ayy çok heycanlı inşallah güzel heberler alırızKızlar ben dayanamadım kan verdim saat 17.00 de çıkacak
Ayyy kendim vermiş gibi heyecanlandım şimdi.Kızlar ben dayanamadım kan verdim saat 17.00 de çıkacak
Umarım çünkü dünkü hemen silik çıktı bugün ki biraz geç silik çıktı korkmuyor değilim aslındaayy çok heycanlı inşallah güzel heberler alırız
Aklına kötü şeyler getirme kuzum.Umarım çünkü dünkü hemen silik çıktı bugün ki biraz geç silik çıktı korkmuyor değilim aslında
Ay inş kızlar inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuşalımAyyy kendim vermiş gibi heyecanlandım şimdi.
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dualarımız senin ve bebişinle
İnş canım çok zor bir süreçAklına kötü şeyler getirme kuzum.
bugün kaçıncı gününüzAy inş kızlar inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuşalım
Hadi hayırlısıBende estrofırm başladım 14 gün kullanıp muayene olacağım inşallah herşey yolunda gider
Hadi inşallah güzel haber verirsinizKızlar ben dayanamadım kan verdim saat 17.00 de çıkacak
İnsan belirti arıyordur ya ister istemez, inşallah burada hepimiz güzel haberleri paylaşalım2 temmuz transfer oldum. Yok evde test yapmayacağım, gününü beklemekte kararlıyım. Ama heyecandan da çatlıyorum. Gece 4 de mide bulantısı ve yanması ile uyandım uyuyamadım öyle olunca her şey belirti gibi geliyor
Ay hadi İnşallah güzel haberler duyalımUmarım çünkü dünkü hemen silik çıktı bugün ki biraz geç silik çıktı korkmuyor değilim aslında
Yapalım gitsin yaİnşallahh o kadar isterim kiAma benim diğeri 2bb olduğu için ihtimal vermiyorum.. Olursa artık süpriz
O zaman sen de kararını verdin diye anlıyorumtransfer yapıyor muyuz bizim 3aa ları
Yazarım kızlar burayaAy hadi İnşallah güzel haberler duyalım
Yapalım gitsin ya
Sizin adınıza o kadar heyecanlıyım ki.. Güzel haberler alın inşallahKızlar ben dayanamadım kan verdim saat 17.00 de çıkacak
hadi hayırlı olsun
Sizin adınıza o kadar heyecanlıyım ki.. Güzel haberler alın inşallah
Amin canım. Bana sanki ikinci çizgi var gibi geldi.Ay inş kızlar inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuşalım
Amin canım inşallahİnsan belirti arıyordur ya ister istemez, inşallah burada hepimiz güzel haberleri paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?