Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Canım sürecini takip ediyorum başından beri sonucunu okudum çok şükür bir evladın var ve yaşın hala güzel ve genç yine olur transferin inşallahh çikolata kistin var diye doktor transfer öncesi nasıl bi hazırlık yapmıştı senin için ?

Bir tavsiye daha. Tetanoz aşısı tiroid hastalığını tetikliyor. Bu aşıdan sonra tiroid hastası olan çok kadın var. Dikkat et derim.
Tetanoz aşısının koruyuculuğu devamlı mı? Ben daha önce olmuştum da
Chatgbt ye de sordum şimdi, 10 yılmış o da tam doz şeklindeyse, yani daha az da olabilirmiş etki süresi

Chatgbt ye de sordum şimdi, 10 yılmış o da tam doz şeklindeyse, yani daha az da olabilirmiş etki süresi
Buna bakmazlar. Doğuma girdiğin için bıçak kullanıyorlarmis ona sebep yaptırıyorlar. O günleri görürsem hiç kimse bu iğneyi bana vurduramaz. Şeker de yükletmem

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun umarım başka bir transferde başarılı olacaksın O bebekler buraya gelecek sıkma canını sakın.
Benimde 2.denemem negatifi aldım temmuz ayı içinde. Gitmedim hala doktoruma. Konuşmak,görüşmek istemiyorum hala kafam yok yani. Ama bir öncekinden şunu söyleyeyim. Beni dinlendirmeden adet sonunda diğer adet başında hemen ilaçlara başlatmıştı ve benim Transfer günü rahimde sıvı birikti diye (ilaçlar yüzünden olurmuş böyle ) erteleyip 2 ay toplam 3 ay sonra 2.transferimi yapabilmiştik

Buna bakmazlar. Doğuma girdiğin için bıçak kullanıyorlarmis ona sebep yaptırıyorlar. O günleri görürsem hiç kimse bu iğneyi bana vurduramaz. Şeker de yükletmem
Hamilelikte yapılan dozlar da iki aşamalıysa 10 yılmış ama riske atmaz doktorlar çünkü bebeği de korumak için yapılıyormuş. Bilemiyorum iki tezi de savunan çok doktor var ben kendi doktoruma güveniyorum, o günleri sağlıkla görmek nasip olsun, en doğrusu neyse o olsun

Sonuclari ben sistemden gordum henuz aramadilar arayinca belli olacak sanirim bir sonraki tedavi cok sukur 4 tane daha donmus embriyom var. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin

Sizin ikinci transferde pozitif mi oldu saglikla kucaginiza alin inşallah

Suyu çok iç 4litreye zorla o düşürüyor kullandığıma ilaçlardan oluyor

Kızlar selam morelim yerle bir. Betam 2 gün önce 76 çıkmıştı. Bugün test günümdü 13. Gün 85 çıktı. Doktor kimyasal olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar kan vericem. Benim gibi olan varmı. Umut varmıdır sizce. Kendimi iyi hissetmiyorum.

Canım bu ikinci opunun transferi mi senin. Hemen başlamak için farklı testler vs yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…