- 17 Kasım 2023
- 573
- 794
- 23
- 36
Merhaba, ben de pazartesi günü transfer oldum 5. Gün embriyosuydu. Sizin test gününüz hangi gün acaba?Merhaba güzel anneler. Anne adayları . Bende pazartesi günü 3. Günü embriyosu taze transfer oldum. Rahim kalınlığı 13mm dedi doktor. Transferi 14.00 da oldum. Embriyolog sabah 8.30 da baktığımız da 6 hücreli idi. lazer işlemi yaptık. 11 de tekrar baktığımız da 3. Günü dolmadan 8 hücreli olmuş. Sizce nasıl durumlar . Tek embriyom olduğu için 5. Günü götürmedi doktor
Merhaba, acaba bağışıklık baskılayıcı ilaca ne zaman basliyorsunuz ve ne şekilde kullandı doktorunuz bir de merak ediyorum bu ilacı kullanmak sık sık hastalanmaya neden oluyor mu grip vs gibi?Şöyle diyeyim. Ben de otonom bağışıklık sorunu var. Sorun olarak görmüyorum. Belli yaştan sonra çıktı çünkü. 24 yaşımda çıktı. Öncesinde yoktu. Doktor bunun için vermedi. Tiroidim var. Ama yüksek değil. Hasimatoya eğilimim var. Saç sedefim vardı. Biliyorsunuz o da bağışıklıga bağlı bir rahatsizlik. Ben bağışıklık bastırıci ilaç (prednol) ve serum aldıktan sonra benim saç sedefim iyileşti. Garip dimi :) ama öyle. Ama bu sebeple bana vermedi. İlk transferim olumsuzdu. Benden C56 testi istedi. Katil hücre testi. Az miktarda çıkınca serumu yazdı. Olumlu sonucu görünce doktor bebeği besleyim dedi. Geçen hafta bir kez daha takalım dedi. Bundan sonra taktırmak ister mi bilmiyorum. İltihaplı romatizma da kronik bir rahatsızlık. Kronik rahatsızlıklara iyi gelebilir.
Merhaba, ben de pazartesi günü transfer oldum 5. Gün embriyosuydu. Sizin test gününüz hangi gün acaba?
Benim3. Günü embriyosu idi kağıda 11 ağustos yazmışlar ama doktor 8 ağustos da az çok belli olur dedi. Sizin hangi günMerhaba, ben de pazartesi günü transfer oldum 5. Gün embriyosuydu. Sizin test gününüz hangi gün acaba?
Ayın 6sini yazmışlar yani transferden sonra ki dokuzuncu Gün transfer dahil onuncu Gün oluyor belki test gunumuz aynıdır diye sormak istedim... Benim de dördünde felan belli olur heraldeBenim3. Günü embriyosu idi kağıda 11 ağustos yazmışlar ama doktor 8 ağustos da az çok belli olur dedi. Sizin hangi gün
Yapıyorlar ben acilden vermiştim
5. Gün embriyosu 6. Gün bazen belli oluyormuş. Ama 7 8 . Günlerde daha net olur .Ayın 6sini yazmışlar yani transferden sonra ki dokuzuncu Gün transfer dahil onuncu Gün oluyor belki test gunumuz aynıdır diye sormak istedim... Benim de dördünde felan belli olur heralde
Bende aynı durumdayım ama alerji mahvetti gerçekten belirti bende de yok ara sıra kasık ağrısı.12. Günü beklemem 10. Gün en fazla testi yaparım heralde.Keşke herkes birbirine yakın olsa birlikte testlere gitsekTransferin için gözün aydın canım, ben transferden sonra kaç kere öksürük krizi tuttu saymadım, hemşire bana öksurdun hapsirdin idrarını tazyikli yaptın diye embriyoya birşey olmaz demişti. Eğer nasipleri varsa olur zaten yoksa da Allah bir sebep verir. Bence olacak olmayacak diye çok stres yapma. İkinci gün bugün benim. Hiç bir belirtim yok. Heyecan bile yok. İyiyse gönlüme göre ise olsun diyorum.
