürler Allah razı olsunTeşekkür ederim. İnşallah.konuyu baştan beri takip ediyordum. Sizin pozitif galiba. sımsıkı tutunsun annesine . Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Tamam teşekkür ederim bu denemem olmadı bir sonrakine inşallahDoktor kontrolde olumlu sonuç gördükçe yazıyor. Bana öyle yaptı. Doktora hatırlat. Hocam serim takılmıştı tekrar takılacak mi de.
Ayy inşallah Canımm inşallahRabbım güzel haberler almak nasip etsin canım.
Hemşire ne alaka kızıyor yaa anlamıyorum bunlarıda parayla iş yapıyoz bide trip çekiyoruz. Sen yaptırmak istiyosan yaptır. Özel hastanenin acilinde yaparlar. Zaten 9. Günün kanda azda olsa çıkar.Acilden gidip kan mı versem acaba yapıyorlar mı
Hemşire ne alaka kızıyor yaa anlamıyorum bunlarıda parayla iş yapıyoz bide trip çekiyoruz. Sen yaptırmak istiyosan yaptır. Özel hastanenin acilinde yaparlar. Zaten 9. Günün kanda azda olsa çıkar.
Transferin için gözün aydın canım, ben transferden sonra kaç kere öksürük krizi tuttu saymadım, hemşire bana öksurdun hapsirdin idrarını tazyikli yaptın diye embriyoya birşey olmaz demişti. Eğer nasipleri varsa olur zaten yoksa da Allah bir sebep verir. Bence olacak olmayacak diye çok stres yapma. İkinci gün bugün benim. Hiç bir belirtim yok. Heyecan bile yok. İyiyse gönlüme göre ise olsun diyorum.Çok sağol canım valla şansa alerji ilaçlarımı al alamadığım için hapşırık öksürük üstüne sarı pembe lekelenme oldu adetim yaklaştığı için dedim heralde adet olcam az kaldı.hakkımda hayırlısı olsun artık elimden geleni yaptım en azından.çikolata kisti olduğu için her adet öncesi bende lekelenme olur o da oluyor gibi ama transfer günü basladı akşamı inş iyi sebeptendir diyorum
Tusemsu aşkım beta 50 altını idrarda pozitif çıkarmıyor. Benimde 12.36 çıktı 7. Gün ama erken genelik testleri tek çizgiydi. İdrar testlerine takılmayın morel bozmayın
Yaptır bebeğim 45 dkkaya çıkıyor özeldekiler bizede haber verYaa öyle mi diyorsun beybi. İnşallah benim de öyledirO zaman gidip yaptıracağım ben de bugün inşallah.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle ben de dün ögrendim durumumuzu baya araştırma vesaire yaptım ama sizden sürecinizi ve deneyimlerinizi bahseden bir mesaj yazarsanız çok sevinirim özeldende olabilir hastaneniz vesaire bilgi verebilir misinizHamileyim canım bugün öğrendim
Yaptır bebeğim 45 dkkaya çıkıyor özeldekiler bizede haber ver
Yaptır bebeğim 45 dkkaya çıkıyor özeldekiler bizede haber ver
Hadi hayırlısı olsun canımEvet canım nasipse birazdan çıkacağım 12 çeyrek te
Merhaba süreciniz nasıldı acaba hastaneniz vesaire istanbulda mıydıKız ben bugün keseyi gördüm geldim tekrar test yaptım düşün bendeki kafa kırıklığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?