Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kıyamam Negatif almak nedir ben de biliyorum, dilerim kimse onu yaşamadan mutlu sona ulaşır ama bazen de olmuyor Belki bir dahakinde şans yaver gider yüzün o zaman güler, Allah evladınla seni birbirinize bağışlasın

Amin amin canım Allah razı olsun cümlemize inşallah nasip etsin rabbim. Beni en iyi siz anlarsınız zaten baya zor bir durummuş insan herşeyi öğreniyor. Maddiyatına mı yanarsın maneviyatına mı işte. Hepimize nasip olsun kapanan her kapının açıldığı bir gün.

Amin canım Rabbim sizleri de evlatlarınızla kavuştursun. Demek ki ben de imtihan olmadan iyiye kavuşamayacaktım. Bakalım inşallah bir daha deneyebiliriz biz de. Yaşım da 34 olacak artık gerçi de geç kaldık işte. Hayırlısıyla olsun hepimizinki. Hamişsin bir dua da bana edersen çok sevinirim.

Ederim tabi herkese hepimize niyetle ediyorum zaten Ama yaşın genç daha hiç öyle düşünülecek aşamada değilsin, sen öyle dersen biz ne diyelim kendimize Yola devam

Nerde yaşıyosunuz

Allahım sana bi tane nasip etmiş önce onu düşün canım benim. İnşallah zamanı gelince kardeşide olur. Dün benim arkadaşım 36 yaşında tüp bebekte pozitif haberini aldı. Umudunu asla kaybetme

Hiç endişelenmeyin. Sizin sperm sayısı benim eşimden daha iyi morfoloji de :) eşimin 8 milyon sperm %2 morfoloji ve şu an elhamdülillah ben hamileyim :)) o yüzden normal yoldan zor dedim :) çünkü biz de 1 sene gebelik göremeyince tüp bebeğe başvurduk. Değerleriniz kötü değil sadece normal yoldan gebelik için zor. Yani sayı ve morfoloji düşük olduğu için döllenme seçeneğiniz düşüyor. Şöyle düşünün. 100 milyon spermle hamile mi kalmak kolay 20 milyon mu. Tüm mesele bu. Morfolojiniz de aman aman kötü değil içinden iyi olanları seçiyorlar sonra şak önce kabullen sonra iyi bir tüp Bebek doktorunu bul. (İşinde iyi olması yeterli. Çok uçmaya gerek yok çünkü sorununuz ciddi değil) sonra sürecine başla.

Negatif almak çok yıkıcı. Sanki oyundan elenmiş ve deli gibi devam etmek istiyorsun gibi. Aynı durumdayız. Ben de sadece ve sadece kızımın bir kardeşi olsun diye istemiştim. Nasip olmadı. 7. Gün kan testim negatifti daha da dönmez sanırım. Veren de alan da bizi bizden daha iyi bilen de O. Her halimize binlerce şükür. Kalbine inşırah ferahlığı diliyorum kardeşim ve bir gün hayırla, sağlıkla, kolaylıkla

Ben de sana duacıyım canım en kısa zamanda kolayından size hayırlı bir evlat daha evladına kardeş nasip etsin Rabbim

Çok teşekkür ediyorum bugün konuyu sindirip yarından itibaren aksiyon alacağım pes edemem iyi bir tüp bebek doktor araştırması yapıp görüşmek en sağlıklısı. Umarım maddi olarak imkanımızın yeteceği bir yer bulabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…