Negatif almak çok yıkıcı. Sanki oyundan elenmiş ve deli gibi devam etmek istiyorsun gibi. Aynı durumdayız. Ben de sadece ve sadece kızımın bir kardeşi olsun diye istemiştim. Nasip olmadı. 7. Gün kan testim negatifti daha da dönmez sanırım. Veren de alan da bizi bizden daha iyi bilen de O. Her halimize binlerce şükür. Kalbine inşırah ferahlığı diliyorum kardeşimve bir gün hayırla, sağlıkla, kolaylıkla
Ben 7.günde görmüştüm ilk denemede sizin kaçıncı gün5. Gün embriyosu transferi olan arkadaşlar idrarda en erken kaçıncı gün öğrendiniz?
Merhaba nereye gidiyorsunuz, doktoraÇok teşekkür ediyorum bugün konuyu sindirip yarından itibaren aksiyon alacağım pes edememiyi bir tüp bebek doktor araştırması yapıp görüşmek en sağlıklısı. Umarım maddi olarak imkanımızın yeteceği bir yer bulabiliriz
Ben bu zamana kadar yani eşimin sperm testini yaptırana kadar Beylikdüzü medicana yıldız eren hocaya gidiyordum ama bundan sonra iyi bir tüp bebek uzmanı bulmam gerekecekMerhaba nereye gidiyorsunuz, doktora
Benim transfer günü hariç ikinci günümBen 7.günde görmüştüm ilk denemede sizin kaçıncı gün
Hmm bende başlamadan önce bursa istanbul arasında araştırma yapıyodum bursayı yakın, diye tercih ettim istanbul da bahçeci de bi doktor bulmuştum herkes çok memnundu yani o yüzden, sordum doktor, çok önemli gerçektemBen bu zamana kadar yani eşimin sperm testini yaptırana kadar Beylikdüzü medicana yıldız eren hocaya gidiyordum ama bundan sonra iyi bir tüp bebek uzmanı bulmam gerekecek
Ay hadi bakalım güzel, sonuçlar görürsünüz umarım benim hiç bir belirtim yoktu sadece transferin 4. Günü kasık ağrısı oda hafif yani hatta tutmadı diye düşünmüştümBenim transfer günü hariç ikinci günüm5. Gün embriyosu, en pahalı markadan erken gebelik testi aldim 6. Gün yapayım bari. Siz peki kendinizde farklılıklar gördünüz mü?
Günler geçmiyor adeta ama burda heyecanı, paylaşmak çok iyi hissettiriyor benim şimdi 2. Denemem olacak cumartesi toplama işlemi olacakBenim transfer günü hariç ikinci günüm5. Gün embriyosu, en pahalı markadan erken gebelik testi aldim 6. Gün yapayım bari. Siz peki kendinizde farklılıklar gördünüz mü?
İlk deneme değil de son denememdi diyelim. Kızım 3 yaşında. Son donmuş embriyomdu. Nasip değilmiş. 7. Gün kanda negatifti. Yarın tekrar idrar bakıp ilaçları bırakacağım 9. Gün oluyor.Amin Allah razı olsun. Hepimize güzel mucizeler olsun inşallah bir anda.Sizin de ilk deneyim miydi tüp bebekte. Ne zaman test yaptınız
Ederim tabi herkese hepimize niyetle ediyorum zatenAma yaşın genç daha hiç öyle düşünülecek aşamada değilsin, sen öyle dersen biz ne diyelim kendimize Yola devam
İlk deneme değil de son denememdi diyelim. Kızım 3 yaşında. Son donmuş embriyomdu. Nasip değilmiş. 7. Gün kanda negatifti. Yarın tekrar idrar bakıp ilaçları bırakacağım 9. Gün oluyor.
Bişey olmaz çok olsun nasipte bu zaman olması varmış der geçersin Allahın izniyleYok beybi benim kız 8 yaşına girecek ara çok oldu o yüzden geç kalmış gibi oluyor ilk olsa yaş olarak çok değil de.
Biz 36yaşına iki ay kalmış olanlar napsın aydimi
Bişey olmaz çok olsun nasipte bu zaman olması varmış der geçersin Allahın izniyle
Benim arkadaşım bahçeci için sadece instagramda isim yapmış hiç memnun kalmadık dedi. Acıbadem maslakta bülent tıraş hocanın çok iyi olduğunu söylediHmm bende başlamadan önce bursa istanbul arasında araştırma yapıyodum bursayı yakın, diye tercih ettim istanbul da bahçeci de bi doktor bulmuştum herkes çok memnundu yani o yüzden, sordum doktor, çok önemli gerçektem
Toplama işlemi derken ben seni şuan gebesin sandım, önemli olan sağlıklı uzun omurlu iyi evlat olacağı zaman gebe kalmak zaten..Günler geçmiyor adeta ama burda heyecanı, paylaşmak çok iyi hissettiriyor benim şimdi 2. Denemem olacak cumartesi toplama işlemi olacak
Kaçıncı gün embriyosuydu kalitesini biliyor muydunuz doktor neden negatif olduğuna dair bir açıklama yaptı mıAminn Öyle öyle canım inşallah sağolasın elden birşey gelmiyor ki elimizden geleni yaptık Allaha bıraktık nasip artık. Bakalım.
Doktorunuz kimdir acep ?Hmm bende başlamadan önce bursa istanbul arasında araştırma yapıyodum bursayı yakın, diye tercih ettim istanbul da bahçeci de bi doktor bulmuştum herkes çok memnundu yani o yüzden, sordum doktor, çok önemli gerçektem
Kızlar ne yazıkki bende bugün negatif haberini aldım çok üzgünüm bende kızıma kardeş istiyordum başka bahara kaldıAmin canım Allah razı olsun. Siz de bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın büyütün inşallah tüm hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?