- 14 Ağustos 2024
- 3.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.161
- 78
Halbuki onla alakası yok. Neyse bu sefer taktırın. Faydasını göreceksiniz inşaallahPişman oldum ama iş işten geçti uzun sürcek sandım transfer geçe kalır diye acele ettim
Hersey olacağına varıyor olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa olmuyor. Nasip birdahaki transfere artık. Sizin insallah pozitif olur.İnşallah yenisi tutar inşallah. Ben korkudan test yaptirmadim daha negatif çıkacak diye
İnşallahHalbuki onla alakası yok. Neyse bu sefer taktırın. Faydasını göreceksiniz inşaallah
Inşallah da ben de 8 yıldır uğraşıyorum açıkçası yani 8 yolun üzerine Ben de aşırı umutlanamıyorum yani İçimde bir burukluk var testi yapmaya bile korkuyorumHersey olacağına varıyor olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa olmuyor. Nasip birdahaki transfere artık. Sizin insallah pozitif olur.
Canım bn de 19.gün gitmiştim görürsün merak etmeKızlar çarşamba kese için randevum var son betadan bu yana tekrar tahlil istemediği için son durumu bilmiyorum ama çarşamba 18. gün olmuş oluyor görürüz herhalde değil mi?
Görürsün inşaallah. İlk betan iyi olduğu için sonrasını istemiyorlar. Kullandığın ilaç varsa kan tahlili isteyecektir. Mesela ben tiroid hapı kullanıyorum. Her ay baktırmam gerekiyormus. Dozu ayarlanacakmis. Hemogram ,glukoz,tiroid bunlari verdim.Kızlar çarşamba kese için randevum var son betadan bu yana tekrar tahlil istemediği için son durumu bilmiyorum ama çarşamba 18. gün olmuş oluyor görürüz herhalde değil mi?
Diğerinde benim tiroid çok yükselmişti ilaç kullanmıştım şimdi ben de takip ediyorum ama bu sefer normal aralıkta çok şükürGörürsün inşaallah. İlk betan iyi olduğu için sonrasını istemiyorlar. Kullandığın ilaç varsa kan tahlili isteyecektir. Mesela ben tiroid hapı kullanıyorum. Her ay baktırmam gerekiyormus. Dozu ayarlanacakmis. Hemogram ,glukoz,tiroid bunlari verdim.
Hmm anladım çok geçmiş olsun benim düzenli kullandığım bir ilacım yok, ama ilerleyen zamanlarda bazı değerler bozulabiliyor bakılıp takviye edilmesi gerekebiliyor artık onu o zaman görücezGörürsün inşaallah. İlk betan iyi olduğu için sonrasını istemiyorlar. Kullandığın ilaç varsa kan tahlili isteyecektir. Mesela ben tiroid hapı kullanıyorum. Her ay baktırmam gerekiyormus. Dozu ayarlanacakmis. Hemogram ,glukoz,tiroid bunlari verdim.
Amin aminCanım bn de 19.gün gitmiştim görürsün merak etme
Perfect kız. Öyle aman aman tiroid hastası değilim. 1.5 yıl önce bir adet günü kan verdiğimde sonucun 5.7 çıkması nedeniyle peşine düştüm. Adet dönemi dışında 3 çıkıyordu. Dahiliyeci eğer gebelik düşünüyorsan 3'un altında olmalı dedi. İlaca öyle devam ettim. Ama şöyle ki şu hasimato var sanki. Ama değerim yuksek değil. Ama dahiliyecinin yaptığı yorum şu bu değer çok yüksek olmasa da bir kere yüksek çıkması bizim için yeterli dedi. Ama dikkat ediyorum mesela ben 50 mg ilk eutrox kullandığımda değerim hep 1 oluyordu. Hep düzenli oluyor. Şimdi gebelik olunca bu değer ne oldu bilgim yok. Hemşire de dedi ki şimdi sana 50 mg ilk yazamam. Önce kan ver ,ilacın dozunu ona göre bakalım dedi. Her ay da bakılacakmis. En son şeker 91 idi. Bakalım şu an kaç.Diğerinde benim tiroid çok yükselmişti ilaç kullanmıştım şimdi ben de takip ediyorum ama bu sefer normal aralıkta çok şükür
