Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Negatif sonuçtan sonra adet olunca tekrar doktor ile görüşmeye gittik. Doktor da bir sebep söyleyemiyor. Biz biraz ara vermeye karar verdik eşimle, geride embriyomuz da kalmadı. Tüm tedavi sürecine yeniden başlamamız gerekecek. Ama doktorumuz bir sonraki denemede yapacaklarımız yaptıklarımızın aynısı olacak dedi…
Anladım üzgünüm. Birazda nasip. Ara vermek iyi gelecektir. Kaç yaşındasınız probleminiz neydi bu arada

Prolutex kullanıyorum bende benim de kızarıklık oluyor ama bu kadar değil yatakta sağa sola dönerken bile acıyor kaşınıyor
Benim de öyle ama arttı gittikçe büyüdü ne yapıcam bilmiyorum mecbur iğneleri kullanmak zorundayım yarın sonuç alıcam inş

Benim de öyle ama arttı gittikçe büyüdü ne yapıcam bilmiyorum mecbur iğneleri kullanmak zorundayım yarın sonuç alıcam inş
Ben ilkte progestan fitil kullanıyordum o bende kaşıntı kızarıklık yaptı vajinamda sonra doktorum bu iğneye geçti 4+5 de gittim ilaçlara devam dedi ne zamana kadar devam edicem bilmiyorım artık göbeğim sertleşti iğne girmiyor bazen çok acıyor

Ben ilkte progestan fitil kullanıyordum o bende kaşıntı kızarıklık yaptı vajinamda sonra doktorum bu iğneye geçti 4+5 de gittim ilaçlara devam dedi ne zamana kadar devam edicem bilmiyorım artık göbeğim sertleşti iğne girmiyor bazen çok acıyor
Benim de öyle iğne girip çıkarken çok zorlanıyorum yer kalmadı artık mecbur sabredicez artık

Kızlar doktorum bana embriyolarımla ilgili şu mesajı attı
4ab
2-3
2
Grade

Dün donduruldu da kalitelerini sormuştum 3 tane donduruldu. Ne demek bilen var mı doktor kaliteye takılma artık şu an dedi sadece

Kızlar merhaba önce kolaylıklar diliyorum hepimize müjdeli haberler alacağımız bir ay olsun inşallah🤲🏼 Size bir şey danışmak istiyorum Ben bugün opu oldum 1 adet Yumurtam kaliteli dendi. Çarşamba günü embriyo olup olmadığını öğreneceğim Embriyo olduktan sonra 2 ay donduracağız dediler bunu da ilk kez duydum Sizce bu normal mi

Kızlar merhaba önce kolaylıklar diliyorum hepimize müjdeli haberler alacağımız bir ay olsun inşallah🤲🏼 Size bir şey danışmak istiyorum Ben bugün opu oldum 1 adet Yumurtam kaliteli dendi. Çarşamba günü embriyo olup olmadığını öğreneceğim Embriyo olduktan sonra 2 ay donduracağız dediler bunu da ilk kez duydum Sizce bu normal mi
2. Regl sürenizde başlayacaklardır tedaviye o yüzden öyle demiş olabilirler

Back
X