- 30 Eylül 2024
- 164
- 129
- 18
- 31
Teşekkür ederimİnşallah diğerinde görürsün sağlıklı bir şekilde pozitifi kolaylıkla Rabbim nasip etsinDuacıyım adetinle başlayabilirsin
Teşekkür ederimÜzgünüm dilerim çok yorulmadan bir sonraki denemen pozitif sonuçlanırBen daha önce negatif gördüğümde ilk adetle opuya hazırlanmıştım, doktor senin durumuna göre daha sağlıklı bilgi verir tabii
Canım sürecini takip ediyorum başından beri sonucunu okudumCanım 1 in altında çıktı. Zaten 5 ten yukarı olunca gebe sayılıyorsun demişti mesela 10 dahi çıksa takip et derdi. Zaten din bıraktırdı ilaçları ama nedense böyle inanamıyorum hala ya varsa ilaçları bıraktığım için düşerse kafasına girdim halbuki olsa çıkardı yani de.
Teşekkür ederim2. Adette başlaniyor. Allah bir dahakinde pozitifi görmeyi nasip etsin. Umutsuz olmayın. Allah diledi mi kuru ağaçtan bile çiçek açtırır.
1 sene geçerli.Tetanoz aşısının koruyuculuğu devamlı mı? Ben daha önce olmuştum da
Bir tavsiye daha. Tetanoz aşısı tiroid hastalığını tetikliyor. Bu aşıdan sonra tiroid hastası olan çok kadın var. Dikkat et derim.
Chatgbt ye de sordum şimdi, 10 yılmış o da tam doz şeklindeyse, yani daha az da olabilirmiş etki süresiTetanoz aşısının koruyuculuğu devamlı mı? Ben daha önce olmuştum da
Buna bakmazlar. Doğuma girdiğin için bıçak kullanıyorlarmis ona sebep yaptırıyorlar. O günleri görürsem hiç kimse bu iğneyi bana vurduramaz. Şeker de yükletmemChatgbt ye de sordum şimdi, 10 yılmış o da tam doz şeklindeyse, yani daha az da olabilirmiş etki süresi
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun umarım başka bir transferde başarılı olacaksınMerhaba 14. Gunum sabah test verdim maalesef negatif , pozitif olan herkesi tebrik ederim, olumsuz olanlarinda inşallah bir sonraki denemede pozitifi goruruz. Bir sonraki adette yeniden transfer hazirligina baslaniyor mu yoksa1 adet gecmesini bekliyoruz
Hamilelikte yapılan dozlar da iki aşamalıysa 10 yılmış ama riske atmaz doktorlar çünkü bebeği de korumak için yapılıyormuş. Bilemiyorum iki tezi de savunan çok doktor var ben kendi doktoruma güveniyorum, o günleri sağlıkla görmek nasip olsun, en doğrusu neyse o olsunBuna bakmazlar. Doğuma girdiğin için bıçak kullanıyorlarmis ona sebep yaptırıyorlar. O günleri görürsem hiç kimse bu iğneyi bana vurduramaz. Şeker de yükletmem
Sonuclari ben sistemden gordum henuz aramadilar arayinca belli olacak sanirim bir sonraki tedavi cok sukur 4 tane daha donmus embriyom var. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinCanım çok üzüldüm geçmiş olsun umarım başka bir transferde başarılı olacaksınO bebekler buraya gelecek sıkma canını sakın.
Benimde 2.denemem negatifi aldım temmuz ayı içinde. Gitmedim hala doktoruma. Konuşmak,görüşmek istemiyorum hala kafam yok yani. Ama bir öncekinden şunu söyleyeyim. Beni dinlendirmeden adet sonunda diğer adet başında hemen ilaçlara başlatmıştı ve benim Transfer günü rahimde sıvı birikti diye (ilaçlar yüzünden olurmuş böyle) erteleyip 2 ay toplam 3 ay sonra 2.transferimi yapabilmiştik
Geride embriyonun olmasına çok sevindimSonuclari ben sistemden gordum henuz aramadilar arayinca belli olacak sanirim bir sonraki tedavi cok sukur 4 tane daha donmus embriyom var. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin
Sizin ikinci transferde pozitif mi oldu saglikla kucaginiza alin inşallahÜzgünüm dilerim çok yorulmadan bir sonraki denemen pozitif sonuçlanırBen daha önce negatif gördüğümde ilk adetle opuya hazırlanmıştım, doktor senin durumuna göre daha sağlıklı bilgi verir tabii
Evet cok şükür embriyom var allah herkesin yardimcisi olsunGeride embriyonun olmasına çok sevindimOlmayınca herşey başa dönüyor insan daha da zorlanıyor maalesef
Suyu çok iç 4litreye zorla o düşürüyor kullandığıma ilaçlardan oluyorAlt ast benim de son kanda yüksekti. Yine kan verdim muhtemelen yüksek çıkacak. Bakalım ne olacak. Demek ki 2.5 üstü olsa bile yine de hoş karşılanmiyor. Neyse ki gebelikten önce de kullanıyordum da rahatım. Bir doz ayarı yapar ya da gerek duymaz bakalım.
Haaa tam adamına dedin. Ne çok su içerim yaSuyu çok iç 4litreye zorla o düşürüyor kullandığıma ilaçlardan oluyor
Bebeğim maalesef su içmezsen olmaz suyu allahtan ben çok severim yanıma şişe alıp içerim devamlıHaaa tam adamına dedin. Ne çok su içerim ya
Evet ikincide pozitifi gördüm çok şükür, amin çok teşekkür ederimSizin ikinci transferde pozitif mi oldu saglikla kucaginiza alin inşallah
Üzgünüm dilerim çok yorulmadan bir sonraki denemen pozitif sonuçlanırBen daha önce negatif gördüğümde ilk adetle opuya hazırlanmıştım, doktor senin durumuna göre daha sağlıklı bilgi verir tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?