Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Tüm tuşlara basıyorum ben devam ettim porsiyonlayarak her gün yarım bardak kefir yarım bardak nar suyu içiyordum kefiri haftada 2-3 gün yarım bardak olsa daha iyi dediler. Şimdi öyle yapıyorum
Sifa olsun inşallah canım ben harici estrofem ve vagifem fitil kullanıyorum o yüzden içmeyi bıraktım üstüne kan sulandırıcı da eklenince çekindim.kefir iyi kabızlık da yapmaz inşallah

Sifa olsun inşallah canım ben harici estrofem ve vagifem fitil kullanıyorum o yüzden içmeyi bıraktım üstüne kan sulandırıcı da eklenince çekindim.kefir iyi kabızlık da yapmaz inşallah
Ban ekstra bir şey vermediler. Progestan dex vuruyorum sabah akşam bir de Corasprin içiyorum günde 1 defa

7. Günüm bugün. Bu 2. Transferim ilk transferim negatif olmuştu 5ab 5. Gün embriyosuydu. Bu da 5. gün ama 4bb kalite. Sizin kaçıncı gününüz?
Benim 5. Günüm bugün 4aa kaliteydi 5. Gün embriyosu 12. Gün test istedi Kübra hanım taze transfer olunca galiba çünkü ben çatlatma iğnesi de vurmuştum.

Benim 5. Günüm bugün 4aa kaliteydi 5. Gün embriyosu 12. Gün test istedi Kübra hanım taze transfer olunca galiba çünkü ben çatlatma iğnesi de vurmuştum.
Bende de 12. Gün istediler taze değil .Siz erken yaparsanız yalancı pozitif verebilir. Ben 10. Gun kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bende de 12. Gün istediler taze değil .Siz erken yaparsanız yalancı pozitif verebilir. Ben 10. Gun kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Aminn inşallahhh Ben de istiyorum ama yanlış çıkarsa diye de cesaret edemiyorum Belirtiniz var mıı Benim bugün sabah bulantım ve regl ağrısına benzer ağrım vardı. Ancak şuan geçti şükür. Biraz endişelenmiştim . Çünkü regl olacak gibi hissettim regl zamanımda hep çok ağrılı geçer Hepimize güzel haberler nasip etsin rabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…