Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Sağolasın canım amin inşallah olur. Kist için özel bi hazırlık yapmadı sadece ameliyat olmak istediğimde düşük olan rezervin daha da düşer deyip tavsiye etmedi ama takviye ilaçlar kullandırdı. Zoi max diye bir şase bir tablet şeklinde eşimle beraber iki kutu bitirdik bir de eliminasyon diyeti uygulattı vücut arınsın glutensiz olsun diye. Başka birşey yapmadı klasik tüp bebek ilaçları kullandım herkes gibi ben de. Tabi sonuç maalesef canm. Şunu duydum okudum doğru mı acaba ilk tüp bebekte genelde tutmuyor 2. Lerde şans daha da artıyor vücutta ikinci doz tüp bebek tedavisi de olunca hormonlar daha uygun hale geliyor diye. Öyle deyince bi umutlandım tabi ben de ama bilmiyorum ne kadar doğru.

Kızlar merhaba Transferin 10. Günündeyim mahvoldum resmen 2 gündür kabızlıktan bür türlü kurtulamadım. Şurup içiyorum aç karna doktorun önerdiği şekilde başlarda 2 doz bile bende ishal yapıyordu. Şimdi 3 doz bana mısın demiyor. Afedersiniz kırmızı kan geliyor böyle bir şey yaşayan var mı. Çok su ve sebze tüketiyorum. Aç karna zeytinyağı , Kefir içiyorum. Yani başka yapacak bir şeyim yok. Kabız olmayalım diye de özellikle uyardılar. Rahmin kasılmasını tetikliyormuş. Biraz gerildim açıkçası

Kan verdiniz mi?

Kayısı incir ye biraz faydasını görürsün diye umuyorum.

Canım bu ikinci opunun transferi mi senin. Hemen başlamak için farklı testler vs yapıldı mı
Evet canım ilk opudan bir tane çıkmıştı olmamıştı maalesef bu da ikinci opudan işte pgt transfer edilebilir gelen Hemen başlamak için adet öncesi negatiften hemen sonra muayene oldum, sonra adetin ikinci günü muayene oldum başladık opu hazırlığına kan falan da vermiştim bir pürüz çıkmamıştı onlarda da. Farklı olarak bu opudan sonra histereskopi yapıldı mesela.

Selam canım ben ki burda herkese duphalac şurup övdüm, ama bende de iki gündür işe yaramayınca kendimi kuru kayısıya verdim Kuru kayısı ye, ılık su iç derim bende işe yaradı darısı başına Acaba pozitif olabilir misin?

Üzgünüm ama öyle gözüküyor
İleride sağlıksız bir gebelikle karşı karşıya gelmektense başında bunu yaşamak çok daha iyi inan bana…

Kızlar selam, 2 gün önce 7. Günümde kan testi verdiğimde 7,04 çıkmıştı bugün yaptırdım 13,26 çıktı bugün 9. Günüm. Doktor sağlıklı ilerlemiyor diye ilacı bırakmamı söyledi. Değerleri bu şekilde olup sonradan yükselen var mı ? Yorumlarınızı bekliyorumm

Progestan dex vuruyorum sabah ve akşam uzun süreli kullanım sonrasında böyle olacağını belirtmişti doktorum. Hatta hemşireler arayıp da sordu kabızlık var mı diye. Gebelik durumunda işler kötüye gidiyormuş. Kabızlık kesinlikle önermiyorum dediler. Sarkma oluşmasına ve daha derin yırtıklara sebep oluyormuş. O ara kendime düzen yapmıştım. 2 günde bir tek ölçek yeterli oluyordu. Şimdi ne yaptıysam olmadı. Duphalac şuruptan günde 3 doz 30 ml içiyorum yemekten yarım saat önce ve aç karna bol su ile
Açıkçası korkumdan erken gebelik testi de yapamıyorum. Daha önce bir kaybım vardı kalp atışı durmuştu. Şimdi Doktor kontrolüne kadar beklemek istedim. İnşallahhh hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz

Yalniz 2 gün sonra neredeyse 2 Kat çıkmış. Neden ilaç bırak dedi ki? Bence 2 kere daha kan vermelisin. Ben olsam 11. Gün veririm.

Yalniz 2 gün sonra neredeyse 2 Kat çıkmış. Neden ilaç bırak dedi ki? Bence 2 kere daha kan vermelisin. Ben olsam 11. Gün veririm.
Ben de öyle düşünüyorum, normalde ortalama 50 ve üzeri bir değer bekliyoruz dedi doktor. Bu genellikle sağlıksız olduğunu gösterir diye bırakmamızı söyledi. Ama 2 katına çıktığı için bir umudum var yine de bilmiyorum

Anladım. Gebeliğin ilerisi için demiş olabilir. Yani Allah yardımcın olsun. Ben olsam 11. Gün kan veririm ona göre hareket ederim.

Anladım. Gebeliğin ilerisi için demiş olabilir. Yani Allah yardımcın olsun. Ben olsam 11. Gün kan veririm ona göre hareket ederim.
Ben de öyle düşünüyorum, zaten normalde 10. Gün belli olacaktı o kadar zaman kullandık 1-2 gün daha kullanmaktan ne olur ki diye düşünüyorum

çok geçmiş olsun canım kısmette yoksa ne yaparsak yap olmuyor inş sonraki denemede olur peki doktorun ne dedi canım kimyasalda kürtaj vs yapıyorlar mı
Merhaba hayır canım reglimle atılacak tam 25 altını tam gebelik olrak kabul edemeyiz dedi hatta bana. İlaçları bıraktım regli bekliyorum. 2 regli bekleyelim yeni islemler icin dedi. Benim 1 negatifim var önceden. 1 kerede transfer iptali yaşadım dogal siklusta yumurta büyümedigi için. Yaşına göre ve olan embriyolarin cokfazla ve sağlıklıydı 11 tane embriyom dondurulmustu benim. Tutunmaması normal degil dedi. Benden prolaktin ve troid istedi en kısa sürede yaptır bana gönder dedi. Sanırım gebelikte hormonumun nekadar yükseldigini kontrol edecek. Birde esim ve benden kromozom testi istedi embriyoların sağlıksız olma ihtimali varmı diye. Ve histeroskopi kapalim rahime çizik atalım bu sefer dedi hemde rahime bakacak bir anormallik varmı diye. Insallah hersey yolunda giderse bu sefer 2 embriyo koydurma hakkım var. Insallah hersey yolunda gider

Kızlar çarşamba kese için randevum var son betadan bu yana tekrar tahlil istemediği için son durumu bilmiyorum ama çarşamba 18. gün olmuş oluyor görürüz herhalde değil mi?
Benim bugün 19 gün biz bugün gördük ama bebek için erken dedi 10 gün sonra tekrar gidicem 4+5 haftalık dedi inşallah hayırlısı olur

Hmm anladım canım çok sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…