- 17 Mayıs 2025
- 73
- 22
- 3
- 30
İnşallahhh allah yardımcınız olsunnnBursada Osman Develioğlu var kendisi ile başlamayı düşünüyoruz. Pembe mavi hastanesinde gerçekleştiriyorlarmış işlemleri. Çok başarılı bir hoca umarım banada uğurlu gelir
KıyamamKızlar sonucum çıkmış negatif çok üzgünüm.dolaba bir sürü nar suyu atmıştım kahvaltıda içiyorum diye. Onları görünce içim acıyor şuan. Herkes gibi ben de çok uğraştım yemesi içmesi diyeti ama olmadı. Maalesef büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı. İnsan geriye bakınca çok üzülüyor. Artık İnşallah sizlerin sonuçları güzel olur evlatlarınızı alırsınız sağlıkla kucağınıza. Ben de abla olmayı deli gibi isteyen evladıma sımsıkı sarılıp yaramı sarmaya çalışacağım.
Ben 6. Günde normal kaset testten öğrendim5. Gün embriyosu transferi olan arkadaşlar idrarda en erken kaçıncı gün öğrendiniz?
Çok iyi bir süre maşallahBen 6. Günde normal kaset testten öğrendim
Canım moralini bozma evladını Allah sana bağışlasın.Biz o duyguyu bile yaşamadık henüz belli mi olur ummadığın anda bir mucize olur belki.
Amin amin canım Allah razı olsun cümlemize inşallah nasip etsin rabbim. Beni en iyi siz anlarsınız zaten baya zor bir durummuş insan herşeyi öğreniyor. Maddiyatına mı yanarsın maneviyatına mı işte. Hepimize nasip olsun kapanan her kapının açıldığı bir gün.Canım benim sakın üzülme inan şuan anlamak güç gelir ama bunda da vardır bı hayir. Bende 5 senedir uğraşıyorum bir defa bile oluşmadı gebelik hiçbir sorun yokken neler cektik. Geçen sene ilk denemem negatif oldu yıkıldım bende. İnşallah en kısa zamanda sende toparlanacaksinEvladına gerçekten sımsıkı sarıl Rabbim en güzel şekilde hayırla kolaylıkla yeniden nasip etsin inşallah
Amin canım Rabbim sizleri de evlatlarınızla kavuştursun. Demek ki ben de imtihan olmadan iyiye kavuşamayacaktım. Bakalım inşallah bir daha deneyebiliriz biz de. Yaşım da 34 olacak artık gerçi de geç kaldık işte. Hayırlısıyla olsun hepimizinki. Hamişsin bir dua da bana edersen çok sevinirim.KıyamamNegatif almak nedir ben de biliyorum, dilerim kimse onu yaşamadan mutlu sona ulaşır ama bazen de olmuyor Belki bir dahakinde şans yaver gider yüzün o zaman güler, Allah evladınla seni birbirinize bağışlasın
Ederim tabi herkese hepimize niyetle ediyorum zatenAmin canım Rabbim sizleri de evlatlarınızla kavuştursun. Demek ki ben de imtihan olmadan iyiye kavuşamayacaktım. Bakalım inşallah bir daha deneyebiliriz biz de. Yaşım da 34 olacak artık gerçi de geç kaldık işte. Hayırlısıyla olsun hepimizinki. Hamişsin bir dua da bana edersen çok sevinirim.
Nerde yaşıyosunuzİnanın şuan sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. Hiç bilmediğim fikrim olmadığı bir alan ve konu. Neresi iyidir hangi doktor iyidir hiç bir şey bilmiyorum ama alışıcam bu sürece zamanla mecburum. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Allahım sana bi tane nasip etmiş önce onu düşün canım benim. İnşallah zamanı gelince kardeşide olur. Dün benim arkadaşım 36 yaşında tüp bebekte pozitif haberini aldı. Umudunu asla kaybetmeAmin canım Rabbim sizleri de evlatlarınızla kavuştursun. Demek ki ben de imtihan olmadan iyiye kavuşamayacaktım. Bakalım inşallah bir daha deneyebiliriz biz de. Yaşım da 34 olacak artık gerçi de geç kaldık işte. Hayırlısıyla olsun hepimizinki. Hamişsin bir dua da bana edersen çok sevinirim.
