İlk transferiniz mi?Umarım ya 3. Gün embriyosu 6 gün oldu 9 günlük yani inş
Benim de son embriyolarim transfer edildi. İnşallah pozitif sonuç alacağız. Ayın 11inde test günü, geçmek bilmiyor.İnşallah ya ilk transferimde çok umutluydum ve bir anda negatif sonucu alınca yıkılmıştı o yüzden bu sefer kendimi kötüye hazırlıyorum açıkçası hayal kırıklığına uğramamak için daha rahat atlatmak içinçok korkuyorum. İnşallah tutunurlar son çift embriyolarım transfer edilmişti inşallah hepimiz pozitif sonuç alalım Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
San ki var gibi
Bence pozitif çift her zaman artı test yapsaydınız çıkardı ikizlerde daha erken çıkıyorBenim de son embriyolarim transfer edildi. İnşallah pozitif sonuç alacağız. Ayın 11inde test günü, geçmek bilmiyor.
Umay sen nerede tedavi olmustun Istanbul mu ?Benim de son embriyolarim transfer edildi. İnşallah pozitif sonuç alacağız. Ayın 11inde test günü, geçmek bilmiyor.
Benim le aynı sadece benim dondurulmuş embriyo idi ve bugun test yaptım hayal çizgi var inş tutunmuştur yavrum hayırlı olsun sizedeMerhabalar bayanlar bende geldim burda hepinizin mesajını okudum inşallah hepimiz güzel müjdeler alalım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin inşallah bende pazartesi transfer oldum bugün transfer+6 gunumdeyim 3 gün taze emriyo transferi oldum Rabbim hepinize kolaylıklar nasip etsin inşallah
Gördüm evet inşallah tutunmustur evladın sana inşallah güzel haberler alirsin bizi de sevindirirsin bacımBenim le aynı sadece benim dondurulmuş embriyo idi ve bugun test yaptım hayal çizgi var inş tutunmuştur yavrum hayırlı olsun sizede
Merhaba bence riske atmayın embriyolarınızı genetiğe gönderinmerhaba benim de muhtemelen Temmuz ayında transferim olacak. Bir tana 3. Gün bir tane de 5. gün embriyom var. Ama transfer konusunda kararsızım çünkü eşimde DNA hasarı yüzde 60 çıktı morfoloji de 1. O yüzden embriyolarım sağlıklı değildir herhalde diye düşünüyorum. Yaşım 38 doktorum Funda Hanım 3. Günü çözdürelim 5. Güne gidecek mi bakalım ona göre ikisini de transfer edelim dedi ya da ardışık olarak transfer edelim dedi. Ben çok kararsız kaldım. Ama doktorum transferi yapalım kısmet dedi. Sizce ne yapmalıyım? Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
merhaba benim de muhtemelen Temmuz ayında transferim olacak. Bir tana 3. Gün bir tane de 5. gün embriyom var. Ama transfer konusunda kararsızım çünkü eşimde DNA hasarı yüzde 60 çıktı morfoloji de 1. O yüzden embriyolarım sağlıklı değildir herhalde diye düşünüyorum. Yaşım 38 doktorum Funda Hanım 3. Günü çözdürelim 5. Güne gidecek mi bakalım ona göre ikisini de transfer edelim dedi ya da ardışık olarak transfer edelim dedi. Ben çok kararsız kaldım. Ama doktorum transferi yapalım kısmet dedi. Sizce ne yapmalıyım? Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Merhaba bence riske atmayın embriyolarınızı genetiğe gönderin
@ gizliyue nasıl gidiyor sende var mı bi gelişme ben belirti aramıyorum ilk ikisinde pozitif aldım ve hiç belirtim yoktu zatenSendeki nasıl çok mu az mı
Aynen hiç geçmiyor zaman çok zor ya hep beklemekBenim de son embriyolarim transfer edildi. İnşallah pozitif sonuç alacağız. Ayın 11inde test günü, geçmek bilmiyor.
Çok güzel inşallah sımsıkı tutunmuşturEvet ilk transferim
İnş korkmuyor değilim kimyasal olur diyeÇok güzel inşallah sımsıkı tutunmuştur
Korkma kendini strese sokma iyi düşün bebeğini düşün orada güzel yerleşmesi için sen stres yapmaman lazım. Amin inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimizeİnş korkmuyor değilim kimyasal olur diyeallahım inş ya hepimize nasip etsin
Amin canm inşallahKorkma kendini strese sokma iyi düşün bebeğini düşün orada güzel yerleşmesi için sen stres yapmaman lazım. Amin inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Daha çok erken 4. Gün bitiyor 5 güne giriyor. Belli çıkar ama bu seferde çıkan değer bizi strese sokar. İkinci transferim bir tane 5. Gün embriyosu de 9. Gün beta hcg 130 çıkmıştı dr beger düşük dedi. Oysa ilk transferimde 160 gelmiştiBence pozitif çift her zaman artı test yapsaydınız çıkardı ikizlerde daha erken çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?