- 13 Ağustos 2023
- 274
- 141
- 23
Hangi iğne acabaAmin canım inşallah iğne alerji yaptı zaten karnım kıpkırmızı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi iğne acabaAmin canım inşallah iğne alerji yaptı zaten karnım kıpkırmızı![]()
Bunu merak ediyordum aynı yöntemi mi kullanacaklar diye ben daha doktorla görüşmedimNegatif sonuçtan sonra adet olunca tekrar doktor ile görüşmeye gittik. Doktor da bir sebep söyleyemiyor. Biz biraz ara vermeye karar verdik eşimle, geride embriyomuz da kalmadı. Tüm tedavi sürecine yeniden başlamamız gerekecek. Ama doktorumuz bir sonraki denemede yapacaklarımız yaptıklarımızın aynısı olacak dedi…
Allah yardımcın olsun canım iğneler insanı oldukça yoruyor. İnşallah tüm bu emeklerimizi boşa çıkarmaz allahım nasip eder bize bu mutluluğuAmin canım inşallah iğne alerji yaptı zaten karnım kıpkırmızı![]()
İnşallah inşallah. Umarım sizinde hayaliniz gerçek olurYine de umutsuz olmayın Allahtan ümit kesilmez
Amin canım inşallah vallahi son 3 gündür çok çektim öncesi bir şeyim yoktu da yarın test vericem inş 11. Gün yarınAllah yardımcın olsun canım iğneler insanı oldukça yoruyor. İnşallah tüm bu emeklerimizi boşa çıkarmaz allahım nasip eder bize bu mutluluğu![]()
Merhaba pozitif misiniz acaba ? Belirti yok demişsiniz bende de yok belirti kasıklarda var ama o da ilaç etkisi.Kesinlikle hiç belirtim olmadı. İlaçlardan dolayı yumurtalıklarımda kramplar oluyordu. O da gebelik belirtisi değildi. Belirti olmayınca moralim bozuldu, test günü yine negatiftir diye gittim. Belirti aramak insanda çok stres yapıyor şimdiki aklım olsa hiç kendimi
Benimde yarınAmin canım inşallah vallahi son 3 gündür çok çektim öncesi bir şeyim yoktu da yarın test vericem inş 11. Gün yarın
Senin kaçıncı gün canım ben sabah 8 de gidiyorum yarın 11. GünBenimde yarın![]()
Birbirimize haber verelim inşallah güzel haberler alırız sana da dua ediyorum su an daSenin kaçıncı gün canım ben sabah 8 de gidiyorum yarın 11. Gün
Progestan dex 25 mgHangi iğne acaba
Bende ediyorum canım her fırsatta her yerde her zaman bu süreçteki herkes için dua ediyorum . Benim yarın 12. Gün artık test günüm içinde çok değişik bişey hissediyorum aslında bi hissizlik varBirbirimize haber verelim inşallah güzel haberler alırız sana da dua ediyorum su an daben alerji oldum iğnelerden bir de mahvoldum
![]()
Allah razı olsun canımBirbirimize haber verelim inşallah güzel haberler alırız sana da dua ediyorum su an daben alerji oldum iğnelerden bir de mahvoldum
![]()
Benim de öyle karın kasık ağrısı ara ara baş ağrısı baska bişey yok adet olamadığım için diye düşünüyorumBende ediyorum canım her fırsatta her yerde her zaman bu süreçteki herkes için dua ediyorum . Benim yarın 12. Gün artık test günüm içinde çok değişik bişey hissediyorum aslında bi hissizlik var
Ben doktorumla konuştum dün belirti beklemeyiz bu süreçte kanda çıkar dedi. Eski yorumlara falan baktım belirti gören az insan var genelde pozitiflerde belirti görmüyor zaten kısa bir süre sanırım o kadar ilaç kullanıyoruz baskılıyoruz bişeyleriBenim de öyle karın kasık ağrısı ara ara baş ağrısı baska bişey yok adet olamadığım için diye düşünüyorum
Doktorun kim canım istanbul da mısın? Ben sadece hemşirelerle konuşabiliyorum doktorla opu ilk görüşme yumurta takibi dısında hiç görüşemedim maalesef çok sinir bozucuBen doktorumla konuştum dün belirti beklemeyiz bu süreçte kanda çıkar dedi. Eski yorumlara falan baktım belirti gören az insan var genelde pozitiflerde belirti görmüyor zaten kısa bir süre sanırım o kadar ilaç kullanıyoruz baskılıyoruz bişeyleri
Daha çok erken bence de belirti aramamak gerek göğüs ağrısı ben de sıfır mesela adet olacakmış gibi kasık ve karın ağrısı var sadeceBen doktorumla konuştum dün belirti beklemeyiz bu süreçte kanda çıkar dedi. Eski yorumlara falan baktım belirti gören az insan var genelde pozitiflerde belirti görmüyor zaten kısa bir süre sanırım o kadar ilaç kullanıyoruz baskılıyoruz bişeyleri
Tolga Atakul benim doktorum doktoru istediğin zaman arayıp yazabiliyorsun hemen cevap veriyorDoktorun kim canım istanbul da mısın? Ben sadece hemşirelerle konuşabiliyorum doktorla opu ilk görüşme yumurta takibi dısında hiç görüşemedim maalesef çok sinir bozucu
Prolutex kullanıyorum bende benim de kızarıklık oluyor ama bu kadar değil yatakta sağa sola dönerken bile acıyor kaşınıyorProgestan dex 25 mg
Normalde adetin ne zaman olacaktı geçti miDaha çok erken bence de belirti aramamak gerek göğüs ağrısı ben de sıfır mesela adet olacakmış gibi kasık ve karın ağrısı var sadece
Elinle göbeğini tutarak vuruyorsun değil mi iğneyiProgestan dex 25 mg