Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Eş sperm değerleri nasıldı.
Hiçbi şeyin garantisi yok. Embriyom kötü diye düşünmeyin genetik yaptırmayıp evlat sahibi olan var

Bnm de tek embriyom var yeter ki sağlıklıca tutsun sağlıklıca kucağımıza alalım lütfen üzülme

Eş sperm değerleri nasıldı.
Hiçbi şeyin garantisi yok. Embriyom kötü diye düşünmeyin genetik yaptırmayıp evlat sahibi olan var
Hem yumurta kalitesi düşük hem de sperm morfolojik açıdan kötü dendi, genetik yaptırmama ihtimalini hiç düşünmedim ben, kadınlarda 35 yaş sonrası öneriliyor eşlerde herhangi bir hastalık vs olmasa da, kaldı ki sonuç ortada hayati önem taşıyan kromozom bozuklukları çıktı mesela İnşallah bize de nasip olur ne denir bilemedim

Çok teşekkür ederim Tek olunca insan kaygılanıyor, sağlıkla kucağımıza alalım umarım, Allah yardım eder
Allah yar ve yardımcımız olsun canım kaygılanma olacak olunca bi taneyle de oluyor neler görüyoruz okuyoruz burda da biliyorsun

Canım inşallah ikimizinde tutar hatta ikizlerimiz olur

ilk iki transferlriniz pozitifmiş doğum yaptınız mı

Kizlar selamlar .nolur bana bir akıl verin kafayı yiyecegim . Bugün yumurta kontrolüne gittim 3-4 yumurta vardı farklı boyutlarda büyüdüğü için toplama yapmayalim ihtimal düşük olur dedi diğer ay baslayalaim dedi doktor. Ben maliyet olarak sürekli tüp Bebek masrafına giremeyecegimi biliyor . Şimdi yumurta büyütme ilaçları aldığım için çatlama iğnesi vuralım dedi kendiliğinden hamile kalabilirsin rahim kalınlığı güzel progrestan ve Lh da çok iyi demişti bugün bir kez daha kan verdim .çatlama iğnesi bulmakta kriz olduğu için korkuyorum . Ama iğne olmazsa kendinden çatlamaz dedi . Tecrübeli arkadaşlar nolur akıl verin

Çok haklısınız. Siz elinizden geleni yapmışsınız.
Ne güzel elinizde 1 tane var demek ki şans istiyor sizden Güzel haber verelim birbirimize

Evet haklısın maddi ve manevi çok yorucu bir süreç.
Ama doktorun yaklaşımı yanlış gelmedi bana. çünkü toplanacak yumurta sayısı az ve kalitesi düşük olabilir bu durumda. Yani asıl o zaman maddi olarak seni yorar sil baştan başlamak çünkü OPU yapılmış olacak. E değerlerin güzel çıkmış sanki çatlatma iğnesiyle değerlendirmek de mantıklı gibi. bazen farklı marka veriyorlar çatlatma iğnesini. Bence doktorunu dinle

Bugün sordum tekrar muadili yok mu diye ama yok dedi anlamadım . Doktoruma güveniyorum. Umarım kendiliğinden mucize olur . Eşimde sorun yok gayet iyi değerleri . Sil baştan baslayamam da maalesef. Hatta hiç olmaz ise evlatlık bile düşündük

Sil baştan baslayamam da maalesef.
Sana daha OPU yapılmamış ama o yüzden sil baştan gibi düşünme. Hem size bir şans da doğmuş.
Çatlatma iğnesi de bulunur.. Ben bana uzak yakın demeden tüm eczaneleri arıyorum doktor verince.. Eğer var diyen eczane varsa parasını da ibanlarına transfer ediyorum önden artık uzak demeden gidip alıyorum

Durum o kadar umutsuz değil kendinizi üzmeyin uç senaryolar düşünmek için daha çok erken, daha opu yapılmamış o yüzden bence de ortada silbaştan durumu yok burada ben dahil pek çok arkadaşımız birden fazla kez bu süreci yaşadık yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun da en kısa zamanda en güzel en kolay şekilde bebeklerimizi kucağımıza alabilelim

Sağolun gerçekten teşekkür ederim o kadar yalnızım ki bu konuda . Evet doğru daha başlamadık sayilir yumurta toplanmadig için . Bulduğum yeri arayacağım belki gelenden ayirir bana . Uzak yakin önemli değil gider alırım. Geçen haftada baya uzakta bulmuştum gidip aldım .

sizin test gününüze çok az kalmış ne zaman transfer oldunuz evde test yaptınız mı
2 temmuz transfer oldum. Yok evde test yapmayacağım, gününü beklemekte kararlıyım. Ama heyecandan da çatlıyorum. Gece 4 de mide bulantısı ve yanması ile uyandım uyuyamadım öyle olunca her şey belirti gibi geliyor

Ben de bekleyeceğim inadına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…