Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kaçıncı gün embriyosuydu kalitesini biliyor muydunuz doktor neden negatif olduğuna dair bir açıklama yaptı mı
Ben de sigara kullanıyorum bu nedenle çok korkuyorum

5. Gün 3ab di canım. Doktor yarın çağırdı konuşmaya ama ben yazlıktayım bu yüzden gidemeyeceğim. Şehre döndüğümde gideceğim. Zaten gitsem de ne diyecek ki ne değişecek zaten en başta olabilecekleri olamayacakları riskleri herşeyi söyledi. Bir de moralim bozuk olduğundan dinlemek istemiyorum açıkcası. korkma canım inanki ben o kadar sağlıklı besleniyorum ki yani normal yaşam tarzım da öyleydi tüp bebek için ekstra kattım. Temiz hava olsun diye yazlıkta geçirdim transfer sürecimi vs ama olmadı olmayınca olmuyor sen endişelenme tutacağı varsa o tutar zaten derler ya her nasip vaktinin esiri inşallah öyledir ama tabi keşke içmesen sigara ne güzel olur bebiş için.

Canım değerin kaçtı. Değerin gebelik sınırlarında çıkıyosa yükselir bence. Sen yine yaptır için rahat etsin belli olmaz. Ya da doktoruna da sorabilirsin. Mesela benim değerim için çok düşük yükselmez dedi doktor. Değere bağlı sanırım ben 9. Gün yaptım işte.

Benimde 9. Gün çok düşük bende sanmıyorum yükseleceğini ama testlerde silik çizgiyi görünce umutlanmıştım. Şoku atlatamadım iyi ki kızlarımız var onun sayesinde daha iyiyim

İlk deneme değil de son denememdi diyelim. Kızım 3 yaşında. Son donmuş embriyomdu. Nasip değilmiş. 7. Gün kanda negatifti. Yarın tekrar idrar bakıp ilaçları bırakacağım 9. Gün oluyor.
Aynen benimde kızım 3 yaşında ve başka donmuş embriyom yok yine de tekrar denemek istiyorum ama tüp bebeğe cesaret edebilir miyim aşılamayla mı devam ederim şuan bilemiyorum

Rabbim inşallah kızına hayırlı sağlıklı güzel bir kardeş nasip eylesin Amin

Embriyo glue yapacak mısınız
O nedir? Hoca onunla ilgili bir şey demedi.

Kızlar selammm bugun 5. Günümdü 6 güne gecicem, kahverengi leke geldi tuvalete gittigimde 2-3 gündür gögüslerim de çok acıyor. Regl mi olacagım acaba diye düşünmeye basladım. 2. Denemem ilki gecen ay negatif olmustu bu sefer 2 embriyo transfer edildi. Yerlesme kanaması nasıl oluyor böyle mi o da

Merhabaa canım günaydın. Yerleşme kanaması olmuş olabilir. Testte çıkma ihtimali var ama çok yüksek değil 2 gün sonra net çıkar

Günaydın kızlar bugün 10. Günüm sabah test yaptım 5-10dk aradı silik çizgi çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlamak için bir testte eşimin idrarı ile yaptım şükür onda hiç çizgi çıkmadı sanırım pozitif tabi asıl sonuç kan testi ile belli olacak

Eklentiler

• IMG_2200.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 53
Çok haklısın çok doğru söylüyorsun olacağı varsa oluyor gerçekten ben de olabildiğince içmemeye çalışıyorum ama günlük 5 i rahat buluyor Stresimi başka türlü yönetemiyorum maalesef

Bu arada değerim düşük çıktı doktor yükselmez dedi yazmışsın kaç çıktı?
Ben o kadar çok değeri yükselmez denilip bir anda yükselişe geçen hikayeler okudum ki
Takibe devam mı etsen acaba

Benimde 9. Gün çok düşük bende sanmıyorum yükseleceğini ama testlerde silik çizgiyi görünce umutlanmıştım. Şoku atlatamadım iyi ki kızlarımız var onun sayesinde daha iyiyim

Evet canım o silik çizgi bende de vardı yani nasıl çıkıyor olmayan birşey anlamıyorum. Ben kızım için de çok üzüldüm tabi sürekli dua ediyordu Allahım kardeşim olsun ne olur diye. Çocuk artık bıraktı olmuyor diye heralde ben bi de çok duygusalım biraz zor olacak ama atlatacağız inşallah.

Canım 1 in altında çıktı. Zaten 5 ten yukarı olunca gebe sayılıyorsun demişti mesela 10 dahi çıksa takip et derdi. Zaten din bıraktırdı ilaçları ama nedense böyle inanamıyorum hala ya varsa ilaçları bıraktığım için düşerse kafasına girdim halbuki olsa çıkardı yani de.

Canım ben de aynı testle yaptım bende hiçbir şey çıkmadı dün sende silik de olsa çıkmış bence hamilesin

Sanırım doktorlar da bu kafa karışıklığı olmaması için gününde kan testini öneriyorlar
üzülme bunda da vardır bir hayır mutlaka
vazgeçme, embriyo oluşuyorsa hala umut var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…