Bence de varGünaydın kızlar bugün 10. Günüm sabah test yaptım 5-10dk aradı silik çizgi çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlamak için bir testte eşimin idrarı ile yaptım şükür onda hiç çizgi çıkmadı sanırım pozitif tabi asıl sonuç kan testi ile belli olacak
Teşekkür ederim allah isteyen emek veren herkesin yardımcısı olsun güzel sonuçlar almayı nasip etsinBence de varDilerim kanda da güzel çıksın Allah sağlıkla bebeğini kucağına aldırsın
Sivilce hormonlardan çıkıyor, zaten ilaçlardan adet öncesi gibi ostrojenimiz yüksek olduğu için adet öncesi belirtiler yaşamamız normal..Kızlar bugün transferin 4. Günündeyim uyandığımda sivilceyle uyandım her adetten önce mutlaka sivilcem çıkar bugün sivilceyi görünce moralim bozuldu embriyo tutunmadı mı acaba o yüzden mi adet belirtileri yaşıyorum
Yaa umarım öyledir çok pozitifim aslında olacak diyorum her gün bebeğimle konuşuyorum bağ kuruyorum ama bugün sivilceyi gördügümde modum düştüSivilce hormonlardan çıkıyor, zaten ilaçlardan adet öncesi gibi ostrojenimiz yüksek olduğu için adet öncesi belirtiler yaşamamız normal..
Şuan ilaç kullanıyoruz ya adet olamayız zaten her türlü adetten dolayı değildir merak etme, ben hiç ilaçlara devam ederken adet olanı duymadimYaa umarım öyledir çok pozitifim aslında olacak diyorum her gün bebeğimle konuşuyorum bağ kuruyorum ama bugün sivilceyi gördügümde modum düştü
Umarım korktuğum gibi olmazŞuan ilaç kullanıyoruz ya adet olamayız zaten her türlü adetten dolayı değildir merak etme, ben hiç ilaçlara devam ederken adet olanı duymadim
Bende oraya gidiyordum. Yıldız hocanın bıkkın hallerinden dolayı bıraktım. Beylikdüzünde de başka kim iyi bilmiyorum. En çok olumlu yorum onda var diye gitmiştim. Sebepsiz infertelite bizim ki. Artık uğraşmamak için tüp bebeğe başladık bahçeci deBen bu zamana kadar yani eşimin sperm testini yaptırana kadar Beylikdüzü medicana yıldız eren hocaya gidiyordum ama bundan sonra iyi bir tüp bebek uzmanı bulmam gerekecek
Hayırlı olsunGünaydın kızlar bugün 10. Günüm sabah test yaptım 5-10dk aradı silik çizgi çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlamak için bir testte eşimin idrarı ile yaptım şükür onda hiç çizgi çıkmadı sanırım pozitif tabi asıl sonuç kan testi ile belli olacak
Embriyo yapıştırma işlemi sorun isterseniz. Daha kolay tutunmasını sağlıyır embriyonun.O nedir? Hoca onunla ilgili bir şey demedi.
Teşekkür ederimHayırlı olsun10. Gün e kadar ne gibi belirtileriniz oldu?
Sonuçta değer 5in üstünde bence takibi gerekir der doktor sankiKızlar kan 5.51 artar mı sizce 9. Gün test verdim
İnşallah tez zamanda hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip olsun canım
Sanırım doktorlar da bu kafa karışıklığı olmaması için gününde kan testini öneriyorlar
üzülme bunda da vardır bir hayır mutlaka
vazgeçme, embriyo oluşuyorsa hala umut var demektir
İnşallah yükselirCumartesi tekrar kan vereceğim hadi inşallah
Dua edin
Evet bazen çok güler yüzlü bazen sıkılgan. Bende nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Ve bizi çok oyaladı yaa kaç aydır dene dene diyor hormon ve sperm testleri daha yeni yapıldı. Zaten doğal yolla gebelik olmazmış bu sperm sonuçlarına göre en baştan gittiğimizde yapsaymış bu kadar vakit kaybetmezdik. Şimdi yeni bir rota oluşturmam lazımBende oraya gidiyordum. Yıldız hocanın bıkkın hallerinden dolayı bıraktım. Beylikdüzünde de başka kim iyi bilmiyorum. En çok olumlu yorum onda var diye gitmiştim. Sebepsiz infertelite bizim ki. Artık uğraşmamak için tüp bebeğe başladık bahçeci de
Allah sizi iyi etsinGünaydın kızlar bugün 10. Günüm sabah test yaptım 5-10dk aradı silik çizgi çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlamak için bir testte eşimin idrarı ile yaptım şükür onda hiç çizgi çıkmadı sanırım pozitif tabi asıl sonuç kan testi ile belli olacak
Benim yeniden başlamaya hiç gücüm yok. Allah olanlara hayırlı uzun ömürler versin.Aynen benimde kızım 3 yaşında ve başka donmuş embriyom yok yine de tekrar denemek istiyorum ama tüp bebeğe cesaret edebilir miyim aşılamayla mı devam ederim şuan bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?