Hiç endişelenmeyin. Sizin sperm sayısı benim eşimden daha iyi morfoloji de :) eşimin 8 milyon sperm %2 morfoloji ve şu an elhamdülillah ben hamileyim :)) o yüzden normal yoldan zor dedim :) çünkü biz de 1 sene gebelik göremeyince tüp bebeğe başvurduk. Değerleriniz kötü değil sadece normal yoldan gebelik için zor. Yani sayı ve morfoloji düşük olduğu için döllenme seçeneğiniz düşüyor. Şöyle düşünün. 100 milyon spermle hamile mi kalmak kolay 20 milyon mu. Tüm mesele bu. Morfolojiniz de aman aman kötü değil içinden iyi olanları seçiyorlar sonra şakİnanın şuan sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. Hiç bilmediğim fikrim olmadığı bir alan ve konu. Neresi iyidir hangi doktor iyidir hiç bir şey bilmiyorum ama alışıcam bu sürece zamanla mecburum. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
İstanbulda yaşıyorumNerde yaşıyosunuz
Biz 36yaşına iki ay kalmış olanlar napsın ayEderim tabi herkese hepimize niyetle ediyorum zatenAma yaşın genç daha hiç öyle düşünülecek aşamada değilsin, sen öyle dersen biz ne diyelim kendimize Yola devam
Negatif almak çok yıkıcı. Sanki oyundan elenmiş ve deli gibi devam etmek istiyorsun gibi. Aynı durumdayız. Ben de sadece ve sadece kızımın bir kardeşi olsun diye istemiştim. Nasip olmadı. 7. Gün kan testim negatifti daha da dönmez sanırım. Veren de alan da bizi bizden daha iyi bilen de O. Her halimize binlerce şükür. Kalbine inşırah ferahlığı diliyorum kardeşimAmin canım Rabbim sizleri de evlatlarınızla kavuştursun. Demek ki ben de imtihan olmadan iyiye kavuşamayacaktım. Bakalım inşallah bir daha deneyebiliriz biz de. Yaşım da 34 olacak artık gerçi de geç kaldık işte. Hayırlısıyla olsun hepimizinki. Hamişsin bir dua da bana edersen çok sevinirim.
Ben de sana duacıyım canım en kısa zamanda kolayından size hayırlı bir evlat daha evladına kardeş nasip etsin RabbimAmin canım Rabbim sizleri de evlatlarınızla kavuştursun. Demek ki ben de imtihan olmadan iyiye kavuşamayacaktım. Bakalım inşallah bir daha deneyebiliriz biz de. Yaşım da 34 olacak artık gerçi de geç kaldık işte. Hayırlısıyla olsun hepimizinki. Hamişsin bir dua da bana edersen çok sevinirim.
Çok teşekkür ediyorum bugün konuyu sindirip yarından itibaren aksiyon alacağım pes edememHiç endişelenmeyin. Sizin sperm sayısı benim eşimden daha iyi morfoloji de :) eşimin 8 milyon sperm %2 morfoloji ve şu an elhamdülillah ben hamileyim :)) o yüzden normal yoldan zor dedim :) çünkü biz de 1 sene gebelik göremeyince tüp bebeğe başvurduk. Değerleriniz kötü değil sadece normal yoldan gebelik için zor. Yani sayı ve morfoloji düşük olduğu için döllenme seçeneğiniz düşüyor. Şöyle düşünün. 100 milyon spermle hamile mi kalmak kolay 20 milyon mu. Tüm mesele bu. Morfolojiniz de aman aman kötü değil içinden iyi olanları seçiyorlar sonra şakönce kabullen sonra iyi bir tüp Bebek doktorunu bul. (İşinde iyi olması yeterli. Çok uçmaya gerek yok çünkü sorununuz ciddi değil) sonra sürecine başla.
Merhabalar embriyo kaliteniz ne idi acabaBelirtiniz olmuş muydu 9. Günde
39 olarak seni kınıyorum şu anBiz 36yaşına iki ay kalmış olanlar napsın aydimi
Ben de sana duacıyım canım en kısa zamanda kolayından size hayırlı bir evlat daha evladına kardeş nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?