Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Amin Allah razı olsun. Hepimize güzel mucizeler olsun inşallah bir anda. Sizin de ilk deneyim miydi tüp bebekte. Ne zaman test yaptınız

Merhaba nereye gidiyorsunuz, doktora
Ben bu zamana kadar yani eşimin sperm testini yaptırana kadar Beylikdüzü medicana yıldız eren hocaya gidiyordum ama bundan sonra iyi bir tüp bebek uzmanı bulmam gerekecek

Ben bu zamana kadar yani eşimin sperm testini yaptırana kadar Beylikdüzü medicana yıldız eren hocaya gidiyordum ama bundan sonra iyi bir tüp bebek uzmanı bulmam gerekecek
Hmm bende başlamadan önce bursa istanbul arasında araştırma yapıyodum bursayı yakın, diye tercih ettim istanbul da bahçeci de bi doktor bulmuştum herkes çok memnundu yani o yüzden, sordum doktor, çok önemli gerçektem

Benim transfer günü hariç ikinci günüm 5. Gün embriyosu, en pahalı markadan erken gebelik testi aldim 6. Gün yapayım bari. Siz peki kendinizde farklılıklar gördünüz mü?
Ay hadi bakalım güzel, sonuçlar görürsünüz umarım benim hiç bir belirtim yoktu sadece transferin 4. Günü kasık ağrısı oda hafif yani hatta tutmadı diye düşünmüştüm

Benim transfer günü hariç ikinci günüm 5. Gün embriyosu, en pahalı markadan erken gebelik testi aldim 6. Gün yapayım bari. Siz peki kendinizde farklılıklar gördünüz mü?
Günler geçmiyor adeta ama burda heyecanı, paylaşmak çok iyi hissettiriyor benim şimdi 2. Denemem olacak cumartesi toplama işlemi olacak

Amin Allah razı olsun. Hepimize güzel mucizeler olsun inşallah bir anda. Sizin de ilk deneyim miydi tüp bebekte. Ne zaman test yaptınız
İlk deneme değil de son denememdi diyelim. Kızım 3 yaşında. Son donmuş embriyomdu. Nasip değilmiş. 7. Gün kanda negatifti. Yarın tekrar idrar bakıp ilaçları bırakacağım 9. Gün oluyor.

Ederim tabi herkese hepimize niyetle ediyorum zaten Ama yaşın genç daha hiç öyle düşünülecek aşamada değilsin, sen öyle dersen biz ne diyelim kendimize Yola devam

Yok beybi benim kız 8 yaşına girecek ara çok oldu o yüzden geç kalmış gibi oluyor ilk olsa yaş olarak çok değil de.

İlk deneme değil de son denememdi diyelim. Kızım 3 yaşında. Son donmuş embriyomdu. Nasip değilmiş. 7. Gün kanda negatifti. Yarın tekrar idrar bakıp ilaçları bırakacağım 9. Gün oluyor.

Baktır canım tabiki inşallah pozitife döner seninkisi

Benim arkadaşım bahçeci için sadece instagramda isim yapmış hiç memnun kalmadık dedi. Acıbadem maslakta bülent tıraş hocanın çok iyi olduğunu söyledi

Aminn Öyle öyle canım inşallah sağolasın elden birşey gelmiyor ki elimizden geleni yaptık Allaha bıraktık nasip artık. Bakalım.
Kaçıncı gün embriyosuydu kalitesini biliyor muydunuz doktor neden negatif olduğuna dair bir açıklama yaptı mı
Ben de sigara kullanıyorum bu nedenle çok korkuyorum

Amin canım Allah razı olsun. Siz de bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın büyütün inşallah tüm hamişler
Kızlar ne yazıkki bende bugün negatif haberini aldım çok üzgünüm bende kızıma kardeş istiyordum başka bahara kaldı yükseleceğini düşünmüyorum ama 12. Gün tekrarlayacağım testi karşılaştığınız böyle bir yazı oldu mu negatiften pozitife dönen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…