En iyisi gününüzde test vermek ben birdahaki transferimde günümde vericem.Inşallah da ben de 8 yıldır uğraşıyorum açıkçası yani 8 yolun üzerine Ben de aşırı umutlanamıyorum yani İçimde bir burukluk var testi yapmaya bile korkuyorum
İnşallah diğerinde görürsün sağlıklı bir şekilde pozitifi kolaylıkla Rabbim nasip etsinMerhaba 14. Gunum sabah test verdim maalesef negatif , pozitif olan herkesi tebrik ederim, olumsuz olanlarinda inşallah bir sonraki denemede pozitifi goruruz. Bir sonraki adette yeniden transfer hazirligina baslaniyor mu yoksa1 adet gecmesini bekliyoruz
Bir tavsiye daha. Tetanoz aşısı tiroid hastalığını tetikliyor. Bu aşıdan sonra tiroid hastası olan çok kadın var. Dikkat et derim.Hmm anladım çok geçmiş olsun benim düzenli kullandığım bir ilacım yok, ama ilerleyen zamanlarda bazı değerler bozulabiliyor bakılıp takviye edilmesi gerekebiliyor artık onu o zaman görücez
2. Adette başlaniyor. Allah bir dahakinde pozitifi görmeyi nasip etsin. Umutsuz olmayın. Allah diledi mi kuru ağaçtan bile çiçek açtırır.Merhaba 14. Gunum sabah test verdim maalesef negatif , pozitif olan herkesi tebrik ederim, olumsuz olanlarinda inşallah bir sonraki denemede pozitifi goruruz. Bir sonraki adette yeniden transfer hazirligina baslaniyor mu yoksa1 adet gecmesini bekliyoruz
Allah yardımcı olsun canım benim de işte diğerinde 2,5un üstündeydi o 50mg lık ilaçtan kullanmıştım bu sefer de nolur nolmaz diye kontrol ettiriyorum şuan normal düzeylerde ast alt yükselmişti şimdi onları da kontrol ettiriyorum habire kan veripPerfect kız. Öyle aman aman tiroid hastası değilim. 1.5 yıl önce bir adet günü kan verdiğimde sonucun 5.7 çıkması nedeniyle peşine düştüm. Adet dönemi dışında 3 çıkıyordu. Dahiliyeci eğer gebelik düşünüyorsan 3'un altında olmalı dedi. İlaca öyle devam ettim. Ama şöyle ki şu hasimato var sanki. Ama değerim yuksek değil. Ama dahiliyecinin yaptığı yorum şu bu değer çok yüksek olmasa da bir kere yüksek çıkması bizim için yeterli dedi. Ama dikkat ediyorum mesela ben 50 mg ilk eutrox kullandığımda değerim hep 1 oluyordu. Hep düzenli oluyor. Şimdi gebelik olunca bu değer ne oldu bilgim yok. Hemşire de dedi ki şimdi sana 50 mg ilk yazamam. Önce kan ver ,ilacın dozunu ona göre bakalım dedi. Her ay da bakılacakmis. En son şeker 91 idi. Bakalım şu an kaç.
Alt ast benim de son kanda yüksekti. Yine kan verdim muhtemelen yüksek çıkacak. Bakalım ne olacak. Demek ki 2.5 üstü olsa bile yine de hoş karşılanmiyor. Neyse ki gebelikten önce de kullanıyordum da rahatım. Bir doz ayarı yapar ya da gerek duymaz bakalım.Allah yardımcı olsun canım benim de işte diğerinde 2,5un üstündeydi o 50mg lık ilaçtan kullanmıştım bu sefer de nolur nolmaz diye kontrol ettiriyorum şuan normal düzeylerde ast alt yükselmişti şimdi onları da kontrol ettiriyorum habire kan verip
Üzgünüm dilerim çok yorulmadan bir sonraki denemen pozitif sonuçlanırMerhaba 14. Gunum sabah test verdim maalesef negatif , pozitif olan herkesi tebrik ederim, olumsuz olanlarinda inşallah bir sonraki denemede pozitifi goruruz. Bir sonraki adette yeniden transfer hazirligina baslaniyor mu yoksa1 adet gecmesini bekliyoruz
Tetanoz aşısının koruyuculuğu devamlı mı? Ben daha önce olmuştum daBir tavsiye daha. Tetanoz aşısı tiroid hastalığını tetikliyor. Bu aşıdan sonra tiroid hastası olan çok kadın var. Dikkat et derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?