Kaçıncı gün embriyosuydu kalitesini biliyor muydunuz doktor neden negatif olduğuna dair bir açıklama yaptı mı
Ben de sigara kullanıyorum bu nedenle çok korkuyorum
Kızlar ne yazıkki bende bugün negatif haberini aldım çok üzgünüm bende kızıma kardeş istiyordum başka bahara kaldıyükseleceğini düşünmüyorum ama 12. Gün tekrarlayacağım testi karşılaştığınız böyle bir yazı oldu mu negatiften pozitife dönen
Benimde 9. Gün çok düşük bende sanmıyorum yükseleceğini ama testlerde silik çizgiyi görünce umutlanmıştım. Şoku atlatamadım iyi ki kızlarımız var onun sayesinde daha iyiyimCanım değerin kaçtı. Değerin gebelik sınırlarında çıkıyosa yükselir bence. Sen yine yaptır için rahat etsin belli olmaz. Ya da doktoruna da sorabilirsin. Mesela benim değerim için çok düşük yükselmez dedi doktor. Değere bağlı sanırım ben 9. Gün yaptım işte.
Aynen benimde kızım 3 yaşında ve başka donmuş embriyom yok yine de tekrar denemek istiyorum ama tüp bebeğe cesaret edebilir miyim aşılamayla mı devam ederim şuan bilemiyorumİlk deneme değil de son denememdi diyelim. Kızım 3 yaşında. Son donmuş embriyomdu. Nasip değilmiş. 7. Gün kanda negatifti. Yarın tekrar idrar bakıp ilaçları bırakacağım 9. Gün oluyor.
Kızlar sonucum çıkmış negatif çok üzgünüm.dolaba bir sürü nar suyu atmıştım kahvaltıda içiyorum diye. Onları görünce içim acıyor şuan. Herkes gibi ben de çok uğraştım yemesi içmesi diyeti ama olmadı. Maalesef büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı. İnsan geriye bakınca çok üzülüyor. Artık İnşallah sizlerin sonuçları güzel olur evlatlarınızı alırsınız sağlıkla kucağınıza. Ben de abla olmayı deli gibi isteyen evladıma sımsıkı sarılıp yaramı sarmaya çalışacağım.
Selam kızlar, ben de 6 Ağustos’ta transfer olacağım. İlk transferim olacak. Çok heyecanlıyımdondurulmuş embriyo transferi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız Pozitif sonuç alanlar olmuş bu topikte. Hepsini tebrik ederim, darısı başımıza inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş, bizi de dualarınıza eklemeyi unutmayın
O nedir? Hoca onunla ilgili bir şey demedi.Embriyo glue yapacak mısınız
Kıbrısta hangi hastaneyle yol aldınız ?Kıbrıs'ta idi transferim canım Ankara'dan gittim bugün dinlenip yarın sabah döneceğim inşallah
Merhabaa canım günaydın. Yerleşme kanaması olmuş olabilir. Testte çıkma ihtimali var ama çok yüksek değil 2 gün sonra net çıkarKızlar selammm bugun 5. Günümdü 6 güne gecicem, kahverengi leke geldi tuvalete gittigimde 2-3 gündür gögüslerim de çok acıyor. Regl mi olacagım acaba diye düşünmeye basladım. 2. Denemem ilki gecen ay negatif olmustu bu sefer 2 embriyo transfer edildi. Yerlesme kanaması nasıl oluyor böyle mi o da
Ben de öyleyim bnm çocuk da şuan 8buçuk yaşında olsun napimKız yok kardeşler arası çok yaş oluyor geç kaldım gibi geliyor kızımı 26 da doğurdum ondan geç kalmışım gibi geliyor yoksa yaş olarak geç değil
Çok haklısın çok doğru söylüyorsun olacağı varsa oluyor gerçekten ben de olabildiğince içmemeye çalışıyorum ama günlük 5 i rahat buluyor Stresimi başka türlü yönetemiyorum maalesef5. Gün 3ab di canım. Doktor yarın çağırdı konuşmaya ama ben yazlıktayım bu yüzden gidemeyeceğim. Şehre döndüğümde gideceğim. Zaten gitsem de ne diyecek ki ne değişecek zaten en başta olabilecekleri olamayacakları riskleri herşeyi söyledi. Bir de moralim bozuk olduğundan dinlemek istemiyorum açıkcası.korkma canım inanki ben o kadar sağlıklı besleniyorum ki yani normal yaşam tarzım da öyleydi tüp bebek için ekstra kattım. Temiz hava olsun diye yazlıkta geçirdim transfer sürecimi vs ama olmadı olmayınca olmuyor sen endişelenme tutacağı varsa o tutar zaten derler ya her nasip vaktinin esiri inşallah öyledir ama tabi keşke içmesen sigara ne güzel olur bebiş için.
Benimde 9. Gün çok düşük bende sanmıyorum yükseleceğini ama testlerde silik çizgiyi görünce umutlanmıştım. Şoku atlatamadım iyi ki kızlarımız var onun sayesinde daha iyiyim
Çok haklısın çok doğru söylüyorsun olacağı varsa oluyor gerçekten ben de olabildiğince içmemeye çalışıyorum ama günlük 5 i rahat buluyor Stresimi başka türlü yönetemiyorum maalesef
Bu arada değerim düşük çıktı doktor yükselmez dedi yazmışsın kaç çıktı?
Ben o kadar çok değeri yükselmez denilip bir anda yükselişe geçen hikayeler okudum ki
Takibe devam mı etsen acaba
Öyle canım şükür senin bu yaşta nasip oldu bakalım bizimkisi kaç yaşında nasip olacak. BeklemedeyizBen de öyleyim bnm çocuk da şuan 8buçuk yaşında olsun napim
Günaydın kızlar bugün 10. Günüm sabah test yaptım 5-10dk aradı silik çizgi çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlamak için bir testte eşimin idrarı ile yaptım şükür onda hiç çizgi çıkmadı sanırım pozitif tabi asıl sonuç kan testi ile belli olacak
Rabbim inşallah kızına hayırlı sağlıklı güzel bir kardeş nasip eylesin Amin
Canım 1 in altında çıktı. Zaten 5 ten yukarı olunca gebe sayılıyorsun demişti mesela 10 dahi çıksa takip et derdi. Zaten din bıraktırdı ilaçları ama nedense böyle inanamıyorum hala ya varsa ilaçları bıraktığım için düşerse kafasına girdim halbuki olsa çıkardı
İnşallah öyledir kan sonucunu görene kadar içim rahat etmeyecek sanırımCanım ben de aynı testle yaptım bende hiçbir şey çıkmadı dün sende silik de olsa çıkmış bence hamilesin
İnşallah tez zamanda hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip olsun canımÖyle canım şükür senin bu yaşta nasip oldu bakalım bizimkisi kaç yaşında nasip olacak. Beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?