Sifa olsun inşallah canım ben harici estrofem ve vagifem fitil kullanıyorum o yüzden içmeyi bıraktım üstüne kan sulandırıcı da eklenince çekindim.kefir iyi kabızlık da yapmaz inşallahTüm tuşlara basıyorum ben devam ettim porsiyonlayarak her gün yarım bardak kefir yarım bardak nar suyu içiyordum kefiri haftada 2-3 gün yarım bardak olsa daha iyi dediler. Şimdi öyle yapıyorum
Özkan beyi de çok duydum.Bende özkan beyde tedavi görüyorum
Ban ekstra bir şey vermediler. Progestan dex vuruyorum sabah akşam bir de Corasprin içiyorum günde 1 defaSifa olsun inşallah canım ben harici estrofem ve vagifem fitil kullanıyorum o yüzden içmeyi bıraktım üstüne kan sulandırıcı da eklenince çekindim.kefir iyi kabızlık da yapmaz inşallah
Bu konuda da bende tüm tuşlara basıldı canım bu kezBan ekstra bir şey vermediler. Progestan dex vuruyorum sabah akşam bir de Corasprin içiyorum günde 1 defa
7. Günüm bugün. Bu 2. Transferim ilk transferim negatif olmuştu 5ab 5. Gün embriyosuydu. Bu da 5. gün ama 4bb kalite. Sizin kaçıncı gününüz?Özkan beyi de çok duydum.Ancak kadın doktor istiyordum. Kübra hanımı tercih ettim. Kaçıncı gündesiniz
Ayyy maşallah sağlıkla gelsinler dee gerçektenBu konuda da bende tüm tuşlara basıldı canım bu kezprolutex 25 mg estrofem vagifem progestan coraspirin enox prednol monodoks adaya bir kaç güne veda edecek ilaç var bakalım
Benim 5. Günüm bugün7. Günüm bugün. Bu 2. Transferim ilk transferim negatif olmuştu 5ab 5. Gün embriyosuydu. Bu da 5. gün ama 4bb kalite. Sizin kaçıncı gününüz?
Çok çok güzel sonuçlara nasip olsun bu bekleyişin inşallahAy hala bekliyorum çok kalabalık daha kan bile veremedim
Bende de 12. Gün istediler taze değil .Siz erken yaparsanız yalancı pozitif verebilir. Ben 10. Gun kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBenim 5. Günüm bugün4aa kaliteydi 5. Gün embriyosu 12. Gün test istedi Kübra hanım taze transfer olunca galiba çünkü ben çatlatma iğnesi de vurmuştum.
Aminn inşallahhhBende de 12. Gün istediler taze değil .Siz erken yaparsanız yalancı pozitif verebilir. Ben 10. Gun kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Hiç gözüm görmüyor sonuca odaklı olunca buda geçer diye diye mevlanaya döndümAyyy maşallah sağlıkla gelsinler dee gerçektenNeler çekiyoruz ya
Aminn inşallahhhHiç gözüm görmüyor sonuca odaklı olunca buda geçer diye diye mevlanaya döndümRabbim ol desin de olsun inşallah hepimiz için
Kaçıncı günün senin bugün canım .bende sulandiricidan çok korkuyordum yakması söylenen kadar varmışAminn inşallahhhValla çok zormuş ben iğneden korkan biriyim kendime şaşıyorum
Çok çok güzel sonuçlara nasip olsun bu bekleyişin inşallah
Merhaba değeriniz kaçtı da hemen kese için gün verildi acabaAyy maşallah darısı başımızakaç gün sonra gördünüz keseyi ? Benim bugün 12. Gün kese için 11 Ağustos'ta gün verildi bana da çok geldi bekleme süresi
300 ve üzerine kese günü veriliyor.Merhaba değeriniz kaçtı da hemen kese için gün verildi acaba
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzummm dualarım seninleAmin kuzum sağol Allah razı olsun verdim kanı e nabızdan kontrol et hormon testi biraz geç çıkar dedi. Bakalım bekliyoruz
Ben korkudan şekerime baktıramazdım her gün kendimi delik deşik ediyorum şimdi göbeğim mosmor olduAminn inşallahhhValla çok zormuş ben iğneden korkan biriyim kendime şaşıyorum
5. Günüm benim daha ama bana iğne kan sulandırıcı vermedi. Corasprin içiyorumKaçıncı günün senin bugün canım .bende sulandiricidan çok korkuyordum yakması söylenen kadar varmış
Ayy benim de öyle çok morarıyorum.Ben korkudan şekerime baktıramazdım her gün kendimi delik deşik ediyorum şimdi göbeğim mosmor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?