Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benim de son embriyolarim transfer edildi. İnşallah pozitif sonuç alacağız. Ayın 11inde test günü, geçmek bilmiyor.

Merhabalar bayanlar bende geldim burda hepinizin mesajını okudum inşallah hepimiz güzel müjdeler alalım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin inşallah bende pazartesi transfer oldum bugün transfer+6 gunumdeyim 3 gün taze emriyo transferi oldum Rabbim hepinize kolaylıklar nasip etsin inşallah

merhaba benim de muhtemelen Temmuz ayında transferim olacak. Bir tana 3. Gün bir tane de 5. gün embriyom var. Ama transfer konusunda kararsızım çünkü eşimde DNA hasarı yüzde 60 çıktı morfoloji de 1. O yüzden embriyolarım sağlıklı değildir herhalde diye düşünüyorum. Yaşım 38 doktorum Funda Hanım 3. Günü çözdürelim 5. Güne gidecek mi bakalım ona göre ikisini de transfer edelim dedi ya da ardışık olarak transfer edelim dedi. Ben çok kararsız kaldım. Ama doktorum transferi yapalım kısmet dedi. Sizce ne yapmalıyım? Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?

Benim le aynı sadece benim dondurulmuş embriyo idi ve bugun test yaptım hayal çizgi var inş tutunmuştur yavrum hayırlı olsun sizede

Merhaba bence riske atmayın embriyolarınızı genetiğe gönderin

Genetik sonucu geldi kızlar, beklediğimiz 3 tanenin üçü de transfer edilemez çıktı Elimizde önceden kalan bir tane ile şansımızı denicez bakalım rahim kalınlaşınca, moralim bozuldu biraz motivasyonum düştü

Merhaba bence riske atmayın embriyolarınızı genetiğe gönderin

Bence de genetiğe gönderin, tabi ki iyi gelenin de garantisi yok ancak bu önemli bir eleme

İnş korkmuyor değilim kimyasal olur diye allahım inş ya hepimize nasip etsin
Korkma kendini strese sokma iyi düşün bebeğini düşün orada güzel yerleşmesi için sen stres yapmaman lazım. Amin inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Bence pozitif çift her zaman artı test yapsaydınız çıkardı ikizlerde daha erken çıkıyor
Daha çok erken 4. Gün bitiyor 5 güne giriyor. Belli çıkar ama bu seferde çıkan değer bizi strese sokar. İkinci transferim bir tane 5. Gün embriyosu de 9. Gün beta hcg 130 çıkmıştı dr beger düşük dedi. Oysa ilk transferimde 160 gelmişti
130 sonrası kese küçük içi boş olabilir falan bir dertten başka derde. O yüzden bir de erken yapsan daha çok takilacaksin acama normal mi. 9. Gün olsa kaç çıkardı falan. Beklemeyi tercih ediyorum.
Transfer tarihim 11'i eşim de 12'sinde büyük bir sınava girmeye Ankara'ya gidecek, heyecan yaptı gitmeden öğrenmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…