Canım bağışıklık baskılayıcı bana da verdiler transferden önceki beş gün günde 1 tane.transfer günü içirmediler.embriyoyu vücut atmasın diye biliyorumMerhaba, acaba bağışıklık baskılayıcı ilaca ne zaman basliyorsunuz ve ne şekilde kullandı doktorunuz bir de merak ediyorum bu ilacı kullanmak sık sık hastalanmaya neden oluyor mu grip vs gibi?
Sağlıkla kolaylıkla çık kuzum inşallahEvet canım nasipse birazdan çıkacağım 12 çeyrek te
Devlettede yine 1 saate çıkar bekle istersen sonucu eve gelme. E nabıza geç düşer devletin kiCanım yazlıktayım ben burda yakın özel yok devlet var ona gideceğim birazdan ama orda kaç saatte çıkar var mı bilginiz
Canım ben izmir'de doktorum Ahmet zeki ışık havuz yöntemi ile embriyo biriktirdik sonra genetiğe gitti yani kış ayından beri uğraşıyoruz çok şükür nasip oldu darısı başınıza inşallahMerhaba süreciniz nasıldı acaba hastaneniz vesaire istanbulda mıydı
Bana zaten test için onuncu günü verdiler ben de beklemem sekizinci gün yaparım heralde :) beşinci gün embriyosuydu dimi senin de...Bende aynı durumdayım ama alerji mahvetti gerçekten belirti bende de yok ara sıra kasık ağrısı.12. Günü beklemem 10. Gün en fazla testi yaparım heralde.Keşke herkes birbirine yakın olsa birlikte testlere gitsek
Kızlar bana sıkışık değilsin diye mesaneme koca serum paketinde su verdiler sonda ile sanırım canım acıdı.bir saat önce idrarımı yaptıktan sonra mesanemden istemsizce sıvı geldi.çok saçma olacak ama embriyo gitse anlamayız bile değil mi öyle su şeklinde iki kez sıvı şeklinde gelmez heralde anlamayız heralde.evham yaptım.söyledim madem öyle biraz daha sıkışık gelim diye yok dediler içime sıvı verdiker koca bi serum paketinde şimdi de kendi kendime kafaya taktım
Devlettede yine 1 saate çıkar bekle istersen sonucu eve gelme. E nabıza geç düşer devletin ki
Çıktım canlar otele geciyorum bakalım minikolar inşallah tutunur annecigineSağlıkla kolaylıkla çık kuzum inşallah
baska şehirden mi geldin sen canımÇıktım canlar otele geciyorum bakalım minikolar inşallah tutunur annecigine
Nasıl içimi rahatlattın bilemezsin canım çünkü alerji ilaclarımı içmediğim için öksür hapşır bide öyle az az da değil ciğerden öksürüyorumBen de işemicem diye tutturunca altıma ördekle yaptırdılarSenim gibi kaçar mı acaba fark edilmez mi diye sordum doktora Kaçmaz ne yaparsan da merak etme dedi. Wc , Hapşırma, öksürme yan yatma üstüne yatma hiç biri tutunmaya engel değil dedi meraklanma olacak
Canım bir de sürekli yatamadığım için genelde oturuyorym sana da yat demediler dimi sürekli? Bana ara ara uzan gündelik hayatına devam et dediler yatmana gerek yok 3 gün dısarı çıkma sonra dışarı da çıkabilirsin dedilerBen de işemicem diye tutturunca altıma ördekle yaptırdılarSenim gibi kaçar mı acaba fark edilmez mi diye sordum doktora Kaçmaz ne yaparsan da merak etme dedi. Wc , Hapşırma, öksürme yan yatma üstüne yatma hiç biri tutunmaya engel değil dedi meraklanma olacak
Canım ben hemen duş almadım doktorum da 3 gün alma dedi dikkat etmekte fayda var bu sıcak havada evet zor ama tutunsun yeterki sonra bol bol alırsınKızlar transfer sonrası ne zaman ilk duşunuzu aldınız ben girmeden dün almıştım bugün bekleyim mi zaten kaşınıyorum belki iyi gelir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?